Movie Center

اگه اشتباه نکنم بتمن اولین فیلم نقش اصلیش توی یه فیلم بزرگ و به قولی جامع پسند و mainstreamـش هست بعد از توایلایت :-" و واقعا جالبه ببینیم چطور نقشش رو ایفا میکنه.
به نظر خودم که بازیگر فوق العاده ایه و از نظر ظاهری هم واقعا مناسب نقشش هست، به احتمال زیاد یه بتمن و بروس وین خیلی خیلی خوب رو ازش میبینیم.

جالبه ببینیم بعد از بتمن سراغ چه پروژه هایی میره، برمیگرده به فیلم های کوچک تر یا فیلم های گیشه افکن و بلاک باستر :-"
بهترین بازیگر/کاراکتر Tenet بود

این مت ریوز لعنتی فیلم بد نمیسازه ببین از کلاورفیلد 2008 که اولین فیلمش بود و من هم وحشتناک حال کردم با اون فیلم به کجا رسید.
شک ندارم گاتهام مت ریوز یکی از خاص‌ترین ها میشه. اصلا مشخصه اون نورهای نئونی و ساختمونای کلاسیک یجوریی هم حال و هوای بلید رانری داره هم آرخام نایتی.
این آلفرد و پنگوئن هم عالی بودن. کالین فارل عجب‌ گریمی شده. آلفرد صورت زخمی هم که فک کنم badass ترین آلفرد سری بتمن باشه.

اگه اشتباه نکنم بتمن اولین فیلم نقش اصلیش توی یه فیلم بزرگ و به قولی جامع پسند و mainstreamـش هست بعد از توایلایت :-" و واقعا جالبه ببینیم چطور نقشش رو ایفا میکنه.
به نظر خودم که بازیگر فوق العاده ایه و از نظر ظاهری هم واقعا مناسب نقشش هست، به احتمال زیاد یه بتمن و بروس وین خیلی خیلی خوب رو ازش میبینیم.

جالبه ببینیم بعد از بتمن سراغ چه پروژه هایی میره، برمیگرده به فیلم های کوچک تر یا فیلم های گیشه افکن و بلاک باستر :-"
البته همین سینمای بزرگ و بلک باستر ی که شما گفتین همون سینمای شهر بازی و چرخ و فلکی هستش که افکت سینمایی تحویل میده و پتینسون و جدا از اون دیدم تا حالا.
دقیقا به خاطر همین نکته، ظاهر خوب و به قول معروف کول بودنش و نمایش کارکتر های متفاوت و قدرت بازیگریش در درام های اخیرش و نه نشان دادن بدن و عینک برداشتن بسیار قابل ستایشه.
به نظرم از مستعد ترین بازیگر های جوان حال حاظره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101
این پنگوئن فیلم بتمن کالین فارله یا سرکاریه؟:o هرچقدر نگاه کردم اصلا شبیه اش نیست یعنی اینقدر با گریم قیافشو تغییر دادن.

View attachment 228508
جدا از ظاهرش، لعنتی صداش هم انگار تغییر کرده و شبیه کالین فرل نیست :| :D
من معمولا مخالف اینطور گریم سنگین هستم در حدی که بازیگر شناخته نشه :-" ولی این مورد برام جالبه واقعا، مخصوصا اینکه توی صحنه های کوتاهی که توی تریلر ازش دیدیم خیلی خوب بود :-"

اگه این dune رو دوست دارید واقعا بزارید بهترین نسخه بیاد چون شک نکنید همیشه تو ذهنتونه که اگه نسخه بهتر اومد حتما اونو بگیرم
مث خودم که ارباب حلقه ها رو با کیفیت شبکه دو با مجری گری بهمن هاشمی که هی میگفت شبکه دو شبکه تو دیدم تا الان که نسخه های صد و پنجاه گیگی اومده و هنوزم دنبال حجم بالاترم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or