Movie Center

hhhhhhh.JPG

Oscar Issac, بازیگر شخصیت Solid Snake, توضیح داد که چرا دوست داشت که در این نقش بازی کنه

وقتی که وبسایت Total Film از ایزاک درباره MGS پرسید, جواب داد

"من فقط عاشق این بازی هام, عاشق حسیم که این بازی ها با هربار بازی کردنم بهم میده. MGS فقط یک بازی عجیب , غمگین و تنها برای بازی کردنه که شامال این لحظات فوق العاده از خشونت و ترس, با مفاهیم و شخصیت منفی های عجیب و غریب و راونگردانانه میشه. اما, بله, نوع ترس و روان پریش بودنش از نوعی هست که در ارتش اتفاق می افته.

"و حقیقت اینه که, پست همه این ماجرا ها, MGS یک داستان ضد جنگه. و فکر میکنم اینها عناصری هستن که دوستشان دارم. و, همونطور که گفتم, عاشق حس بازی کردنشم, و سوال بزرگ: چیز مثل این رو میشه انتقال داد یا این تم ها رو به روشی جالب به یک فیلم منتقل کرد؟"

Oscar Isaac on why he wanted to play Solid Snake in the Metal Gear Solid movie

این بازیگره چرا فقط میخواد پاچشو نشون میده 🙃چقدر منفوره این بازیگر درجه 3 .
.......
یه سوال دیروز اتفاقی عکسهای اسکارلت جوهانسون رو تو تلگرام میدیدم ریفیقم گفت این چرا چیزش لولو برد!🤐🤔😂این چرا نسبت ب سال قبل چیز کم باد شده ! جدی 😰

خوبه دیگه. نگاه کن وبگو خدایا شکرت
والا من زیاد چیز خاصی در ایشون نمیبینم، در کل بنظرم متوسط هستن. :-" جدا از اون پرسونالیتی و نون به نرخ روز خوردنی که داره باعث میشه بیشتر ازش بدم بیاد.:|

این بازیگره چرا فقط میخواد پاچشو نشون میده 🙃چقدر منفوره این بازیگر درجه 3 .
.......
یه سوال دیروز اتفاقی عکسهای اسکارلت جوهانسون رو تو تلگرام میدیدم ریفیقم گفت این چرا چیزش لولو برد!🤐🤔😂این چرا نسبت ب سال قبل چیز کم باد شده ! جدی 😰
درباره بازیگر درجه3 که پرسیدید احتمالا دنبال یک نقش تو فیلم بعدی تارانتینوئه ولی خب بلد نیست چطوری نظر استاد رو به استعداد هاش جلب کنه

تریلر moonfall خوب بود.
کارگردانش این اواخر چند تا فیلم معمولی ساخته، امیدوارم با این یکی یه کام بک ریز بزنه...فاجعه ای خونمون بعد از گرین لند یه مقدار افت کرده!
بازیگراش هم که خوب هستن.
خداروشکر به ویروس مضحک طنز تو هر سبکی، حداقل تو تریلرش آلوده نبود و فضاش جدیه!

آخرین ویرایش:
فتبارک الله احسن الخالقین! :D
اومده ونیز رو به آتیش بکشه! >:D< ^:)^

اینو میبینم هم اسهال میشم و هم بالا میارم. از اون حالت صورت یکنواخت و نفرت انگیزش تا بازی چند آورش. کلا پکیج بدی هاست.
===
گیم اسپات فیلم Dune رو پشم افکن دونسته و به اون امتیاز 10 داده:

Dune Review: The One You've Been Waiting For

IGN نقد Dune رو ارسال کرده و به فیلم 7 از 10 داده.

میگه اینکه داستان به دو پارت تقسیم شده خیلی به پیسینگ ضربه زده و در داخل فیلم زمان زیادی به setup داستان هایی میگذره که در نهایت نتیجه ای برای کاربر به ارمغان نمیاره. :|
ولی از نظر ویژوالی و جلوه های ویژه و بعد فنی همینطور تعریف کرد تا اخر...

پ.ن. امیدوارم بقیه نقد ها اینجوری نگن :| وگرنه بد فیل میشیم :|

Dune Review - IGN

بازم هست ولی فعلا همینقدر حوصله نوشتن داشتم! اگه مورد دیگه‌ای هست که باید ببینم حتما پیشنهاد بدید...مخصوصا اونایی که چندان شناخته شده نیستن.
3iron :x
thirst 2009
The Handmaiden
taxi driver
I’m a Cyborg, But That’s OK
Castaway on the Moon
chaser
monster boy
Oasis 2002
mother
Poetry 2010
silenced
Burning 2018
The Housemaid1960
The Good The Bad The Weird 2008 اینم یه اکشن کمدی جالب از جناب سونگ کانگ هو

آخرین ویرایش:
"In the end, Denis Villeneuve was all too right: Your television isn’t big enough for the scope of his Dune, but that’s only because this lifeless spice opera is told on such a comically massive scale that a screen of any size would struggle to contain it."

Indie wire چه نقل قول حق و دندون شکنی گذاشته برای Dune، دقیقا همون چیزی که انتظار داشتم. ویلنوو اخیرا خیلی سرش تو باسنش گیر کرده و شروعش هم Arrival بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or