Movie Center

مالک نظرسنجی این فیلم Oculus2013
رو هم اضافه کنید توی ژانر وحشت خیلی خوب و جذاب بود

حتما اضافه میشه.

فیلم Oculus جز بهترین فیلم های مایک فلنگن هست.

هر چقدر به پایان ۵۰ فیلم ترسناک نزدیکتر میشیم، انتخاب ها و نظرسنجی ها سختر میشه! :D >:)

• Like
Reactions: bayern_vahid
جیمز گان کارگردان فیلم The Suicide Squad در مصاحبه اخیر خود با وبسایت کولیدر گفته است که در اصل کمپانی برادارن وارنر از او خواستند که بجای درجه سنی R، این عنوان را با درجه سنی PG-13 بسازند که سران برادران وارنر با واکنش شدید منفی او مواجه شدند!

جیمزگان داستان تغییر درجه سنی فیلم را اینگونه به وبسایت کولیدر توضیح داده بود:

« واقعا برام خودمم تعجب آوره که اجازه دادن فیلم The Suicide Squad رو بسازم، زیرا این فیلمی نبود که در اصل برادران وارنر میخواستند! فکر میکنم که در مورد بعضی از چیزها دیدکوری دارم یعنی اینکه اون زمان که در حال نوشتن فیلمنامه بودم، با خودم فکر میکردم که اجازه میدهند بهم که این فیلم رو بسازم، آنها از من پرسیدند که میتونی فیلمو با درجه سنی PG-13 بسازی؟ و من هم در جواب گفتم نه.»

جیمز گان در ادامه صحبت های خود گفت:

«البته که آنها میتونستند فیلمو رو بدن به یکی دیگه بسازن و کارگردان دیگه ای رو انتخاب کنن، اما بهشون گفتم که اگر میخواین من این فیلمو کارگردانی که کنم میخوام با درجه سنی R ساخته بشه، آنها نیز در جواب گفتند که خوب این برای ما معامله با ارزشیه و در این مورد آنها عالی عمل کردند.»

نسخه س/+کسی یا همان نسخه دیجیتالی فیلم Snake Eyes فردا منتشر میشه. :D

@Tidus & Shayne دست خودتو میبوسه!:D
ممنون ابراهیم جان. 👍
اما میخوام فعالیت خودم توی اون تاپیک رو هم خیلی کم کنم و فقط ماهی یه بار یه فیلم خیلی شاخی در حد Dune اومد پست بزارم.

سرم خیلی توی ترکرهای خصوصی فیلم (PTP-HDBits-HDCity-Cinematik) ، سریال (BTN) ، موزیک (RED-Orpheus) ، موزیک ویدیو (MusicVid) ، بازی (GGn) ، انیمه (U2-AnimeBytes) و کتاب الکترونیکی/نرم افزار (Bibliotik-CGPeers) شلوغ شده و وقت سر خاروندم ندارم و اینجا دیگه فرصت نمیکنم فعالیت کنم.
تازه وضعیت دوستم sfmking رو دارم تجربه و درک میکنم.
از همه دوستان ممنون و سپاسگزارم و خاطرات شیرینی داشتم.
شاد، موفق و سلامت باشید. :Rose:

آخرین ویرایش:
نسخه س/+کسی یا همان نسخه دیجیتالی فیلم Snake Eyes فردا منتشر میشه. :D

@Tidus & Shayne دست خودتو میبوسه!:D
از همه طایفه و ملتی بازیگر جمع کردن :))
مالزی
اسپانیا
استرالیا
انگلیس
اندونزی
ژاپن
غنا
آمریکا
کانادا
بلغارستان

۲ تا خبر سریع و کوتاه:

۱. نسخه س/کسی یا همان نسخه دیجیتالی عنوان بشدت مورد انتظار و پشم افکن The Green Knight روز پنچشنبه منتشر میشه!:D:x

۲. بالاخره بطور رسمی اعلام شد که سونی بیخیال سالن های سینما شد و با مبلغ ۱۰۰ میلیون دلار، انیمیشن Hotel Transylvania: Transformania رو تقدیم آمازون کرد.:D

توصیه من به شما جوانان این مرز و بوم این است که به شدت از Snake Eyes: G.I. Joe Origins دوری کنید! :D:|

چنان فیلمنامه مضخرفی داره که به عقل نویسندگانش شک میکنید!:D

اصلا فرض کنید چنین فیلمی ساخته نشده!:D:|

حجمتون رو حروم این فیلم نکنید!:D

واکنش من طی ۲ ساعتی که حروم این زهرمار کردم:D:

View attachment ۵.mp4

توصیه من به شما جوانان این مرز و بوم این است که به شدت از Snake Eyes: G.I. Joe Origins دوری کنید! :D:|

View attachment 220851
یعنی تا قبل دیدنش انتظار داشتی از اسباب بازی کودکان ، فیلمنامه ی شاهکار قرن رو بسازن :D ؟

یعنی تا قبل دیدنش انتظار داشتی از اسباب بازی کودکان ، فیلمنامه ی شاهکار قرن رو بسازن :D ؟

نه اتفاقا.

انتظار شاهکار ازش نداشتم.

اما انتظار چنین فیلم تهوع آوری هم نداشتم! :D

بعضی از سکانس های فیلم اینقدر لوس و بیمزه ان که من با خودم گفتم که چی!

اصلا چرا چنین خوشمزه بازی ای توش باشه!

منطق ی اصلا پشت این سکانس هست یا خیر!

زنگ بزنم پارامونت بگم سازندگانش موقع ساخت این فیلم حال خوبی نداشتند ظاهرا!:D

بخاطر یه سری دلایلی که خودتونم هم میدونید، نسخه آمریکایشو گذاشتم! :D
والا من که در جریان نیستم دلایل چیه.
اگه ژاپنی بود قطعا بهش رای می‌دادم ولی حالا که نسخه هالیوودیش هست به مه رای دادم. :D

View attachment 220851
یعنی از اونجرز f9 هم غیرمنطقی تر و تخیلی تره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or