Movie Center

فکر نمی کنم فرق زیادی با خانم یایا داشته باشه . چون کلا سبک کاری کارگردانش همین بوده . یک نیمچه حرفی برای گفتن در هیچ و بیست داشت و هرچی در چنته داشت در همون اسب حیوان نجیبی است رو کرد . بقیه فیلم هاش فقط ایده ی های تک خطی بودن که وقتی مشغول استعمال با رضا عطاران و برادر محترم بودن به ذهنشون اومده . تجربه ای که به نظر میاد دستمایه برادرش برای نوشتن فیلم نامه ایه که نتیجه اش فیلم زیر نظر شده بود . برای همین فکر نمی کنم فیلم جز ایده ی جنجالی شغل شریف کاراکترش چیز خاصی داشته باشه و اگه در زمان خودش می اومد یکی دو ماهی نقل محافل بود و بعد به زباله دان تاریخ کنار خانم یایا ملحق میشد
کاملا هم با مثالی که زدید موافقم . به نظرم جایگاه کاهانی در سینما دقیقا مثل جایگاه کوین اسمیت در هالیووده . خود اسمیت هم در هالیوود به زباله ساز معروفه و گواهش هم شوخی باحالیه که در فصل هشتم بیگ بنگ باهاش کردن . و البته افتضاح اخیرش در ریبوت سری انیمیشنی
برام جالبه که به بازی متفاوت غفوریان در قورباغه اشاره کردید . به نظر من همچین هم بازی متفاوتی نداشت . قیافه اش که کمدی بود خودش هم قبلا در خیلی از تجربه های کمدی اش سی می کرد لات باشه همین گفتار و بیان رو داشت .

دو اپیزود خوب داشت قورباغه که یکیش ملاقات هومن با نوید بود و یکی اپیزود مهران غفوریان بود. گویا تعاریف اکت ها برامون فرق داره.

احتمال حضور بند Crush 40 در Sonic The Hedgehog 2, خود جانی جیویلی بهش اشاره کرد \m/

Crush 40’s lead singer hints the band is involved in Sonic Movie 2

اگه نمیدونید این بند چی هست, باید بگم که کراش 40 یک گروه موسیقیه دو نفره, متشکل از گیتارسیت Jun Senoue, و خواننده Johnny Gioeli هست

این دو تم های خفن زیادی برای سری بازی ساختن, و محبوبیت زیادی بین طرفداران سونیک دارن, کسایی که سونیک ادونچر 1,2 و هیروز رو بازی کرده باشن میدونن چی میگم
ایستر اگشون توی قسمت اول بود, اونجایی که اگمن برای خودش موزیک میزنه :-".

b98d7a270d6e177b26c405f1d651ed55a4264073r1-618-777v2_hq.jpg

در مورد فیلم mist من هم با دوست عزیز kirk hameed موافقم. و خیلی مشتاق بودم ببینم فقط من به این نتیجه رسیدم یا نه،
من چندین بار میست رو دیدم و موضوع اینه که هر بار آخر پیش خودم میگم واقعا کجای این فیلم جای تعریف و تمجید داره و من هر بار حس می کنم سرم کلاه رفته.

در مورد فیلم mist من هم با دوست عزیز kirk hameed موافقم. و خیلی مشتاق بودم ببینم فقط من به این نتیجه رسیدم یا نه،
من چندین بار میست رو دیدم و موضوع اینه که هر بار آخر پیش خودم میگم واقعا کجای این فیلم جای تعریف و تمجید داره و من هر بار حس می کنم سرم کلاه رفته.

والا منم صرفا برای اینهمه تعریف که شنیده بودم و نمره 7.1 imdb که داشت خورد تو ذوقم.
اگر یه فیلمی بود که زیاد تعریفش رو نشنیده بودم و یا مثلا با نمره 5، 5.5 میرفتم سراغش شاید اینقدر به نظرم بد نمیومد.

والا منم صرفا برای اینهمه تعریف که شنیده بودم و نمره 7.1 imdb که داشت خورد تو ذوقم.
اگر یه فیلمی بود که زیاد تعریفش رو نشنیده بودم و یا مثلا با نمره 5، 5.5 میرفتم سراغش شاید اینقدر به نظرم بد نمیومد.
(3) من که همون زمان دیدم حس شما رو داشتم

پستی بالاتر، ما با یک اسپویل خرکی مواجه هستیم که البته برای من مهم نیست اما سعی کنید قبل از لود شدن عکس از اون پست عبور کنید.
-----------
منم در مورد فیلم مه با بقیه کافران به این فیلم موافقم. فیلم پاپکورنی خوبیه اما این ماجراها که ته‌اش خیلی Wow بود و نسخه سیاه و سفیدش خشتک می‌دراند و ... رو چندان موافق نیستم.
همین ۱۴۰۸ خیلی فیلم بهتری ـه و جان کیوزاک رو در اوج خودش داره که یه امتیاز مثبت دیگه م برای فیلمه.

کلا من موندم وارنر و DC با چه رویی DCEU رو ادامه می دن :D
باید بزنن توی همون خط قدیمشون.
فیلم های دارک و مستقل.
مثل همون چیزی که Joker بود و مثل همین The Batman که دارن می سازن.
MCU در مقابل DCEU مثل بوگاتی می مونه در مقابل پراید هاچ بک مدل 79 :D

TSS هم که تو باکس آفیس خیلی ضعیف عمل کرده. هزینه ساختم در نیاورده حتی.

ظاهرا سونی در نظر داره که یه تاخیر مشتی به Venom: Let There Be Carnage بزنه و اگر همه چیز رنگ واقعیت به خودش گرفت، زمان اکرانش به ۲۱ ژانویه ۲۰۲۲ موکول میشه! :D

منشنت کنم یا خودت میدونی؟!:D

@Prince78

ظاهرا سونی در نظر داره که یه تاخیر مشتی به Venom: Let There Be Carnage بزنه و اگر همه چیز رنگ واقعیت به خودش گرفت، زمان اکرانش به ۲۱ ژانویه ۲۰۲۲ موکول میشه! :D

منشنت کنم یا خودت میدونی؟!:D

@Prince78
تمام فیلم هارو بفرستید سال بعد ولی Duneِ حضرت ویلنوو رو به موقع به دستمون برسونین :-s

اها راستی نسخه 4-8 ساعته فیلمم برسونین خوبه :D :pepsi:

تمام فیلم هارو بفرستید سال بعد ولی Duneِ حضرت ویلنوو رو به موقع به دستمون برسونین

بهت قول میدم که وارنر حتی یه روز اکران این فیلم رو به تاخیر نمیندازه! :D

اها راستی نسخه 4-8 ساعته فیلمم برسونین خوبه :D :pepsi:

کربلایی ویلنوو :D، گفته این نسخه که قراره اکران بشه، همون نسخه اصلی و به قول معروف «ویلنوو کات» خودمه!:D

البته یه چند تا فحش هم به وارنر داده برا اکران همزمان این فیلم در سینماها و اچ بی او مکس که دیگه نمیشه اینجا بهشون اشاره کرد!:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or