Movie Center

بچه ها می تونید سایتی را برای دانلود فیلم و سریال معرفی کنید که بدون سانسور و با زیرنویس چسبیده باشه . ممنون می شم من چند تا سایت می شناسم ولی یا دوبله می زارن یااینکه سانسور مزخرفی کردن .

• Like
Reactions: TheGodfather
بچه ها می تونید سایتی را برای دانلود فیلم و سریال معرفی کنید که بدون سانسور و با زیرنویس چسبیده باشه . ممنون می شم من چند تا سایت می شناسم ولی یا دوبله می زارن یااینکه سانسور مزخرفی کردن .
دیجی موویز

یه سوال راجع به فیلم Spencer

این کاراکتر مگی واقعی بود؟ واقعا دایانا خدمتکار لز+بین داشته؟ :|
خود آدمه وجود داشته ولی اصلا توی واقعیت همچین رابطه ایی نداشتند.
از این هالیوود بازیاست.

avamovie1

چجوری شد که برنده دور قبلی یعنی گروه بازنده ها شد مقام دوم ؟!!! :D معمولا در کشتی اونهایی که دور اول میبازن میرن رپه شارژ و در اخر برنز میگیرن !
نمیشه که ترمیناتور اول بشه و اینتراستلار دوم ولی ماتریکس اینجا دوم بشه ولی مقامی نبره :-"
درسته قسمت چهارمش افتضاح بود ولی خود فیلم اول هیچ چیزی کم نداره و از نوآورانه ترین فیلم های حتی کل تاریخ میتونه باشه.
جلوه های ویژه که فرسنگ ها از زمان خودش جلوتر بود - موسیقی - داستان - اکتینگ و ....

+ و اما ماتریکس. منکر انقلابی بودنش نمیشم. ولی همونطور که قبلا گفتم پایان فیلم و تبدیل شدن پروتاگونیست به سوپرمن نقطه ضعف اساسیش بود که آب رو بست به پیکره سری و نسخه های بعدی سه گانه رو بسیار ضعیف کرد.
اگه صحبت از نسخه های بعدی باشه و ملاک انتخاب قرار بدیم که ترمیناتور در قعر جدول میتونه جای بگیره !!!

• Like
Reactions: homayoon k2
خود آدمه وجود داشته ولی اصلا توی واقعیت همچین رابطه ایی نداشتند.
از این هالیوود بازیاست.
الان چک کردم ادمه هم وجود نداشته :D کلا کاراکتر خیالی هست با الهام از خاطراتی که بعدا کارکنان کاخ تعریف کردن.
Here’s Whether Maggie From ‘Spencer’ Was a Real Person—Meet the Staffer ‘in Love’ With Diana

حالا خود کاراکتر ایده خوبی بود ولی اون جریانش آره هالیوود بازیه

جز بلید رانر و A Space Odyssey، ترمیناتور 2 قدیمیترین فیلم این لیسته، وقتی حرف از جلوه های ویژه یا VFX می شه یکی از جاه طلبانه ترین جلوه های بصری تاریخ رو ترمیناتور 2 داره، تصویربرداری اکثر صحنه‌های اکشن فیلم از دوربین روی دست استفاده شده، از کارهای مینیاتوری بسیار دقیق تا استفاده از بازوهای هیدرولیکی که آرنولد مجبور بود تا ساعت ها دستشو پشتش پنهون کنه یا حتی نباید پلک می زد! برای کم کردن هزینه جلوه های ویژه از خواهر دوقلوی لیندا همیلتون استفاده کردن، نگهبان امنیتی هم برادر دوقلوش نقش بازی می کرد، بیشتر صحنه های اکشن و صداگذاری ها هم طبیعی بود و همین مورد باعث شده بود که انقدر طبیعی در نظر مخاطب جلوه کنه، آرنولد برای ایفای این نقش تمرینات خیلی سختی رو انجام داد از جمله سرهم کردن اسلحه و باز کردن اون با چشمان بسته و تیراندازی، چون می خواست تمام حرکاتش ماشین طور جلوه کنه، در نهایت پس از گذشت 31سال برترین فیلم از هر لحاظه که تا به امروز دیدم و حتی نسخه های بعدی هم نتونستن نزدیکش بشن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or