Movie Center

من در جریان نظر سنجی تون نیستم و نمی دونم چه فیلم هایی حذف شدن ولی وقتی اودیسه هست آوردن اسم بقیه زشته اصلا :)

همچنین فیلم her چرا حضور نداره؟ حذف شده مراحل قبل؟

نبرد خونین ۵۰ فیلم برتر علمی تخیلی به پایان رسید و همان طور که انتظارش میرفت، عنوان پشم افکن، پشم سوزان و خاطره انگیز Terminator 2: Judgment Day توانست تمامی رقبا رو به خاک و خون بکشه و به تخت پادشاهی تکیه بده! \m/ :D :x

merlin_9892947_147d19ea-d1af-4bb7-b27f-5bfeab6cc7d4-superJumbo.jpg
تشکر از تمامی دوستانی که در تمام راندهای نظرسنجی خونین ۵۰ فیلم برتر علمی تخیلی در کنارمون بودن.:-bd

نقشه حضرتعالی برای نظرسنجی خونین بعدی چیه :D

یه نظرسنجی کوتاه و پر از خین و خین ریزی تا ساعاتی دیگر بر سر در تاپیک کوبیده میشود! :D

تا مدتی دور بر چنین نظرسنجی های طولانی نمیریم، اما در عوضش یه سری نظرسنجی کوتاه ۴ روزه در پیش رو داریم که کشته های زیادی در راه است!:D

View attachment auClVrk5agUyy1uo.mp4

• Like
Reactions: Akiba
من ندیدم . این مگه اصن به اونا ربط داره؟

پیش‌درآمد مجموعه است.

بعد از این فیلم قراره برن قسمت سوم کینگزمن و اگر اشتباه نکنم، فیلمبرداریش شروع شده و داستان شخصیت «اگزی» رو قراره به پایان برسونه!

=========================================================
دوستان نظرسنجی اضافه شد.

قوانین جدید هم اینه که میتونید تا پایان نظرسنجی رای تون رو عوض کنید! :D >:)

یه نظرسنجی کوتاه و پر از خین و خین ریزی تا ساعاتی دیگر بر سر در تاپیک کوبیده میشود! :D

تا مدتی دور بر چنین نظرسنجی های طولانی نمیریم، اما در عوضش یه سری نظرسنجی کوتاه ۴ روزه در پیش رو داریم که کشته های زیادی در راه است!:D

View attachment 244015
سر فرصت یه نظر سنجی درباره بهترین انیمیشن هم بگزارید. البته آخرش هم باید شهر اشباح اول شه :D

سر فرصت یه نظر سنجی درباره بهترین انیمیشن هم بگزارید. البته آخرش هم باید شهر اشباح اول شه:)

برنامه بعدیم همینه اتفاقا! :D

اما چون خیلی نظرسنجی طولانی ای میشه، فعلا نمیریم سراغش و یه سری نظرسنجی کوتاه میزارم و بعدش وقتی لیست رو آماده کردم، میدمش به شما دوستان:D

• Like
Reactions: Mo7aMMaD
نظرسنجی بنظرم مشکلش اینبود که هر چی عنوان صرفا تو توصیفش اسم sci-fi اورده شده گذاشته بودین. خیلی عناوین ویژگی برجسته شون اون ژانر نیست و نباید بیان.
مثلا inception یه فیلم میستری هست بیشتر از اینکه سایفای باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• M4JiD

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or