mahdi-xbox
کاربر سایت
دیجی موویزبچه ها می تونید سایتی را برای دانلود فیلم و سریال معرفی کنید که بدون سانسور و با زیرنویس چسبیده باشه . ممنون می شم من چند تا سایت می شناسم ولی یا دوبله می زارن یااینکه سانسور مزخرفی کردن .
دیجی موویزبچه ها می تونید سایتی را برای دانلود فیلم و سریال معرفی کنید که بدون سانسور و با زیرنویس چسبیده باشه . ممنون می شم من چند تا سایت می شناسم ولی یا دوبله می زارن یااینکه سانسور مزخرفی کردن .
خود آدمه وجود داشته ولی اصلا توی واقعیت همچین رابطه ایی نداشتند.یه سوال راجع به فیلم Spencer
این کاراکتر مگی واقعی بود؟ واقعا دایانا خدمتکار لز+بین داشته؟![]()
بچه ها می تونید سایتی را برای دانلود فیلم و سریال معرفی کنید که بدون سانسور و با زیرنویس چسبیده باشه . ممنون می شم من چند تا سایت می شناسم ولی یا دوبله می زارن یااینکه سانسور مزخرفی کردن .
اگه صحبت از نسخه های بعدی باشه و ملاک انتخاب قرار بدیم که ترمیناتور در قعر جدول میتونه جای بگیره !!!+ و اما ماتریکس. منکر انقلابی بودنش نمیشم. ولی همونطور که قبلا گفتم پایان فیلم و تبدیل شدن پروتاگونیست به سوپرمن نقطه ضعف اساسیش بود که آب رو بست به پیکره سری و نسخه های بعدی سه گانه رو بسیار ضعیف کرد.
الان چک کردم ادمه هم وجود نداشتهخود آدمه وجود داشته ولی اصلا توی واقعیت همچین رابطه ایی نداشتند.
از این هالیوود بازیاست.
البته قدیمی تر از جفتشون ادیسه هستش ... جلوه ویژه هم که دیگه چیزی نگمجز بلید رانر، T2 قدیمیترین فیلم این لیسته، وقتی حرف از جلوه های ویژه یا VFX می شه یکی از جاه طلبانه ترین جلوه های بصری تاریخ رو ترمیناتور 2 داره، تصویربرداری اکثر صحنههای اکشن فیلم از دوربین روی دست استفاده شده، از کارهای مینیاتوری بسیار دقیق تا استفاده از بازوهای هیدرولیکی که آرنولد مجبور بود تا ساعت ها دستشو پشتش پنهون کنه یا حتی نباید پلک می زد! برای کم کردن هزینه جلوه های ویژه از خواهر دوقلوی لیندا همیلتون استفاده کردن، نگهبان امنیتی هم برادر دوقلوش نقش بازی می کرد، بیشتر صحنه های اکشن و صداگذاری ها هم طبیعی بود و همین مورد باعث شده بود که انقدر طبیعی در نظر مخاطب جلوه کنه، آرنولد برای ایفای این نقش تمرینات خیلی سختی رو انجام داد از جمله سرهم کردن اسلحه و باز کردن اون با چشمان بسته و تیراندازی، چون می خواست تمام حرکاتش ماشین طور جلوه کنه، در نهایت پس از گذشت 31سال برترین فیلم از هر لحاظه که تا به امروز دیدم و حتی نسخه های بعدی هم نتونستن نزدیکش بشن
ولی انصافا ترمیناتور رای هاش از matrix بیشر باید باشه ؟