Movie Center

خب...الان it follows رو دیدم و چرا بهش 59 نفر رای دادن؟ چی بود این؟! بی سر و ته ترین چیزی که میتونست وجود داشته باشه فقط 1 ساعت و 40 دقیقه از وقت منو گرفت و آخرش با یک پایان باز ولمون کرد ... نه آقاجون، اصلا بهتره نرید دنبالش همون Sinister رای بیاره بهتره :)

تا بببنیم فیلم های بعدی لیست چیا هستن
حالا بحث سلیقه‌ای هست، ولی دیگه It Follows بیچاره در این حد هم زباله نیست انصافاً! :D

sdsad_vwan.jpg

عجیبه که یک B-movie مثل Sinister اینقدر رای آورده 😅 اون زمانی که فیلم اومدفکر نکنم حتی تا آخرش نگاه کردم اینقدرcheesy بود :D
بهرحال It Follows رو فکر کنم 4باری دیدم با گروه آدم‎‌های مختلف و پیشنهادم اونه. بماند از متاکریتیک 83 :D
آپدیت: میون صحبت، Venom: Let There Be Carnage هم PG-13 شد :دی

آخرین ویرایش:
اینقدر گفتین sinister که باید دوباره ولی اینبار کامل ببینمش
من معمولا از فیلم های ترسناک زیاد نمیترسم ولی یادمه وقتی که فیلم اومد نصفه نیمه دیدمش و خیلی ترسیده بودم البته ترسم از این بود که با مشت نزنم مانیتورو خورد کنم :D
حالا مثل اینکه باید کامل ببینم شاید نظرم عوض شد :)

حالا بحث سلیقه‌ای هست، ولی دیگه It Follows بیچاره در این حد هم زباله نیست انصافاً! :D

sdsad_vwan.jpg

درسته ترس روانشناختی هست قبول ولی نه شروعش مشخصه نه پایانش و این تو کت من نمیره...یه چیزیه که شما از همون 20 دقیقه اول میتونی بفهمی انتهایی براش نیست و هرچی که فکر میکنی خیال باطله برای همین رو مخمه و خب اکثر صحنه های به ظاهر ترسناکش هم توی روز اتفاق میوفته.

در عوض Sinister ذاتا فیلم ترسناکیه چون جامپ اسکیر زیاد داره. شما نرم نرم داری فیلمو میبینی یهو یه صدای تَق از جا میپرونت یا یه چهره جلوی دوربین. خب معلومه مخاطب کپ میکنه دیگه.

در نهایت من میگم هر دو فیلم توی این لیست جزو ضعیف ترین ها بودن اما من به Sinister رای دادم چون بیشتر کپ کردم :)

درسته ترس روانشناختی هست قبول ولی نه شروعش مشخصه نه پایانش و این تو کت من نمیره...یه چیزیه که شما از همون 20 دقیقه اول میتونی بفهمی انتهایی براش نیست و هرچی که فکر میکنی خیال باطله برای همین رو مخمه و خب اکثر صحنه های به ظاهر ترسناکش هم توی روز اتفاق میوفته.

در عوض Sinister ذاتا فیلم ترسناکیه چون جامپ اسکیر زیاد داره. شما نرم نرم داری فیلمو میبینی یهو یه صدای تَق از جا میپرونت یا یه چهره جلوی دوربین. خب معلومه مخاطب کپ میکنه دیگه.

در نهایت من میگم هر دو فیلم توی این لیست جزو ضعیف ترین ها بودن اما من به Sinister رای دادم چون بیشتر کپ کردم :)
جامپ اسکیر با یه پخ کردن هم شاید براتون جذاب باشه :D ولی برای من و خیلیای دیگه که عمرمونو پای این ژانر چه فیلم و سریال گذاشتیم چیز جدیدی برای ارائه کردن نداره و آرشیومون پره از این نوع جامپ اسکیرها (برای گیم متفاوته) چیزی که It Follows رو متمایز می کنه همین ترس روانشناختیه، همونطور که از اسمش بر میاد مثل جامپ اسکیر فیلم ها آبدوغ خیاری نیست و سازنده با شناخت کامل، از جنس ترس هایی که شاید هممون بصورت ناخواگاه توی وجودمون داریم، با این ضعف یک اثری رو تولید کنه که تا پایان مخاطب رو پای فیلم میخکوب کنه، کار بسیار سختی هم هست چون کم داریم از این نوع فیلم ها که بتونه به این شکل تا پایان مخاطبو درگیر خودش کنه، فیلم هایی با ترس روانشناختی که هویت یک موجود در انتها فاش می شه، خیلی از منتقدین و مخاطبین، این رو نقطه ضعف دونستن و گفتن بهتر بود که مجهول الهویه تا پایان باقی می موند و بعد از اینکه هویت این موجود فاش شده همه گفتن دیگه ترسمون ریخته چون هویتش برامون مشخص شده که این هم دلیل روانشناسی داره، It Follows و فیلم هایی از این دست با این کیفیت که کم هستن نیومدن سوالات شما رو در پایان پاسخ بدن هر چند که روایتی قوی داشته باشن، برای این فیلم سخت نبود تا در پایان مثل فیلم های دیگه پاسخی در قبال هویت موجود بهتون بده، ولی مطمئن باش با دادن پاسخ تمام ترسی که تا پایان دنبالتون می کرد در نگاه شما از بین می رفت، از نظر من بهترین پایان برای فیلم همین پاسخ واضحش بود، که هیچوقت نمی تونی از ترس هات فرار کنی It Follows :D

آخرین ویرایش:
@Kurt117

طی ۶ نظر سنجی ۵ گزینه ای در کل ۶ فیلم تونستن به نبردنهایی راه پیدا کنن:

The Ring (2002) - [Rec] (2007) - The Others (2001) - The Exorcist (1973) - The Thing (1982) - The Shining 1980
گایز :D

من برنامه داشتم که فیلم های که تو هر نظر سنجی برنده میشن رو ببرم تو یه نظر سنجی نهایی ۱۰ گزینه ای، :D اما امروز یه فکری به ذهنم خطور کرد و میخوام نظر شما رو هم در موردش بدونم:

۱. بیام یه نظرسنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - مدت نظر سنجی هم ۶ روزه - و شما میاید به «یه فیلم» فقط رای میداد! و اون فیلم میشه بهترین فیلم ترسناک تمام دوران!:D:)

یا اینکه

۲. بیام بازم یه نظر سنجی ۱۰ گزینه ای بسازم - با این تفاوت که مدت زمان نظر سنجی ۳ روزه باشه - و بعدش شما فقط به «۲ فیلم» رای میدید و اون ۲ فیلمی که بیشترین رای رو بیاره رو می برم تو یه نظر سنجی ۲ گزینه ای ۳ روزه!

لطفا اگر با گزینه اول اوکی هستید، پست رو لایک کنید و اگر با مورد ۲ مشکلی ندارید، واکنشنتون «عصبانی» بذارید برام!

دوستان لطفا اینو فراموش نکنید - چون واکنش ها تقریبا برابره - تا پایان این نظرسنجی وقت دارید.

ممنون.

@Kurt117

طی ۶ نظر سنجی ۵ گزینه ای در کل ۶ فیلم تونستن به نبردنهایی راه پیدا کنن:

The Ring (2002) - [Rec] (2007) - The Others (2001) - The Exorcist (1973) - The Thing (1982) - The Shining 1980

دوستان لطفا اینو فراموش نکنید - چون واکنش ها تقریبا برابره - تا پایان این نظرسنجی وقت دارید.

ممنون.
گزینه دو بهتره
البته یه راه کار دیگه هم هست نظرسنجی 10 تایی بذارید با هر نفر یک رای و فیلم اول و دوم برن فینال

• Like
Reactions: Jill-Valentine
همه ما برامون پیش اومده که یه فیلم معروف رو با اینکه زیاد شنیدیم و یا فیلم های قدیمی تر تا حدی پلاتشون رو هم شنیدیم ولی هنوز ندیدیم شون.
دیشب فیلم groundhog day سال 1993 رو دیدم. با اینکه قدیمیه و زیاد اسمش رو شنیدم ولی تا حالا ندیده بودمش. یه کمدی درام خیلی خوش ساخت و فانتزی. اولش زیاد با کست ش حال نکردم ولی در مجموع و با گذشت فیلم از بازیگر هاش خوشم اومد.
کلا به این سبک فیلما و یا کلا فیلمای کمدی درام دهه نود که نگاه میکنم مخصوصا فیلم های جیم کری یه حس خوب دنیای شاد و بدون غم ازشون میگیرم.

خب به مناسبت پیروزی شیرین Sinister چندتا فان فکت هم در موردش بخونیم :D

- رابرت کرگیل نویسنده اصلی Sinister ایده اولیه فیلم رو از کابوسی که پس از دیدن فیلم حلقه تو خوابش اومده بوده گرفت و سپس تصمیم گرفت با همکاری اسکات دریکسون " کارگردان فیلم " فیلمنامه و اسکریپت رو بنویسن و تولید فیلم رو شروع کنن.

33655.jpg

- تمامی صحنه های مربوط به دار آویخته شدن خانواده ای که در فیلم های قدیمی میبینم توسط تیم بدلکار انجام شده ولی در اولین برداشت، بخاطر ناشی بازی مسئول هماهنگ کننده صحنه و عدم توجه به آماده سازی صحنه و عملکرد نادرستش نزدیک بود تیم بدلکاران رو واقعی اعدام کنه و همه رو به کشتن بده 😒 خوشبختانه بدلکارها از این اتفاق جون سالم بدر بردن ولی بعد از این اتفاق مسئول هماهنگ کننده رو اخراجش کردن، یعنی خیلی محترمانه پرتش کردن بیرون... :D

- به گفته رابرت کرگیل تمامی صحنه های مربوط به فیلم های قدیمی که در فیلم میبینم بصورت واقعی با دوربین فیلمبرداری سوپر8 فیلمبرداری شده تا افکت ها و گرین های تصویر حس قدیمی بودن رو بطور محسوس تری به بیننده ها منتقل کنه.

IMG_7962_960.JPG

- رابرت کرگیل میگه در وحله اول تصمیم گرفته بودیم ظاهر شخصیت بوگول یا بوگی رو مثل " ویلی وانکا " توی فیلم چارلی و کارخانه شکلات‌سازی درست کنیم ولی بعد دیدن خیلی ضایع ست منصرف شدن :D دیگه همینطوری که داشتن توی google image میگشتن یه تصویری میبینن و ازش الهام میگیرن و برای کارکتر بوگول ازش استفاده میکنن.

4422.jpg

- فرد تامپسون بازیگر نقش کلانتر که در اوایل فیلم حضور داره از سناتورهای قدیمی و بازنشسته حزب جمهوری خواه در ایالت تنسی آمریکا بوده. او همچنین نامزد انتخابات ریاست جهموری در سال 2008 بود. تامپسون در نوامبر سال 2015 بدلیل ابتلا به سرطان فوت کرد.

- ایثن هاک بازیگر اصلی فیلم که نقش یک نویسنده رو در فیلم بازی میکنه در واقعیت هم نویسنده هست و تا به حال دو رمان به نام های " The Hottest State " و " Ash Wednesday " نوشته و منتشر کرده.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or