Movie Center

دوستان بی زحمت چندتا فیلم معرفی کنید...که کاراکترا می شینن باهم حرف می زنن... حالا می خوان فلسفی حرف بزنن و برن سراغ هستی شناسی یا روان همدیگه رو لایه لایه عین پیاز باز کنند یا به مسائل و پدیده های علمی بپردازن یا حتی پای شبه علم رو بکشن وسط...!
(دیالوگ محور بودن برام مهمه... روایت و بخش فنی و سال و کشورش برام مهم نیست)
(فقط این دیالوگاشون سمت عشق و اینکه قدر داشته هاتو بدون و این چیزای سمی نره...:D)

Lions for Lambs
Frost/Nixon
Naked
برات مناسب باشه.

• Like
Reactions: noctis-sm3
اولین نظر سنجی که هیچکدوم از فیلم هاش رو ندیدم! لینک It Follows هم گیر نیومد ... گفتم از تورنت برام مستقیم کنن شاید نظر بدم :)

Sinister رو ببین.

اون It Follows در اصل کمدیه، من اشتباهی وارد نظرسنجی کردمش! :D

اولین نظر سنجی که هیچکدوم از فیلم هاش رو ندیدم! لینک It Follows هم گیر نیومد ... گفتم از تورنت برام مستقیم کنن شاید نظر بدم :)

سلام

از تورنت اگه خواستی مستقیم کنی این کیفیتش رو مستقیم کن. مرحوم tomcat12 از بهترین انکودرها در ترکرهای عمومی بود.

Download It.Follows.2014.1080p.BluRay.AC3.x264-ETRG Torrent | 1337x

یه وقت این یکی رو نگیری که انکودرش اصلا خوب نیست:

Download It.Follows.2014.1080p.BluRay.x264.AC3-ETRG Torrent | 1337x

دوستان بی زحمت چندتا فیلم معرفی کنید...که کاراکترا می شینن باهم حرف می زنن... حالا می خوان فلسفی حرف بزنن و برن سراغ هستی شناسی یا روان همدیگه رو لایه لایه عین پیاز باز کنند یا به مسائل و پدیده های علمی بپردازن یا حتی پای شبه علم رو بکشن وسط...!
(فقط این دیالوگاشون سمت عشق و اینکه قدر داشته هاتو بدون و این چیزای سمی نره...:D)
این چیزایی که گفتی دقیقا the man from earth 2007 هست...

Sinister رو ببین.

اون It Follows در اصل کمدیه، من اشتباهی وارد نظرسنجی کردمش! :D

حالا که برام مستقیم کردن میگی کمدیه؟! :))

سلام

از تورنت اگه خواستی مستقیم کنی این کیفیتش رو مستقیم کن. مرحوم tomcat12 از بهترین انکودرها در ترکرهای عمومی بود.

Download It.Follows.2014.1080p.BluRay.AC3.x264-ETRG Torrent | 1337x

یه وقت این یکی رو نگیری که انکودرش اصلا خوب نیست:

Download It.Follows.2014.1080p.BluRay.x264.AC3-ETRG Torrent | 1337x

ممنون استفاده میکنم

@Irisviel Ackerman

بدون اینکه کسی متوجه بشه، میرم گزینه تغییر رای رو میذارم که بری به Sinister رای بدی! x-( :D

بهتره تو تیم ما باشی تا تیم مقابل!:D:|:-w:p

برا خودت میگیم و گرنه مجازات این گناهی که کردی، کم کمش بن هست و یه سری گزینه های دیگه که تو pv بهت میگم!:D
تو تلگرام که بهت گفتم به گزینه منتخب تو رای نمیدم! :D
اگه بجای نسخه آمریکایی ورژن اصلی (ژاپنی) حلقه رو می گذاشتی الان تو تیم تو بودم! ;))

Dinner with Andre فکر کنم بهترین چیزیه که میتونی ببینی در این ژانر.

• Like
Reactions: noctis-sm3
فعلا ما طرفداران Sinister جلوتریم و در ضمن، نیروی پشتیبانی هم در راهه! :D
همینکه It Follows رو ابی گذاشتی گزینه آخر و Sinister گزینه اوله خائن بودنت بدون این کامنت هم ثابت شدست :D تقلب هم می خوای بکنی توی نظرسنجی پس؛

چند ماه پیش یه گروه تحقیقاتی، فیلم Sinister رو به عنوان ترسناک ترین فیلم تاریخ معرفی کرده بودن. معیار سنجش هم ضربان قلب بیننده ها بوده که برای سینیستر بالاترین عدد ثبت شده.

445577.JPG

حالا نمیدونم این کارشون علمی بوده یا بیشتر جنبه مارکتینگ داشته. خودم که از فیلم خوشم اومد ولی باز هم نیمه اول فیلم برام خیلی جذاب تر از نیمه دومش بود.

(فقط این دیالوگاشون سمت عشق و اینکه قدر داشته هاتو بدون و این چیزای سمی نره...:دی)
Coffee and Cigarettes جیم جارموش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or