bayern_vahid
Loyal Member
کسی دون رو با این کیفیت دیده؟سلام
یه نسخه HDrip نسبتا مناسب از Dune اومده.
قابل دیدنه.
View attachment 228390 View attachment 228391
جدا از ظاهرش، لعنتی صداش هم انگار تغییر کرده و شبیه کالین فرل نیستاین پنگوئن فیلم بتمن کالین فارله یا سرکاریه؟هرچقدر نگاه کردم اصلا شبیه اش نیست یعنی اینقدر با گریم قیافشو تغییر دادن.
View attachment 228508
اینی که اومده روی نمایشگر کوچیک تقریبا با وب دانلود یکیه و قابل دیدن هستآقا Dune دو یا 3 روز دیگه نسخه webdl ش میاد. تحمل کنین 2 روز![]()
نسخه ۱۰ گیگی؟ چون این ۱۰ گیگی که من گذاشتم دانلود بیت ریت خیلی خوبی داره!اینی که اومده روی نمایشگر کوچیک تقریبا با وب دانلود یکیه و قابل دیدن هست
من ارباب حلقه ها رو سال 2003 از شبکه دو تو یه تلویزیون 15 اینچ سونی دیدماگه این dune رو دوست دارید واقعا بزارید بهترین نسخه بیاد چون شک نکنید همیشه تو ذهنتونه که اگه نسخه بهتر اومد حتما اونو بگیرم
مث خودم که ارباب حلقه ها رو با کیفیت شبکه دو با مجری گری بهمن هاشمی که هی میگفت شبکه دو شبکه تو دیدم تا الان که نسخه های صد و پنجاه گیگی اومده و هنوزم دنبال حجم بالاترم
آره داداش چسبید چه جورم خونواده من میگفتند این فیلم ترسناکا چیه نگاه میکنی بزن اخبار!من ارباب حلقه ها رو سال 2003 از شبکه دو تو یه تلویزیون 15 اینچ سونی دیدمو چنان چسبید که نگو
یادمه 3 قسمت رو به دلیل طولانی بودن 6 قسمت کرده بودن و تو 6 روز پخش شد.
حالا دعوا با خانواده که اجازه نمی دادن ببینیم به کنار![]()
یعنی این نسخه که من دیدم دو تا سایه هی جلوش پامیشدن مینشستن جزو فیلم اصلی نبوده؟اگه این dune رو دوست دارید واقعا بزارید بهترین نسخه بیاد چون شک نکنید همیشه تو ذهنتونه که اگه نسخه بهتر اومد حتما اونو بگیرم
مث خودم که ارباب حلقه ها رو با کیفیت شبکه دو با مجری گری بهمن هاشمی که هی میگفت شبکه دو شبکه تو دیدم تا الان که نسخه های صد و پنجاه گیگی اومده و هنوزم دنبال حجم بالاترم
این ۲ ۳ روز رو صبر کنیم 4k اش هم میاد یا برا اونم باید جدا صبر کنیم ؟آقا Dune دو یا 3 روز دیگه نسخه webdl ش میاد. تحمل کنین 2 روز![]()