Movie Center

من قشنگ حس میکنم سونی با تام قرارداد بسته سر مردعنکبوتی ها دیده یک کم پول اضافه داده گفته بیا اینم بازی کن! وگرنه هرجور حساب کنی اصلا این بازیگرا هیچ جای آنچارتد نمیخورن..
دیروز یکی توی توئیتر بحث میکرد میگفت اصلا از تیم خود نایتی داگ تو ساخت پروژه این فیلم کسی دخالت نداشته به جاش سر سریال Last of us خودشون دارن میکشن.

حق هم هست وقتی امی رو میندازن بیرون یکی مثل نیل میاد میشه همه کاره، بری تو پیج نیل مثکه رفتهی تو پیج Last of us همش از این بازیه! نمیدونم والا.
ولی حیف این بازی با این همه پتانسیل ...

الان تریلر رو‌دیدم
اون بچه کیه کنار نیتن دریک؟

متای ۶۵ اینا پیش بینی میکنم ولی بنظرم فان باشه به صرف آنچارتد بودنش میبینم.
همین که لوکیشن های قشنگی داشته باشه برا من کافیه. :-bd

در مورد DUNE
اشارت و بشارت به ظهور مهدی ( عاقا عیسی مسیح ) !
که نشون میده حواریون و مسیحیان هنوز بعد از گذشت 8000 سال به ظهور امیدوارن :)) و ی جورایی بهشون طعنه میزنه در حالی که زیرظلم و ستم هستن و هیچ کاری از دستشون برنمیاد منتظر منجی عالم بشریت موندن !!!
اینکه ادویه دقیقن چه ماده ایه که تو سفرهای بین کهکشانی نقش مهمی داره که نبودش باعث هزارتا مشکل میشه و بسنده کردن به همین ی دیالوگ توضیح در مورد ادویه که باز فیلم رو گُنگ تر کرد !

در کل فیلم خیلی معمولی ای بود و نمره 8.3 از imdb به نظرم اغراق آمیز اومد .

Director of photography killed, movie director injured after Alec Baldwin discharged prop firearm on movie set

الک بالدوین، هنرپیشه هالیوود هنگام فیلمبرداری با شلیک تفنگ صحنه باعث مرگ عکاس فیلم و همچنین مجروح شدن کارگردان شد.

پلیس ایالت نیومکزیکو که فیلمبرداری در آنجا انجام می‌شده با تایید مرگ یک زن و زخمی شدن یک مرد، گفته حادثه هنگام فیلمبرداری یک فیلم وسترن قرن ۱۹ میلادی اتفاق افتاده است.

عکاس زن پس از انتقال به بیمارستان جان باخت. کارگردان هم در بیمارستان و تحت مراقبت‌های ویژه است.

سخنگوی آقای بالدوین به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته در این حادثه یک تفنگ ویژه فیلمبرداری شلیک شده که باید خالی می‌بوده است.

تریلر رسمی فیلم آنچارتد
یه متا قرمز بگیره بکشن بیرون از این فاز اقتباس از روی بازی
فقط دارن میر... به اعصاب ما😑🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😑😑🤦‍♂️😑🤦‍♂️😑😑
تریلر رو میبینی نه کاراکتر ها شبیه بازی ان.
نه دیالوگ های خوبی دارن.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
معلوم نیست prequel هه
یا نسخه های بازیه کلا یه آشی شده فاجعه.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
همین قیمه ها میریزن تو ماست حکایته اینه

• Like
Reactions: VICE and Aperture
یه چیزهایی از نتیجه‌گیری ملت در مورد فیلم Dune توی توییتر می‌خونم که... کاری هم ندارن که اصل داستان برای سال ۱۹۶۵ هست (سال ۱۳۴۴) و به خاطر یه سری ماجراهای فیلم، ربطش میدن به نفوذ فلان و چنان در هالیوود و فحش میدن به فیلم! :دی
یه عده هم که با جنگ ستارگان مقایسه می‌کنن و میگن قبلاً چیزهایی مثل کرم غول‌پیکر رو توی جنگ ستارگان دیده بودیم. بابا خود جنگ ستارگان از جهات زیادی کپی برابر اصل Dune هست و اولین فیلمش تازه ۱۲ سال بعد از کتاب Dune اکران شد! :|
------------
آقا بالاخره چه نسخه‌ای رو باید ببینیم؟! من منتظر بودم نسخه رسمی HBO Max بیاد، ولی قبلش هم یه چیزهایی اومده بوده و الآن انقدر تعداد نسخه‌های مختلف زیاده که نمی‌دونم سراغ کدوم برم! :دی

آقا بالاخره چه نسخه‌ای رو باید ببینیم؟! من منتظر بودم نسخه رسمی HBO Max بیاد، ولی قبلش هم یه چیزهایی اومده بوده و الآن انقدر تعداد نسخه‌های مختلف زیاده که نمی‌دونم سراغ کدوم برم!

نسخه اچ بی او مکس که بامداد امروز اومدش! :D

از انکودر CMRG رو بزن به بدن!:D

یه چیزهایی از نتیجه‌گیری ملت در مورد فیلم Dune توی توییتر می‌خونم که... کاری هم ندارن که اصل داستان برای سال ۱۹۶۵ هست (سال ۱۳۴۴) و به خاطر یه سری ماجراهای فیلم، ربطش میدن به نفوذ فلان و چنان در هالیوود و فحش میدن به فیلم! :D
یه عده هم که با جنگ ستارگان مقایسه می‌کنن و میگن قبلاً چیزهایی مثل کرم غول‌پیکر رو توی جنگ ستارگان دیده بودیم. بابا خود جنگ ستارگان از جهات زیادی کپی برابر اصل Dune هست و اولین فیلمش تازه ۱۲ سال بعد از کتاب Dune اکران شد! :|
------------
آقا بالاخره چه نسخه‌ای رو باید ببینیم؟! من منتظر بودم نسخه رسمی HBO Max بیاد، ولی قبلش هم یه چیزهایی اومده بوده و الآن انقدر تعداد نسخه‌های مختلف زیاده که نمی‌دونم سراغ کدوم برم! :D

یعنی میخوان باور کنیم که اصل داستان تقریبا هم دوره و هم زمان با داستان دایی جان ناپلئون [ نوشته ایرج پزشک زاد (1350) عه ] اما داستانِ وقایعی که هنوز اتفاق نیفتاده یا بهتر بگم وقایع 8225 سال بعد رو روایت میکنه !
[ اشاره به سکانس ابتدایی فیلم " سال 10191 " ]

مثل این می مونه ژولورن که سال (۱۸۶۴) کتاب سفر به مرکز کره زمین و در سال (۱۸۷۰) بیست هزار فرسنگ زیر دریا رو نوشته دقیقا توصیف نزدیک به واقعیتی از کشتی و زیر دریایی و هواپیما و تجهیزات دنیای مدرن قرن بیست کرده ! یعنی به جناب نویسنده وحی شده که 8225 سال بعد چی میشه !!!!! یا اینجا باز خالیوود به صحنه اومده و کل کتاب رو اونطور که دلش خواسته به تصویر کشیده !!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or