Movie Center

اگه به دنبال فیلمی هستید که سوالی را مطرح کند و در پایان به آن پاسخی بدهد، هرگز به سمت آثار لینچ نروید. شاید تنها دو تا فیلمش (مرد فیلی و داستان استریت) به مذاقتون خوش بیاد.

خودش بارها تو مصاحبه هایش اعلام کرده که این آزار دهنده است که مخاطب به دنبال چرایی تو فیلم ها می گرده.
لینچ زنده هست؟ خبری ازش نیست

سلام
آقا یه چیزی میگم تو رو خدا دعوام نکنید! :D
این فیلم unforgiven 1992 رو دیدم، هنوز در عجبم که چی داره این فیلم که اسکار گرفته و کلی تعریف و تمجید ازش شده و تولیست برترین وسترن های تاریخ قرار گرفته ووو...
خیلی معمولی بود، خییییییلی...!!!

The Exorcist.jpg
بالاخره و بعد از ماه ها خین و خین ریزی فراوان و کشته های زیادی که داشته داشتیم :D، فیلم The Exorcist توانست با اقتدار زیاد تمام رقبا رو کنار بزنه و به این نبرد خونین پایان بده!:D

با تشکر از تمام دوستانی که نگذاشتن که The Conjuring برنده شه:D و همچنین کل دوستانی که در نظرسنجی ۵۰ فیلم ترسناک شرکت کردن!\m/

تشکر مخصوص از هادی عزیز @Evil بابت تصاویر فوق العاده ای که درست کرده.

میگم بد نیست جایگاه های اول تا سوم جام جهانی فیلم های ترسناک رو به صورت یکجا و کلی در یک قالب گرافیکی به نمایش بذاریم :D

بالاخره جایگاه دوم و سوم هم باید رسما اعلام بشن!
من که خودم از جایگاه سوم حسابی گرخیده بودم :-"

بالاخره و بعد از ماه ها خین و خین ریزی فراوان و کشته های زیادی که داشته داشتیم :D، فیلم The Exorcist توانست با اقتدار زیاد تمام رقبا رو کنار بزنه و به این نبرد خونین پایان بده!:D

با تشکر از تمام دوستانی که نگذاشتن که The Conjuring برنده شه:D و همچنین کل دوستانی که در نظرسنجی ۵۰ فیلم ترسناک شرکت کردن!\m/

تشکر مخصوص از هادی عزیز @Evil بابت تصاویر فوق العاده ای که درست کرده.
کجا با اقتدار کنار بزنه یک رای اختلاف بود 😁😂😂
حالا بماند هر دو فیلم که رقبات نزدیکی داشتن اون رای ها دقایق اخر از کجا اومد 😂( رفیق من 2 سال اصلا تو بازیسنتر نیومده بود گفتم بیاد رای بده )
ولی هیچ کدوم این فیلما منو نترسوندن ( الا The Conjuring2(ساعت 3 شب تنها تاریک دیدم) سر صحنه اون تابلو راهبه ،برای 4 روز تو اینه حاله اون قوزمیت رو پشت سرم میدیدم 😂 یا تو تاریکی 😂 حالا بماند خواستم اون تصویر رو بذارم رو تی وی و تو تاریکی پشت در اتاق داداشم بذارم و در بزنم 😂 ترسیدم سکته بزن 😂😂 )
رای دادنم هم به خاطر بازی خوب زن مرد تو The Conjuring
.
در کل حرکت خوبی بود این نظر سنجی جذاب ،دس خوش 👌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or