Kourosh
مدیر انجمن
این فیلم عالیه ولی از نظر شخصی برای من عالیتر اینه که سه شخص مورد علاقه ام یعنی گریگوری پک و ادری هپبورن و دمیس روسس رو یکی یجا جمع کرده. البته موقع دیدن کلیپ نتونستم ارتباط ذهنی بین اهنگ forever and everو تصویر ایجاد کنم چون کارهای دمیس روسس برام حالت خاصی داره و فضای خودش رو برام تداعی میکنه.میتونم بگم فیلم تعطیلات رمی
یکی از بهترین فیلم ها رمانتیک زندگیم هست
این فیلم از سینما کلاسیک
محصول ۱۹۵۳
با اینکه زیاد اهل سینما کلاسیک نیستم
اما این فیلم همیشه جاش تو قلبم بوده
بازی دو اسطوره یعنی
گریگوری پک ، مرد نجیب سینما
آدری هپبورن ، که بهش آخرین معصوم سینما دادن
فیلم در عین سادگی و غیر پیچیدگی
اما بسیار ساده ، دلنشین ، لذت بخش و .......
موزیک متن با صدا آسمانی ، دمیس روسس
حتما توصیه میکنم ببینید
باید اعتراف کنم طرفداران فیلم ها رمانتیک کلاسیک صد به هیچ طرفداران به این دسته فیلم ها روز جلو هستن
دنیا امروز ما نیاز به بازگشت نجابت و مهربانی دارد
یه نکته هم برای دوستانی که ممکنه ندونن اضافه کنم زمانی که فیلم Roman Holiday ساخته میشد دمیس روسس هنوز خواننده نبود و کلا این اهنگ موسیقی متن این فیلم نیست و حدود 20 سال بعد ساخته شده.
نکته بعد حالا که اسم گریگوری پک اومد و نظر سنجی برای فیلم ترسناک بود یادم افتاد که فیلم Omen رو در نظر سنجی ها ندیدم. کلا نبود یا قبلا حذف شده بود؟
این فیلم رو من اولین بار در یک سینمای تقریبا خالی دیدم و با وجود اینکه از دیدن فیلم های ژانر وحشت نمیترسم ولی تاثیر خاصی روم گذاشت که نمیدونم چطور باید توضیح بدم ولی اون حس رو بخوبی یادمه یه حالتی بین بهت و وحشت بود و برخلاف فیلمهای دیگه حس " خب این فیلم تموم شد بریم سراغ زندگیمون" نداشتم و مدتی در حس و حال فیلم بودم. Omen برای من جزو شاهکارهای تاریخ سینماست که البته ممکنه بخاطر علاقه ام به گریگوری پک باشه.