Movie Center

میتونم بگم فیلم تعطیلات رمی
یکی از بهترین فیلم ها رمانتیک زندگیم هست
این فیلم از سینما کلاسیک
محصول ۱۹۵۳

با اینکه زیاد اهل سینما کلاسیک نیستم
اما این فیلم همیشه جاش تو قلبم بوده

بازی دو اسطوره یعنی
گریگوری پک ، مرد نجیب سینما
آدری هپبورن ، که بهش آخرین معصوم سینما دادن

فیلم در عین سادگی و غیر پیچیدگی
اما بسیار ساده ، دلنشین ، لذت بخش و .......

موزیک متن با صدا آسمانی ، دمیس روسس

حتما توصیه میکنم ببینید
باید اعتراف کنم طرفداران فیلم ها رمانتیک کلاسیک صد به هیچ طرفداران به این دسته فیلم ها روز جلو هستن

⭐ دنیا امروز ما نیاز به بازگشت نجابت و مهربانی دارد ⭐

این فیلم عالیه ولی از نظر شخصی برای من عالیتر اینه که سه شخص مورد علاقه ام یعنی گریگوری پک و ادری هپبورن و دمیس روسس رو یکی یجا جمع کرده. البته موقع دیدن کلیپ نتونستم ارتباط ذهنی بین اهنگ forever and everو تصویر ایجاد کنم چون کارهای دمیس روسس برام حالت خاصی داره و فضای خودش رو برام تداعی میکنه.
یه نکته هم برای دوستانی که ممکنه ندونن اضافه کنم زمانی که فیلم Roman Holiday ساخته میشد دمیس روسس هنوز خواننده نبود و کلا این اهنگ موسیقی متن این فیلم نیست و حدود 20 سال بعد ساخته شده.

نکته بعد حالا که اسم گریگوری پک اومد و نظر سنجی برای فیلم ترسناک بود یادم افتاد که فیلم Omen رو در نظر سنجی ها ندیدم. کلا نبود یا قبلا حذف شده بود؟
این فیلم رو من اولین بار در یک سینمای تقریبا خالی دیدم و با وجود اینکه از دیدن فیلم های ژانر وحشت نمیترسم ولی تاثیر خاصی روم گذاشت که نمیدونم چطور باید توضیح بدم ولی اون حس رو بخوبی یادمه یه حالتی بین بهت و وحشت بود و برخلاف فیلمهای دیگه حس " خب این فیلم تموم شد بریم سراغ زندگیمون" نداشتم و مدتی در حس و حال فیلم بودم. Omen برای من جزو شاهکارهای تاریخ سینماست که البته ممکنه بخاطر علاقه ام به گریگوری پک باشه.

نکته بعد حالا که اسم گریگوری پک اومد و نظر سنجی برای فیلم ترسناک بود یادم افتاد که فیلم Omen رو در نظر سنجی ها ندیدم. کلا نبود یا قبلا حذف شده بود؟

چرا بودش، اما متاسفانه تو همون راند ی که بودش حذف شد! :D

هیچ علاقه ای ندارم دومین تریلر بتمن دومین تریلر اسپایدر من یا اصلا اولین تریلر جیمزباند رو ببینم ... همش حس میکنم که اون سورپرایزی که وسط فیلم میشی رو ازت میگیرن ... هر چند که برای ایجاد هایپ خیلی مهمه این قضیه اما اگه بتونی تحمل کنی و نبینی هیجان چند برابر میشه

اصلا با Halloween Kills حال نکردم. هیچ اتفاق خاصی تو فیلم رخ نداد و بیشتر یه فیلر برای قسمت سوم بود.
تنها نکته مثبت فلش بک اول فیلم بود که خیلی خوب دراورده بودن حس و حال شماره اول رو. مخصوصا دکتر لومیس که اصلا انتظار دیدنش رو نداشتم!
در کل بعد از H2018 انتظاراتم خیلی بیشتر بود.

آخرین ویرایش:
دوستان من فقط قسمت اول از هالووین (۱۹۷۸) و نسخه‌ی ۲۰۱۸ رو دیدم.
الان هم میخوام این جدیده رو ببینم (۲۰۲۱)
تم موسیقی هالووین با روح و روان من بازی می‌کنه:D
کسی یه بیوگرافی جامع از این سری فیلم های هالووین داره؟
سازنده‌شون کی بوده، جریان چیه و این حرفا!:D
*
گویا از ۱۹۷۸ (نسخه اول) تا همین نسخه‌ی ۲۰۱۸،
۹ فیلم دیگه ازش موجوده که من ندیدم!!!
یزیدتُ!
آقا جریان چیه حضرت عباسی:))

دوستان من فقط قسمت اول از هالووین (۱۹۷۸) و نسخه‌ی ۲۰۱۸ رو دیدم.
الان هم میخوام این جدیده رو ببینم (۲۰۲۱)
تم موسیقی هالووین با روح و روان من بازی می‌کنه:D
کسی یه بیوگرافی جامع از این سری فیلم های هالووین داره؟
سازنده‌شون کی بوده، جریان چیه و این حرفا!:D
*
گویا از ۱۹۷۸ (نسخه اول) تا همین نسخه‌ی ۲۰۱۸،
۹ فیلم دیگه ازش موجوده که من ندیدم!!!
یزیدتُ!
آقا جریان چیه حضرت عباسی:))

مجموعه هالووین بارها ریبوت و ریمیک شده. نسخه اول 1978 یک دنباله مستقیم داره که میشه (Halloween 2 (1981. بعد جان کارپنتر تصمیم می گیره که در هالووین 3، از قصه مایکل مایرز دور بشه و اتفاقات ترسناک هالووین رو آنتولوژی کنه. پس هالووین 3 کلا قصه اش جدا هست. بیشتر شبیه یک اپیزود Twilight Zone یا Master of Horror میمونه اما فیلم جالبی هست. حال و هوای Fire Walk With Me داره. فیلم سوم ناموفق میشه؛ هم از لحاظ فروش و هم جلب منتقدان. کارپنتر بیخیال ایده آنتولوژی مجموعه می شه. پس هالووین 4،5،6 میاد که من ندیدم و به نظر هم نمیاد عمق شخصیت مایکل مایرز رو گسترده کنه. فقط میدونم تو یکیش پاول راد بازی میکنه. فاجعه اون سه دنباله بعدی، سال 1998 یک ریبوت ساخته میشه که وصل میشه به حوادث دو فیلم اول. هالووین 1998 دنباله مستقیم هالووین 2 هست. فیلم جالبیه. اولین ریبوت مجموعه هست. یک دنباله هم داره که 2002 اومد. کلا اون میزنه به در و دیوار.

بعد Rob Zombie میاد باز مجموعه رو ریبوت میکنه؛ 2007 و 2009 دو نسخه از هالووین رو میده بیرون. هر دو همون قصه فیلم اول و دوم رو شرح میده ولی با فضای جدید، خشونت بالا و بازیگران تینیجری. بعد میاد این سومین ریبوت که هالووین دیوید گوردن گرین هست که کلا هرچی ساخته شده رو میزاره کنار و خودش رو دنباله مستقیم فیلم اول (1978) معرفی میکنه. داستان چهل سال بعد از فیلم اول. سه گانه هست که الان دومین قسمتش اومده.

Attachments

• 71Qxoc47IHL._AC_SL1140_.jpg
    71Qxoc47IHL._AC_SL1140_.jpg
    157.5 KB · مشاهده: 42
آخرین ویرایش:
اینو توی اون یکی تاپیک هم نوشتم ولی گفتم اینجا میشه در موردش بهتر حرف زد. Venom 2 بسیار فیلم متوسطی بود. از حد انتظارم پایین تر بود. کاش کلا کنسلش کنن. ارتباط دو تا کاراکتر اول اصلا خوب در نیومده بود، حتی در ادامه ی فیلم هم نمیتونستی باهاش ارتباط برقرار کنی. تنهایی نکته ی مثبت فیلم بازی تام هاردی و وودی هریسون بود و بس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or