Movie Center

بنده در همینجا اعلام میکنم که فیلم Sinister رو تماشا کردم و فکر میکنم اواسطش Pause کردم ترجیح میدم فردا توی روز ببینم! داستان، اجرا، بازیگری و مهم تر از همه موزیک های کریپی و ساوند افکت های به موقع ... ضربان قلبم که هیچ ... کلا رگ به رگ شدم :)

من رای خودم رو دادم و خلاص

میام چک میکنم میرم اینجا همیشه، ولی الان اومدم بگم از چی صحبت میکنی؟ واقعاً داری با حضور It Follows حرف از فیلم‌ دیگه ای میزنی؟ :D (در همین حال که عصایش را تکان میدهد یادش میافتد بازنشسته شده و هیچ سمتی ندارد :D :)) )

Hi :D

هـــــــــــــــــــی روزگار!:|:D

از @Irisviel Ackerman و @m.a.t انتظار خیانت رو داشتم، اما از تو دیگه نه!:D:|:-<

باورم نمیشه تو رو هم باید بن کنم!:D:|>:):p

View attachment animation.mp4

باشه. یکی طلبت!:D

خوب من مثل دفعه قبل هیچکدوم از فیلم های نظر سنجی رو ندیده بودم :-" و دیدم اینجوری نمیشه، sinister و It follows رو امشب دیدم.

it follows فیلم خوبی بود و در کل ازش راضی بودم، پایان جالب و مناسبی هم داشت اما فیلم تقریبا اصلا ترسناک نبود... در کل حتی 1-2 صحنه هم نبودن که بترسم.
سینیستر هم داستان جالبی داشت و به نظرم از it follows ترسناک تر بود، بیشتر بخاطر اینکهحس استرس توی صحنه های عادی به ادم وارد میکرد وگرنه جامپ اسکر و ... خیلی وقته دیگه روی ما جواب نمیده :-"

اومدم به سینیستر رای بدم که دیدم فقط با 1 رای از it follows جلوتره، خلاصه اینکه.... :-" :-" :-"

یعنی دلتون میایید بزارید یه همچین موقعیتی هدر بره و یه فیلم از اون یکی راحت بزنه جلو؟ :-"

مگه چند تا نظرسنجی داشتیم که انقدر به هم نزدیک باشن، عزیزان لطفا دست به کار بشید و آرای سینیستر و it follows رو برابر کنید، با تشکر :-"

• Wow
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or