mgplayer
کاربر سایت
چقدر wind river خوب بود انقدر که این فیلم زمستونو برفش زمستون بود هیچ فیلمی تاحالا این حس منتقل نکرده با اینکه یکی دو سال پیش دیدم ولی هروقتی یادش میفاتم
Dune رو ندیدم هنوز ولی گرمایش جهانی که 1965 ازش یاد شده قابل تامل هست، ولی ولی.... .وعده موعود فقط مختص اسلام نیست، اکثر ادیان ابراهیمی همچین وعده ای رو دادن، یعنی اینکه 1965 در این باره بحث شده، چیز عجیبی نیست، یک نمونه چند هزار ساله قبل از اسلام و مهدویت "سوشیانت" در زرتشتیت، بقیه ادیان هم بعدا با اسم های دیگه همین داستان رو تعریف کردنحقیقتش متوجه نشدم چی میگی.ژول ورن توی آثار علمی تخیلی خودش خیلی جالب ایدههایی رو مطرح میکنه که بعضیهاشون کم و بیش تبدیل به واقعیت شدن. فرانک هربرت هم کتابهاش علمی تخیلی هستن، ولی توی یه فاز کاملاً متفاوت که هم از نظر داستانی فرق میکنه و حالت عرفانیتری داره و دوز تخیلش هم خیلی بالاتر از اکثر کارهای ژول ورن هست و زمان اتفاق افتادنش هم برای هزاران سال بعده. یعنی اصلاً کارهای این دو نفر رو نباید مقایسه کرد.
منظور من از اون صحبت اینه که کتاب Dune سال ۱۹۶۵ نوشته شده و چیزی نیست که به سیاستهای امروز هالیوود ارتباط داشته باشه. فرانک هربرت در کنار نویسنده بودن، اقلیمشناس هم بوده و علاقه زیادی هم به بحثهای عرفانی و مذهبی و اینا داشته و توی کتابش سراغ این مسائل هم رفته. اتفاقاً صحبتهای خیلی جالبی رو هم مطرح میکنه مثل:
همین ماجراهای زیستمحیطی و گرمایش جهانی و این جور چیزها که سال ۱۹۶۵ در حد امروز مُد نبودن، ولی هربرت خیلی بهشون توجه کرده و یه سری نکاتی رو گفته که اون زمان کمتر کسی بهشون فکر میکرد.
یا این قضیه که چند هزار سال بعد، هنوز یه عده منتظر اومدن امام زمان هستن!چیزی که سال ۱۹۶۵ اصلاً در این حد مطرح نبود و حتی توی ایران هم در حد امروز راجع بهش صحبت نمیشد، چه برسه به فرنگ. یعنی در مورد زمانی صحبت میکنیم که حتی نظام هم عوض نشده بود! ولی هربرت خیلی جالب بهش اشاره کرده و داره میگه اگه این همه سال هم بگذره، باز یه عده هستن که این چیزها رو ول نکردن و اگه کسی رو با شرایط خاصی ببینن، فکر میکنن امام زمان هست!
کلاً منظور من اینه که این بحثهای حاشیهساز (که البته بیشتر برای ماها توی ایران حاشیهساز هست، وگرنه از نظر کلی خیلی هم خوب توی متن کتاب حل شده و حالت شعاری نداره به نظرم)، به کتابی برمیگرده که بیشتر از نیم قرن از نوشتنش گذشته. نه اینکه یه فیلمنامه کاملاً جدید و اوریجینال باشه که هالیوود برای مقاصد خاصی سراغش رفته باشه. مثلاً یکی نوشته بود که غربیها کمکم دارن متوجه میشن که باید سراغ مهدویت برن!یا یکی دیگه نوشته بود که این غربیها کمکم دارن متوجه میشن که باید سراغ مهدویت برن!!
![]()
از همین کارگردان فیلم Everybody Wants Some رو ببین.آقا ببخشید وسط بحثتون درباره dune یک سوال دارم. فیلمی مثل before sunrise ،dazed and confused میخواستم. فیلمایی که کاراکترش کلی حرف میزنن و بی هدف ماجراجویی میکنن
everybody wants someآقا ببخشید وسط بحثتون درباره dune یک سوال دارم. فیلمی مثل before sunrise ،dazed and confused میخواستم. فیلمایی که کاراکترش کلی حرف میزنن و بی هدف ماجراجویی میکنن
اره ارزش داره خوب بود راضی بودم خودم ۸.۵ گیگ رو دیدمدوستان dune ارزش 20 گیگ دانلود واسه وب دی ال فور کی رو داره؟
برای من دنیس ویلنوو به جرعت توی 3 کارگردان های برتر دهه جای داشت و قطعا داره ولی Dune برخلاف انتظاراتم اونقدر ارضام نکرد. ابدا نمیگم بد بود ولی ناقص بودن داستان ضربه بزرگی به لذتم از فیلم زد...
بجز این واقعا یکی از چشم نواز ترین تجربه های بصریم بود و کاش میشد این فیلمو توی سینما با کیفیت صدای فوق العاده دید...
پ.ن. یک موردی شخصا بنظرم فیلم کم داشت. و اونم راجر دیکنز بودهرچند الانم هیچ مشکلی نداشت ولی خب ترکیب ویلنوو و راجر دیکنز و هانس زیمر یچیز عجیبیه
سینماتوگرافر این فیلم، گریگ فریزر، فیلم بتمن سال آینده رو کار کرده و با همون تریلر معلومه چقدر حرفه ایه ولی خب بازم اون مثلثی که گفتم کاش میبود...
پ.ن.2 طراحی صحنه و محیط و مخصوصا کاستوم ها![]()