Movie Center

حداقل یک حرکت خوب کردند، اینکه روندی که پاراسایت شروع کرده بودند رو با نامزد کردنDrive my Car برای Best Picture ادامه دادند.
سینمای لایو اکشن ژاپن در حد بوق هم دربرابر کره نیست. ولی خب شاید با این حرکات یک جونی گرفت.

به نظرم قهرمان اصلاً در حد فیلم‌های قبلی فرهادی نبود. اون مسائل جانبی و حواشی فیلم یه بحث دیگه هست و اصلاً ربطی به کیفیت فیلم نداره و نظرم رو قبلاً در مورد اون مسائل گفتم، ولی توی همون پست هم اشاره کردم که کیفیت قهرمان برای شخص من به اندازه کارهای قبلی فرهادی نبود (به جز «همه می‌دانند» که بدترین فیلمش هست از دید من).
نامزدهای بهترین فیلم غیرانگلیسی اسکار رو ندیدم ولی توی خود سینمای ایران، این فیلم‌هایی که امسال اکران شدن رو بیشتر از قهرمان دوست داشتم:
جنایت بی‌دقت
تومان
پوست
آتابای

به تقریب تمام نامزدهای بهترین فیلم خارجی را دیده ام (به جز همان فیلم بوتانی!)؛ می توانم بگویم که «بدترین آدم دنیا» در آخرین لحظات معادلات را برهم زد و با اکران دیرهنگامش در آمریکا، شاید اعضای آکادمی ترجیح دادند که قهرمان را حذف و بدترین آدم دنیا را به جای آن نامزد کنند. البته نامزد شدن یک فیلم غریب از کشور بوتان، می تواند اقدامی عجیب و در اصل همان جای خالی فیلم فرهادی را پر کرده باشد. فیلم Flee پیرامون مهاجرت یک مسلمان همجنس گراست که با توجه به موضوع ملتهبی که دارد و با نگرش مثبت اعضای آکادمی به چنین موضوعاتی پس از برنده شدن مونلایت، در سه بخش اصلی نامزد شده است.

خب «قهرمان» برخلاف نظر شما، بهترین فیلم فرهادی پس از جدایی برایم بود. فروشنده مصنوعی و همه می دانند تجربه ناپخته فرهادی در یک کشور غریبه بود. همان موقع هم بردن فروشنده را مدیون تصمیم اسکار مبنی بر حذف Elle و سیاست بازی می دانستم. قهرمان قرار نبود به شکل و شمایل فروشنده جایزه بگیرد. بحث کیفیت هم باشد، Don't Look up اصلا نباید در فهرست بهترین فیلم سال قرار بگیرد، چه برسد که نامزد بهترین فیلمنامه غیراقتباسی شود! خودمان را گول نزنیم که سینمای ایران بدون فیلم فرهادی و برندش، جایگاهی در سینمای هالیوود ایجاد نخواهد یافت. گیس و گیس کشی افراد ناظر برای ارسال فیلم «متری شش و نیم» که توزیع کننده اش Wild Bunch بود که به ارسال یک مستند بی دست و پا به مراسم اسکار ختم شد، نشان داد که سینمای ایران مجالی به غیر از فرهادی نخواهد داد که امثال مکری، روستایی و ... شانس حضور در Submission اسکار داشته باشند.

یک نکته جالب از فیلم لونانا که به جای قهرمان نامزد اسکار شده است:

It was selected as the Bhutanese entry for the Best International Feature Film at the 93rd Academy Awards,[2] but it was later disqualified.[3] However, it was resubmitted as Bhutan's entry for the following year,[4] being shortlisted in December 2021,[5] and being one of the five nominees in February 2022.

آخرین ویرایش:
حالا که بحث نظر سنجی داغه در حاشیه اش اشاره کنم به این که امروز سالگرد تولد جان ویلیامز کبیره . بزرگوار با موسیقی هاش خیلی از این ٍٍآثار ماندگار ژانر سای فای رو در قلب و ذهن ما حک کرده .
اکثر کارهای استاد ماندگار بودن ولی شخصا اگه بخواهم یکی از کارهاش رو انتخاب کنم که همیشه همون تازگی و حس و حال بار اولش رو داره تم اصلی هری پاتره . هر دفعه من رو میبره به دوران نوجوانی و اون فضای مرموز و جذاب هاگوارتز و انگار همراه با موزیک تو تمام سوراخ سنبه های قلعه مشغول به گشت و گذار میشم

من خیلی خیلی چشم انتظار دیدن نامزد های بهترین موسیقی/ original score بودم و متاسفانه بهترین موسیقی متن سال رو اصلا نامزد نکردن :-" (spencer)
ولی خوب استاد jonny greenwood همچنان نامزد شده با فیلم power of the dog و احتمال برنده شدنش هست 8->
در کل اسپنسر خیلی کم داره دیده میشه توی فصل جوایز :( فیلم بدون مشکل و کامل نبود ولی درکل فیلم خوبی بود و به نظرم لایق نامزد شدن توی رشته های بیشتری رو داشت .

در کل از نامزد ها راضیم به شخصه، از نامزدی drive my car توی رشته های اصلی (بهترین فیلم و کارگردان) هم استقبال میشه، فیلم نسبتا عجیبی بود و برای من تا حدودی یاداور فیلم burning چند سال پیش بود.

ویرایش: الان دیدم green knight بنده خدا حتی 1 نامزدی هم نداره :|
Pig و cmon cmon هم همینطور :|

آخرین ویرایش:
داداش سانسور چی؟
خود سانسور چی ها تهیه کننده قهرمان بودن.
انقدر تو اون تاپیک امتیازات به قهرمان رای دادین تاپیک بیچاره خودشو از فروم حذف کرد الان به زور برگشته:D
مراعات حال بقیه ملت زخم خورده رو ندارین به فکر تاپیک باشین حداقل
من هیچ اطلاعی ازین حواشی ندارم امروز قانونی دانلودش کردم :D
حوصلم نمیشه برم ببینم قضیه چیه !

من هیچ اطلاعی ازین حواشی ندارم امروز قانونی دانلودش کردم :D
حوصلم نمیشه برم ببینم قضیه چیه !
خود فیلم حواشی خاصی نداشته.
وضعیت سینمای ایران چندین ساله همین بوده
فقط ملت الان بیدار شدن فهمیدن نباید از امثال فرهادی که نونشون رو توخون مردم میزنن حمایت کنند مهمم نیست فیلمش خوبه یانه با خود فرهادی مشکل داریم.
این نامزد نشدنش تو اسکار هم تو دهنی خوبی به ارزشی ها بود.
با وجود ایت الله بایدن و یارانش انتظار داشتم افتضاح اسکار بردن فروشنده دوباره تکرار بشه.

اسکار همیشه یه جُک مضخرفی بوده و هست، امسال همین که فرنچ دیسپچ رو تو یه بخش هم نامزد نکردن کافی بود که یبار دیگه زورم بیاد ازشون.

بزنن دونت لوک آپ رو بست پیکچر اعلام کنن تا بیش از پیش ذات مبتذلشون نمایان شه!

گایز

این The Kings Man رو از دست ندید؛ برخلاف ۲ نسخه قبلی، اینبار با داستان خوبی سروکار داریم و مخصوصا سکانس بعد از تیراژ پایانی فیلم هم عالی بود! :D \m/
منم اصلا خوشم نیومد از شماره 2 بهتر بود ولی به 1 نمیرسید kingsman همیشه از نظر من یه فیلم متوسط بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or