Movie Center

خاطره از فیلم مه و 1408:

همه می دانیم که نصفی از ما فیلم مه داربانت را در اردیبهشت سال 1388 دیدیم و سوختیم که چه قدر صدا و سیما نامرد بود که پس از پخش یک پیام بازرگانی، ما را از نمایش صحنه پایانی فیلم منع کرد. بعد یک بار دیگر فیلم رو از شبکه محبوب صدا و سینما (چهار) دیدم و با پایانش روبرو شدم. همون سال مجله فیلم (البته یک سال قبل) به بررسی فیلم پرداخته بود و مصاحبه کرده بود با دارابانت سر پایان بندی متفاوت فیلم نسبت به رمان. بعد نسخه سیاه و سفید رو دیدم تو تلویزیون که یکی از بهترین تجربیات زندگیم بود. فیلم خیلی حرف ها برای گفتن داره. با اینکه فیلم در گیشه شکست خورد تا دارابانت سینما را ببوسه و بزاره کنار (در مقام کارگردان!)

1408:

نوروز 1387 بود که اولین بار این فیلم را دیدم. در بین جمع که حواسم به حرف های مهمون ها بود و هم به فیلم. +15 سال هم شبکه چهار داشت پخش می کرد. بعد نسخه Divx فیلم رو دیدم و متوجه موردی که شدم پایان بندی متفاوت هست. فیلم سه پایان بندی داره. توجه کرده باشید و اگر فیلم را دیدید، تجربه هاتون از پایان بندی های متفاوت در داخل اسپویلر بگویید. سپس در سینما هویزه دیدم و آنجا بود که حال بیشتری داد. اگر It 1 ساخته نمی شد، بی شک بهترین اقتباس سینمایی از کینگ می دانستم. برخلاف تظر 120% افرادی که از سر و کول شاینینگ و میزوری بالا می روند. فقط همون سکانس ورق زدن دفترچه مرگ اتاق 1408 و همزمان صدای بازشدن در آسانسور را با صدای بلند گوش کنید و میزان تپش قلبتون رو محک بزنید.

به صورت برگ ریزونی از این نظرسنجی The Mist و The Ring و 1408 رو دیدم که برای خودم هم باعث افتخاره:>
از همه نظر حلقه از دو تای دیگه برتره.
فکر نمی‌کنم کلاً توی زندگیم چیزی ترسناک‌تر از حلقه دیده باشم.

تا چند ماه عواقب وخیمی برام داشت:D
خیلی سر بسته می‌گم که تا چند ماه هر جایی که چاله‌ای، چاهی، سوراخی چیزی بود، رو به اون می‌نشستم که خلاف روند طبیعیه.
نسخه ژاپنی فیلم حلقه یعنی Ringu رو هر کی اون شب کذایی از شبکه 4 دید (دست بر قضا و به طرز عجیبی اون روز همه توی خونه تنها بودن)، دیگه اون آدم سابق نشد. ما تو فامیلمون چند نفر هستیم که بعضا میریم توی این جلسات روان درمانی که دور هم میشینن و به نوبت از تجربه شون حرف میزنن و از آسیب و تجاوزی که به روح و روانمون شد صحبت میکنیم.

پ.ن: اون قدیما شبکه 4 با انجام یه سری آیین مذهبی خاص، فیلم هایی نشون میداد که میتونن موضوع اپیزودهای جدید سریال Cold Case باشن. حتی چند مورد مفقود شدن هم اعلام شد.

من این پایان بندی رو دیدم.
که در قبرستان مورگان فریمن در ماشین ضبط رو پلی میکنه..

ساموئل جکسون بود نه مورگان فریمن! آره یکی از سکانس های پایانی این هست. سکانس پایانی دوم: کیوزاک زنده از اتاق بیرون میاد. بعد از گذشت چند ماه، پیش همسرش برمیگرده و مشغول نوشتن کتابش میشه. نوار کاست سوخته اش رو پخش میکنه که ناگهان صدای مکالمه کیوزاک و دخترش پخش میشه. زنش با شنیدن این مکالمه، پشماش میریزه!

اره همون :)) حافظه ام یاری نمیکنه. این پایانی که گفتی را هم در یوتیوب دیدم. به نظرم همان که خودم دیدم بهتراست کمی.
همان سال که پخش شد همیشه در ذهنم سوال بود چگونه یک نفر میتواند در کاسه سوپ خودش را غرق کند.

دومی بهتر هست. کمی بیشتر تو فکر میره که ممکنه تمام چیزهایی که تو اتاق دیده، واقعی تجربش کرده و نه بر اثر اون نوشیدنی الکلی که جکسون بهش داد!

اون حلقه لامصب یه کاری کرده که هموز هم از کاست، تلویزیون لامپی و خصوصا چاه می‌ترسم. البته نسخه آمریکایی رو ندیدم، ولی به یاد کابوسای نسخه اصلی، بهش رای می‌دم :D
یادمه این بانو بعده‌ها توی یکی از قسمتای Scary Movie به بدترین شکل ممکن تحقیر شد. این تقاص همه تشک و ملافه‌های خیسیه که باعثشون شده بود :D

نسخه ژاپنی فیلم حلقه یعنی Ringu رو هر کی اون شب کذایی از شبکه 4 دید (دست بر قضا و به طرز عجیبی اون روز همه توی خونه تنها بودن)، دیگه اون آدم سابق نشد. ما تو فامیلمون چند نفر هستیم که بعضا میریم توی این جلسات روان درمانی که دور هم میشینن و به نوبت از تجربه شون حرف میزنن و از آسیب و تجاوزی که به روح و روانمون شد صحبت میکنیم.

پ.ن: اون قدیما شبکه 4 با انجام یه سری آیین مذهبی خاص، فیلم هایی نشون میداد که میتونن موضوع اپیزودهای جدید سریال Cold Case باشن. حتی چند مورد مفقود شدن هم اعلام شد.
من هنوز از دیدن حلقه ریکاوری نکردم و نخواهم کرد :| :دی هر وقت تلویزیون برفکی میشد اشهد خودم رو میخوندم :دی

فیلم 1408 رای دادم چون هیچکدوم از فیلمای لیست من رو مثل این دیوونه نکرد، یعنی وقتی میدیدمش آخرای فیلم دیگه حس کردم دارم عقلم از دست میدم دارم مثل کاراکتر فیلم دیوونه میشم، قشنگ بیچارگی طرف رو حس میکردم

یک زمانی شبکه 4 بهترین شبکه صدا و سیما بود و درست مثل فیلم هایی که پخش میکرد یک اتمسفر گیرا، سرد و منحصر به خودش رو داشت. اما بعد ها رفت و به همون خط مشی بقیه شبکه ها پیوست که همه می دونیم منظور کدوم خط مشی هست:-&
فارق از ارتقا دادن، یعنی اینا نمی تونن یک چیز سالم رو فقط سالم نگه دارن. حتما باید فاسدش کنن درست مثل یک کرم!

اگه بحث بهترین فیلم ترسناک بود، توی این لیست بدون شک The Ring رو انتخاب می‌کردم. بدجوری از این فیلم خوشم میاد و یه دورانی ۱۰۰ بار پشت سر هم دیدمش و بانو نائومی واتس هم توی اون دوران تبدیل شده بود به بازیگر محبوب بنده! :D
بعد از اون هم The Mist رو خیلی دوست داشتم، مخصوصا با اون پایان حیرت‌انگیزش.
ولی بحث ترس که باشه، این دو تا فیلم اصلا در اون حد من رو نمی‌ترسوندن و مثلا میزان ترسم از حلقه تفاوت زیادی با ارباب حلقه‌ها نداشت! :D
از اون طرف 1408 با اینکه فیلم بدی نبود، در حد اون دو تا باهاش حال نمی‌کردم ولی برام ترسناک‌تر از اونا بود. یعنی موقعیت داستانی فیلم یه جوری بود که حس ترس بیشتری بهم می‌داد نسبت به اونا.
دو تا فیلم دیگه رو هم متاسفانه ندیدم. :دی

ساموئل جکسون بود نه مورگان فریمن! آره یکی از سکانس های پایانی این هست. سکانس پایانی دوم: کیوزاک زنده از اتاق بیرون میاد. بعد از گذشت چند ماه، پیش همسرش برمیگرده و مشغول نوشتن کتابش میشه. نوار کاست سوخته اش رو پخش میکنه که ناگهان صدای مکالمه کیوزاک و دخترش پخش میشه. زنش با شنیدن این مکالمه، پشماش میریزه!
مگه تنها پایان بندیش همین نیست؟؟؟

از فیلم های ترسناکی که لیست شده من حقیقت یک خاطره و یک اتفاق یادم اومد اول اتفاق رو میگم:

چند شب پیش نشستم فیلم The Descent 2005 رو دیدم و خب کسایی که دیدن میدونن جریان چجوریه و صدای قطرات آب زیاده تو فیلم ... آقا در همین بین بود که گفتم خونه چقدر سرد شده برم کولر خاموش کنم. از اتاقم اومدم بیرون (شما تصور کنید من هندزفری زدم صدا تا آخر زیاد) یهو دیدم صدای کولر خیلی بلنده، گفتم کی اینو زیادش کرده (ساعت 4 صبح) رفتم طرف در خونه که برم سمت WC دیدم صدا شدیدا زیاد شد در حد همون قطرات آب توی فیلم ولی به شکلی که انگار بارون داره میاد ... دیگه اشهد رو خوندم که اون موجودات تو خونه ما چه میکنن! با ترس و لرز رفتم در WC رو باز کردم و با فضای آب گرفته مواجه شدم و فکر کردم لوله از تو دیوار ترکیده که سریع شیرفلکه رو بستم ولی نگو شلنگ آب کولر از شدت فشار در اومده و همه جارو آب فراگرفته :/ بلاخره که بدجوری گرخیده بودم!

خود فیلم برام خیلی باحال بود مخصوصا به خاطر پایان نسخه آمریکایی که برگ ریزون بود! و اینکه فهمیدم کارگردان این فیلم و سربازان سگی یکی هستن که اونو سال 84 دیدم تو دیسک CD.

فیلم حلقه هم خاطرم هست که اینقدر خیره بودم خودم خریده بودم تو این پخش های سامسونگ سه دیسک گذاشتم خونه اقوام نگاه کنم و فکر نمیکنم 11 سال بیشتر داشتم. با اینکه میترسیدم ولی دوست داشتم ببینم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or