Thonkeyes
کاربر سایت
تریلر:
watch?v=2BkVf2voCr0
به نظر ریمیک همون شماره اوله.
عجب بازیگرای افتضاحی هم انتخاب کردن. به خصوص این پسر بچه هه که خیلی نچسبه.
من موندم چرا بی خیال این نمی شن. این سری همون ۲ شماره اولش خوب بود و تموم شد رفت.
تریلر:
قرار نیست این دیگه برای سن ما هم جواب بده!تریلر:
watch?v=2BkVf2voCr0
به نظر ریمیک همون شماره اوله.
عجب بازیگرای افتضاحی هم انتخاب کردن. به خصوص این پسر بچه هه که خیلی نچسبه.
من موندم چرا بی خیال این نمی شن. این سری همون ۲ شماره اولش خوب بود و تموم شد رفت.
هیچوقت جنگیرو نفروش هیچوقت تو بخاطر سنت تو اون سال ها جنگیر رو دیدی اینم حساب کن تاریخ ساخت با اون همه کمبود فیلم انقدر قوی. الان خیلیا که بش رای ندادن یا ندیدن یا تو اون سال ها نبودنبا اینکه خودم به جنگیر رای دادم ولی از برنده شدن کانجرینگ هم خوشحال میشم، یکی از بهترین آثار جمیز وان هست. البته تا فردا ممکنه ورق برگرده
ولی خداییش REC حقش این نبود.![]()
سلیقه هم ملاکه حالا به چی رای دادیتو همون سالا فیلمو دیدم و بهش رای ندادم، الان چه اتفاقی سر فرضیت می افته؟
این فیلم رو چی ازش فهمیدید؟بدون اینکه نقدی ازش بخونید؟بیست سال پیش، در چنین روزی، Mulholland Drive، شاهکار دیوید لینچ، از فراموشنشدنیترین و بینظیرترین فیلمهای تاریخ سینما و یکی از بهترین فیلمهای سده بیستویکم - اگر نگوییم بهترین فیلم سده تا به امروز - اکران شد.![]()
View attachment 227910
View attachment 227909 View attachment 227908
پ.ن. خاک بر سر آکادمی اسکار که اون سال اسکار بهترین کارگردانی رو دادن به ران هاوارد.
من چندسال پیش دیدمش ,هیچی ازش نفهمیدم ! حتی فیلمو رد میکردم جلو [البته کلا حوصله نداشتنم هم شاید علتش بود]این فیلم رو چی ازش فهمیدید؟بدون اینکه نقدی ازش بخونید؟
اتفاقا خیلی دلم میخواست راجع به این فیلم بحث بشه که چقدر میشه درکش کرد و فهمیدش.البته بدون کمک
این فیلم رو که میبنید بعدش باید برید راهنماش رو بخونید تا بفهمید داستان چی بوده ولی دلم میخواد تحلیل بقیه دوستان رو در موردش بدونم.وقتی برای اولین بار دیدنش چی ازش فهمیدن؟من چندسال پیش دیدمش ,هیچی ازش نفهمیدم ! حتی فیلمو رد میکردم جلو [البته کلا حوصله نداشتنم هم شاید علتش بود]
فیلم تموم شد گفتم عجب چرتی بود کی اینو ساخته![]()
من چندسال پیش دیدمش ,هیچی ازش نفهمیدم ! حتی فیلمو رد میکردم جلو [البته کلا حوصله نداشتنم هم شاید علتش بود]
فیلم تموم شد گفتم عجب چرتی بود کی اینو ساخته![]()
حالا راجع اتفاقات این فیلم توضیحی نمیدماین فیلم رو که میبنید بعدش باید برید راهنماش رو بخونید تا بفهمید داستان چی بوده ولی دلم میخواد تحلیل بقیه دوستان رو در موردش بدونم.وقتی برای اولین بار دیدنش چی ازش فهمیدن؟