Movie Center

اولین نگاه به بازیگران شخصیت های فیلم Resident Evil: Welcome to Raccoon City:

View attachment 222285View attachment 222286View attachment 222287

فقط بازیگر نقش لیان!:))

جیل رو که بیخیالش! :D
وای خدای من اینا کین
احتمالا ژانر فیلم کمدی موزیکال باشه با محدوده سنی زیر 1 سال
وقتی با هزینه 1 انیمیشن کوتاه میخوان یه سریال بسازن نتیجه بهتر از این نمیشه
من که فن سر سخت رزیدنت ایول هستم مجبورم نگاه کنم اما حتما با عینک دودی

کسانی که با این دو فیلم ترسیدنه خواهشا پادر میونی کنید که بیان توی نظرسنجی که مشتی باشه توی دهن این فیلم های ترسناک تینیجری مزخرف سوسولی :D

View attachment 222308View attachment 222307
من اون وقتا با جفتشون ترسیدم :D
فضای سنگینی داشتن.

• Like
Reactions: AmirPXP
جدا از اینکه It Folllows حس تعلیق بی نظیری داره و توی نشون دادن ترس های روانشناختی یکی از شاهکارهای سینماست، موسیقی فیلم هم در سکانس های مختلف فوق العاده کار شده
آقا از چندسال پیش که شما معرفی کردی و ما نشستیم دیدیم، هنوز اون فیلمبرداری تختش یادمون نرفته!
اما موسیقیش رو به کل از یاد برده بودم!
رفتیم پی اسپاتیفای تا روزمون رو با این موسیقی هشتادی توپش بترکونیم...
.
.
.

دوستانی که به

Sinister رای میدین فیلمو کامل دیدن رای دادین یا نصفه ؟ چون خیلیا گفتن انقدر فیلم خوش ساخته نمیشه تو یه پارت دید… میگم نکنه از ترس بن شدنه دارین رای میدین بابا حالا ما که بن نیستیم چه گلی به سرمون زده البته باید یه قابلیتم باشه اونایی که اشتباه رای دادن اصلاح بشه بنظرم کاربردیه​

آقا دیگه این Sinister رو خیلی بردین بالا
یه فیلم آبگوشت و متوسطه که لحظات ترسناک زیادی داره همین :D
از لحاظ کیفی به مراتب ضعیف تر از It Follows و Let me in هستش ، اما خب ترسناک تره واقعا.رای های درستی داره میاره چون بحث سر ترسناک بودنه ، اما فکر نکنید فیلم خوبیم هست :D

دوستان
اطلاع دارین این فیلم Old کی نسخه بلوری اش ریلیز میشه ؟
ممنونم

نسخه بلوری و دی وی دی: ۲۹ ماه اکتبر

اما در مورد نسخه های دیجیتالی:

فیلم های یونیورسال ۳۰ تا ۴۵ روز بعد از اکرانشون میرن رو VOD و این فیلم هم ۲۳ ماه جولای اکران شده!

البته شما احتمال لیک شدن فیلم رو هم باید در نظر بگیرید که ممکنه فیلم زودتر از اونی که فکرشو بکنید به دستتون برسه!

========================================================================================

photo_2021-08-31_19-55-14.jpg

Malignant | Trailer 2

1080p

خب...الان it follows رو دیدم و چرا بهش 59 نفر رای دادن؟ چی بود این؟! بی سر و ته ترین چیزی که میتونست وجود داشته باشه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه از وقت منو گرفت و آخرش با یک پایان باز ولمون کرد ... نه آقاجون، اصلا بهتره نرید دنبالش همون Sinister رای بیاره بهتره :)

تا بببنیم فیلم های بعدی لیست چیا هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or