Movie Center

دوستان بی زحمت چندتا فیلم معرفی کنید...که کاراکترا می شینن باهم حرف می زنن... حالا می خوان فلسفی حرف بزنن و برن سراغ هستی شناسی یا روان همدیگه رو لایه لایه عین پیاز باز کنند یا به مسائل و پدیده های علمی بپردازن یا حتی پای شبه علم رو بکشن وسط...!
(دیالوگ محور بودن برام مهمه... روایت و بخش فنی و سال و کشورش برام مهم نیست)
(فقط این دیالوگاشون سمت عشق و اینکه قدر داشته هاتو بدون و این چیزای سمی نره...:D)
Night on earth شاهکار شیرین جارموش و حتما ببین

• Like
Reactions: noctis-sm3
دوستان بی زحمت چندتا فیلم معرفی کنید...که کاراکترا می شینن باهم حرف می زنن... حالا می خوان فلسفی حرف بزنن و برن سراغ هستی شناسی یا روان همدیگه رو لایه لایه عین پیاز باز کنند یا به مسائل و پدیده های علمی بپردازن یا حتی پای شبه علم رو بکشن وسط...!
(دیالوگ محور بودن برام مهمه... روایت و بخش فنی و سال و کشورش برام مهم نیست)
(فقط این دیالوگاشون سمت عشق و اینکه قدر داشته هاتو بدون و این چیزای سمی نره...:D)
سمت خدا

تو نت نمیشه یه فیلم رو دانلود کرد که یا ناقص نباشه یا سانسور نشده دیروز یه فیلم رو 3 بار دانلود کردم ......
فضای نت رو هم کردن مثل صدا و سیما الوده به درد نخور و تهوع اور ....

• Like
Reactions: TheGodfather
تو نت نمیشه یه فیلم رو دانلود کرد که یا ناقص نباشه یا سانسور نشده دیروز یه فیلم رو 3 بار دانلود کردم ......
فضای نت رو هم کردن مثل صدا و سیما الوده به درد نخور و تهوع اور ....
یکی دوتا سایت پولی هست که کلا بدون سانسور هستن و تمام فیلمای جدیدم توش میشه پیدا کرد
خودم از bia2movies دانلود میکنم

یکی دوتا سایت پولی هست که کلا بدون سانسور هستن و تمام فیلمای جدیدم توش میشه پیدا کرد
خودم از bia2movies دانلود میکنم
سایت پولی خوب زیاد هست اما نمیصرفه چون دیگه بسته های نامحدود رو برداشتن و اینکه من بعضا فیلم دانلود میکنم چون دیگه تو هاردم جا نیست
اما کلا فضای نت رو کردن صدا و سیما تو سایت نوشته سانسور نشده دانلود کردم میبینم شده

• Like
Reactions: TheGodfather
سایت پولی خوب زیاد هست اما نمیصرفه چون دیگه بسته های نامحدود رو برداشتن و اینکه من بعضا فیلم دانلود میکنم چون دیگه تو هاردم جا نیست
اما کلا فضای نت رو کردن صدا و سیما تو سایت نوشته سانسور نشده دانلود کردم میبینم شده
این سایته که گفتم محدودیت حجمی نداره (حداقل من ندیدم)
این سایت اپ انلاین هم داره ولی استفاده نکردم شخصا
فضای نت هم دیگ مجبور شدن چون سرورهای خارجی با دلار 28 تومنی واقعا سخته

من اینترنتم حجمیه اخر دوره هم زیادی میارم! مجبورم باز فیلم دانلود کنم.

• Like
Reactions: milad.ps4
قبل از اینکه بن بشم بگو نتایج نظرسنجی پوسیده ها رو نتیجه رو جایی ندارین بشه دید نتایجشو؟

صفحه های قبل هستش! :D

==========================================

گایز :D

من برنامه داشتم که فیلم های که تو هر نظر سنجی برنده میشن رو ببرم تو یه نظر سنجی نهایی ۱۰ گزینه ای، :D اما امروز یه فکری به ذهنم خطور کرد و میخوام نظر شما رو هم در موردش بدونم:

۱. بیام یه نظرسنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - مدت نظر سنجی هم ۶ روزه - و شما میاید به «یه فیلم» فقط رای میداد! و اون فیلم میشه بهترین فیلم ترسناک تمام دوران!:D>:)

یا اینکه

۲. بیام بازم یه نظر سنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - با این تفاوت که مدت زمان نظر سنجی ۳ روزه باشه - و بعدش شما فقط به «۲ فیلم» رای میدید و اون ۲ فیلمی که بیشترین رای رو بیاره رو می برم تو یه نظر سنجی ۲ گزینه ای ۳ روزه!

لطفا اگر با گزینه اول اوکی هستید، پست رو لایک کنید و اگر با مورد ۲ مشکلی ندارید، واکنشنتون «عصبانی» بذارید برام!:D

صفحه های قبل هستش!

==========================================

گایز :D

من برنامه داشتم که فیلم های که تو هر نظر سنجی برنده میشن رو ببرم تو یه نظر سنجی نهایی ۱۰ گزینه ای، :D اما امروز یه فکری به ذهنم خطور کرد و میخوام نظر شما رو هم در موردش بدونم:

۱. بیام یه نظرسنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - مدت نظر سنجی هم ۶ روزه - و شما میاید به «یه فیلم» فقط رای میداد! و اون فیلم میشه بهترین فیلم ترسناک تمام دوران!:D>:)

یا اینکه

۲. بیام بازم یه نظر سنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - با این تفاوت که مدت زمان نظر سنجی ۳ روزه باشه - و بعدش شما فقط به «۲ فیلم» رای میدید و اون ۲ فیلمی که بیشترین رای رو بیاره رو می برم تو یه نظر سنجی ۲ گزینه ای ۳ روزه!

لطفا اگر با گزینه اول اوکی هستید، پست رو لایک کنید و اگر با مورد ۲ مشکلی ندارید، واکنشنتون «عصبانی» بذارید برام!:D
یه تاپیک قفل کانال شکل بزن نتایجو بذار داخل اون آخر دوره استفاده میکنیم خوبه کی حال داره ۱۰۰ صفحه بزنه عقب
بعد اینکه نظر سنجیات اینجوری باشه که فلان بهترین بود بعدیش چیه بعدی و بعدی اینجور که ۲ تا بهترینن تموم بنظرم خوب در نمیاد
بعد اینکه هرکدومو چرا خودت خوشت میاد میذاری تو لیست تحمیل چرا میکنی مگه کارمند صداسیمایی اول یه نظر سنجی بذار کدوما رو بذارم داخل نظرسنجی بعد باقی داستان
تازه با این اوضاع من گایز نیستم enemy ام :Sniper:

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Jill-Valentine
یه تاپیک قفل کانال شکل بزن نتایجو بذار داخل اون آخر دوره استفاده میکنیم خوبه کی حال داره ۱۰۰ صفحه بزنه عقب

۱۰۰ صفحه نیست، نهایتش ۱۰ صفحه است! :D

بعد اینکه هرکدومو چرا خودت خوشت میاد میذاری تو لیست تحمیل چرا میکنی به مگه کارمند صداسیمایی اول یه نظر سنجی بذار کدوما رو بذارم داخل نظرسنجی بعد باقی داستان

من تحمیل میکنم!:|

شما فکر کنم از اول تو این نظرسنجی شرکت نکردید!

من از همون اولش گفتم که به هیچ عنوان انتخاب فیلم رو نذاشتم برا مبنا «متاکریتیک و راتن تومیتوز» و این فیلم های که می بییند، براساس محبوبتش تو این تایپک جمع آوری کردم و در ضمن، لیست هم قبلا به دوستان دارم!

از این ۳۰ فیلمی که تو نظر سنجی بودند - تا به الان - شاید خودم نهایتش از ۱۰ تاش خوشم اومد بیاد و بعد شما از تحمیل کردن حرف می زنید!

حتی من لیست ۵۰ فیلم علمی تخیلی که بعدا میخوام کار کنم رو فرستادم تو تاییک و بچه ها گفتم که پست رو نقل قول کنید تا من تغییرات لازم رو اون جور که دوست دارید، اعمال کنم!

لطفا قبل از پست دادن یکم رو حرفتون فکر کنید!

View attachment 222131

تک تک این افراد یک جایگاه مخصوص براشون در بهشت در نظر گرفته شده است؛ به همراه کلی مزایای دیگر که نمیشه اینجا بهشون اشاره کرد! :D
سلام

میام چک میکنم میرم اینجا همیشه، ولی الان اومدم بگم از چی صحبت میکنی؟ واقعاً داری با حضور It Follows حرف از فیلم‌ دیگه ای میزنی؟ :D (در همین حال که عصایش را تکان میدهد یادش میافتد بازنشسته شده و هیچ سمتی ندارد :D :)) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or