Movie Center

حتما کتابشو بخون.
View attachment 221129
سالها قبل از اینکه تالکین بره سراغ نگارش lotor شیفته اپیک شوالیه سبز میشه و همین شعر آرتوری یکی از دلایلی است که اون رو میبره به سمت نگارش حماسه و بعد تبدیلش میکنه به سلطان فانتزی مدرن .
اخلاقیات و شجاعت و اعتقاد و حفظ مرام و منش و دلاوری و پایبندی و ...اینها که همه در ارباب حلقه ها موج میزنه ریشه در همین داستان شوالیه ای داره این اثر تاثیر بسیار زیادی در نگارش تالکین داشت .

از بس اینجا تعریف 1408 رو کردید , دانلودش کردم و امروز بالاخره دیدمش. :D
فیلم قشنگی بود و واقعا لذت بردن از دیدنش , نسخه ای که دانلودش کرده بود به نظر director's cut بود و تهش توی قبرستان تموم شد.
باید برم تو یوتیوب و اون 2 تا پایان دیگه اش رو هم ببینم .

از بس اینجا تعریف 1408 رو کردید , دانلودش کردم و امروز بالاخره دیدمش. :D
فیلم قشنگی بود و واقعا لذت بردن از دیدنش , نسخه ای که دانلودش کرده بود به نظر director's cut بود و تهش توی قبرستان تموم شد.
باید برم تو یوتیوب و اون 2 تا پایان دیگه اش رو هم ببینم .
اکثر نسخه های توی اینترنت همین پایان رو دارند.

تو این نظرسنجی انتخاب واقعا سخته، من به mist رای دادم بخاطر سکانس پایانی محشری که داشت ولی اگه mist نبود بازهم بین ring و 1408 انتخاب واقعا سخته

پسر معلوم هست چه خبره تو اون هالیوود! :D :|

این دیگه چی بود من دیدم!

Sweet Girl چنان فیلمنامه مضخرفی داره که مغزم داشت از زهرمار بودنش سوت میکشید!:D:|

نویسنده پیش خودش گفته مردم اینو ببین پشمامشون میریزه و من چقدر خفنم؛ اصلا هیچکسی عین من نیست تو هالیوود!:D:| من باید هرچی جایزه است رو ببرم!:D

واکنش من و دوستم نیم ساعت آخر فیلم:

View attachment doc_2021-08-21_17-20-37.mp4

پسر معلوم هست چه خبره تو اون هالیوود! :D :|

این دیگه چی بود من دیدم!

Sweet Girl چنان فیلمنامه مضخرفی داره که مغزم داشت از زهرمار بودنش سوت میکشید!:D:|

نویسنده پیش خودش گفته مردم اینو ببین پشمامشون میریزه و من چقدر خفنم؛ اصلا هیچکسی عین من نیست تو هالیوود!:D:| من باید هرچی جایزه است رو ببرم!:D

واکنش من و دوستم نیم ساعت آخر فیلم:

View attachment 221226
حقته ، تا تو باشی دیگه نسخه آمریکایی حلقه رو به نسخه ژاپنیش ترجیح ندی اونم با یه بهانه الکی . :D :bye:

گیس و گیس کشی همچنان ادامه دارد؛ دیزنی برگ برنده احتمالی خود را برعلیه اسکارلت جوهانسون رو کرد! :D

مدتی میشود که اسکارلت جوهانسون، بخاطر عرضه همزمان فیلم Black Widow بر روی سینماها و سرویس استریم دیزنی پلاس از کمپانی دیزنی شکایت کرده بود و طبق گفته های این بازیگر سرشناس، این فیلم باعث شده است که ضرری بالای ۵۰ میلیون دلار به او وارد شد؛ مخصوصا در این زمان که بخاطر کرونا هالیوود وضعیت چندان مساعدی ندارد!

اما امروز مشخص شده است که گفته های این بازیگر سرشناس صحت ندارد و طبق مدارکی که عصر جمعه، وکلای دیزنی در دادگاه عالی شهر لس آنجلس نشان داده بودند، فیلم Black Widow تاکنون فروشی در حدود ۵۰۰ میلیون دلار داشته است؛ ۳۶۷ میلیون دلار در سرتاسر جهان و ۱۲۵ میلیون دلار از طریق سرویس استریم دیزنی پلاس که طبق گفته های وکلای دیزنی، فروش خوبی را داشته است.

تیم وکلا دیزنی قرار است از آمار فروش فیلم بر علیه شکایت جوهانسون استفاده کنند؛ زیرا فیلم عملکردی بهتر از دیگر پروژه های دیزنی در دوران پاندمی ویروس کرونا داشته است.

چقدر دوست داشتم من این green knight رو عالی بود واقعا دوست داشتم منتها خب جون کتاب رو نخوندم یه سوال داشتم اگه کسی میتونه جواب بده تو اسپویل میزارم .
اون کمربند که به gawainداده شد ، واقعا باعث می شد در مقابل مرگ ازش محافظت بشه یا فقط یه تیکه پارچه بود فقط برای اینکه تستش کنن بهش داده شد ؟ چندتا تحلیل هم خودندم ولی هیچجا به این اشاره نشده بود

مدتی پیش شایعه شده بود که تریلر Spider-Man: No Way Home، فردا در مراسم سینما کان منتشر میشه و امروز یه سری شایعه دیگه منتشر شده که تریلر کلا تو این هفته انتشار میشه؛ بیشترشون هم گفتن که بین دوشنبه و سه شنبه!:D

البته شاید منظورشون این بود که تریلر این هفته در دسترس عموم قرار میگیره؛ چون قبلا شایعه شده که اگر در سینما کان منتشر شد، خبری از در دسترس قرار گرفتن برای عموم نیست! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or