Movie Center

خلاصه اخبار سینمایی چند ساعت پیش:

حدود یک ساعت پیش، خبر ساخت Scream 6 به طور رسمی اعلام شد.

نامزدهای بفتا اعلام شدند و متاسفانه فیلم قهرمان، نماینده ایران نتوانست در فهرست نامزدهای نهایی بهترین فیلم غیر زبان انگلیسی نامزد شود. از نکات جالب توجه نامزدهای امسال بفتا، اهمیت زیاد آکادمی فیلم و هنر بریتانیا به آثار غیرانگلیسی بود (کارگردان تیتان و ماشین مرا بران نامزد بهترین کارگردانی شدند). فیلم Don't Look Up علی رغم دریافت بازخوردهای منفی، در چندین رشته از جمله بهترین فیلم و فیلمنامه نامزد شد.

تیزر معرفی فیلم انولا هولمز 2 با حضور میلی بابی براون و هنری کویل منتشر شد.

همچنین به بهانه معرفی محصولات نمایشی نتفلیکس در سال 2022، اولین تصاویر و تیزر از فیلم Gray Man ، با بازی رایان گاسلینگ، کریس ایوانز، آنا دی آرماس، واگنر مورا و .... منتشر شد.

photo_2022-02-04_00-15-36_9k7d.jpg

خانم داکوتا جانسون زیبا روی، با سونی برای بازی در نقش شخصیت "مادام وب" به توافق رسیدند.

آخرین ویرایش:
جریانش چیه تاپیک نمره دهی پریده بود؟
باگ بود؟
@Origami 2008 بهترینشو نمیدونم ولی تخصصی قطعا نبود :)) البته همینشو دوس داشتیم.

بخش عمده فعالیت مستمر من در انجمن بازی سنتر در طی شش سال اخیر، به تاپیک «ارزیابی فیلم ها» مربوط می شود، اگر این تاپیک به دلایلی به انجمن بازنمی گشت، شاید از مراجعه پی در پی به خود انجمن دیگر سرباز می زدم. در بین تاپیک های سینما و تلویزیون، تاپیک «ارزیابی فیلم ها» ویژه است، زیرا در تاپیک «مووی سنتر»، بازتاب اخبار سینمای جهان است که می توان بهتر و روشن تر در سایت های مرجع سینمایی یافت و مطالعه کرد. تاپیک «گفتگو در مورد سریال ها» رنگ و بوی پنج یا چهار سال پیش را ندارد، چون تماشای سریال وقت گیر است و معمولا سریال های کنونی، آنچنان کاربران را جذب نمی کنند. اگر به دنبال پست های بهتر در تاپیک «گفتگو در مورد سریال ها» هستی، باید به پست های بین سال 94 تا 97 مراجعه کنی؛ وقتی که سریال Better Call Saul منتشر شد، GOT تاپیک جداگانه نداشت و بحث ها در آن تاپیک شکل می گرفت، اوضاع TWD رو به سراشیبی مطلق نبود. همزمانی Twin Peaks Return و Leftovers S3 هم از دوران اوج سریال سازی بود که در موردش بحث می شد.

در تاپیک «ارزیابی فیلم ها»، می توانم یادداشت های خوبی را پیرامون اثر سینمایی پیدا کنم، به جرئت می توانم بگویم که این تاپیک، سبک نگارشی من و خیلی از کاربران را تغییر کرد؛ از نگاه خیلی کلی جلوگیری کردیم و توانستیم تا حدودی نکات جزئی فیلم هم در یادداشت هایمان بگنجانیم. کاربرانی همچنان هستند که با قلم شیوا و جذاب، پیرامون اثری که دیدند، یادداشتی می نویسند. این یادداشت ها به مراتب بیشتر از سایت هایی بولد شده مثل لترباکس و IMDB، مرا به تماشای اثری مشخص ترغیب کردند. در اکثر تاپیک ها بیشتر از جنس «گیس و گیس کشی» است، اگر در تاپیک «ارزیابی فیلم» مخالفتی با نظر یک کاربر ایجاد شود، معمولا تبدیل به یک «مناظره» مفید می شود تا آن لفظ «گیس...».

پ.ن: 70 درصد یادداشت های کاربران در تاپیک «ارزیابی فیلم» بازی سنتر، به کلیت کامنت های سایت لترباکس می ارزد.

آخرین ویرایش:
img_20220205_154949_221_mmsx.jpg

خانم رزمند پایک که ایشون رو با فیلم های Gone Girl و I Care a Lot میشناسیم، به فیلم جدید گالدر گازتلو-اوروتیا، کارگردان The ‌Platform با نام آنفولانزای ثروتمندان (Rich Flu) پیوست.

داستان فیلم شیوع یک ویروس ناشناخته س که اول یقه ـی میلیارد ها و بعد میلیونر ها و بلاخره هرکسی که اندک ثروتی رو داشته باشه میگیره و میکشتشون!

آخرین ویرایش:
IMDB زده پهلوانان رو از 250 اثر برتر حذف کرده بعد عزیزانی که کمپین راه انداخته بودن بهشون بر خورده رفتن شبکه های اجتماعی IMDB دارن حماسه می آفرینن.
به هر حال این ملت یه جایی باید داشته باشن که تخلیه بشن یا نه؟! :D مبال دیگه پاسخگو نیست!:Whistling:

• Like
Reactions: AmirPXP
img_20220205_154949_221_mmsx.jpg

خانم رزمند پایک که ایشون رو با فیلم های Gone Girl و I Care a Lot میشناسیم، به فیلم جدید گالدر گازتلو-اوروتیا، کارگردان The ‌Platform با نام آنفولانزای ثروتمندان (Rich Flu) پیوست.

داستان فیلم شیوع یک ویروس ناشناخته س که اول یقه ـی میلیارد ها و بعد میلیونر ها و بلاخره هرکسی که اندک ثروتی رو داشته باشه میگیره و میکشتشون!
هرطور فکر میکنم ایده اش احمقانست!

هرطور فکر میکنم ایده اش احمقانست!
من برعکس، فکر میکنم چیز باحالی میشه. بلاخره پلتفرم هم در نگاه اول با خوندن داستانش یه چیز معمولی بود ولی خود فیلم دیوانه وارترین اثری بود که تو این سال ها دیدم. شاید نبوغ کارگردان اینجا هم یه چیز متفاوت خلق کنه که باورمون نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or