bayern_vahid
Loyal Member
مالک نظرسنجی این فیلم Oculus2013
رو هم اضافه کنید توی ژانر وحشت خیلی خوب و جذاب بود
« واقعا برام خودمم تعجب آوره که اجازه دادن فیلم The Suicide Squad رو بسازم، زیرا این فیلمی نبود که در اصل برادران وارنر میخواستند! فکر میکنم که در مورد بعضی از چیزها دیدکوری دارم یعنی اینکه اون زمان که در حال نوشتن فیلمنامه بودم، با خودم فکر میکردم که اجازه میدهند بهم که این فیلم رو بسازم، آنها از من پرسیدند که میتونی فیلمو با درجه سنی PG-13 بسازی؟ و من هم در جواب گفتم نه.»
«البته که آنها میتونستند فیلمو رو بدن به یکی دیگه بسازن و کارگردان دیگه ای رو انتخاب کنن، اما بهشون گفتم که اگر میخواین من این فیلمو کارگردانی که کنم میخوام با درجه سنی R ساخته بشه، آنها نیز در جواب گفتند که خوب این برای ما معامله با ارزشیه و در این مورد آنها عالی عمل کردند.»
ممنون ابراهیم جان.نسخه س/+کسی یا همان نسخه دیجیتالی فیلم Snake Eyes فردا منتشر میشه.
@Tidus & Shayne دست خودتو میبوسه!
از همه طایفه و ملتی بازیگر جمع کردننسخه س/+کسی یا همان نسخه دیجیتالی فیلم Snake Eyes فردا منتشر میشه.
نیازی به دیدن نسخه های قبلی هست یا داستان جدا داره؟نسخه س/+کسی یا همان نسخه دیجیتالی فیلم Snake Eyes فردا منتشر میشه.
نیازی به دیدن نسخه های قبلی هست یا داستان جدا داره؟
یعنی تا قبل دیدنش انتظار داشتی از اسباب بازی کودکان ، فیلمنامه ی شاهکار قرن رو بسازن ؟توصیه من به شما جوانان این مرز و بوم این است که به شدت از Snake Eyes: G.I. Joe Origins دوری کنید!
چنان فیلمنامه مضخرفی داره که به عقل نویسندگانش شک میکنید!
اصلا فرض کنید چنین فیلمی ساخته نشده!
حجمتون رو حروم این فیلم نکنید!
واکنش من طی ۲ ساعتی که حروم این زهرمار کردم:
View attachment 220851
یعنی تا قبل دیدنش انتظار داشتی از اسباب بازی کودکان ، فیلمنامه ی شاهکار قرن رو بسازن ؟
والا من که در جریان نیستم دلایل چیه.بخاطر یه سری دلایلی که خودتونم هم میدونید، نسخه آمریکایشو گذاشتم!
یعنی از اونجرز f9 هم غیرمنطقی تر و تخیلی تره ؟توصیه من به شما جوانان این مرز و بوم این است که به شدت از Snake Eyes: G.I. Joe Origins دوری کنید!
چنان فیلمنامه مضخرفی داره که به عقل نویسندگانش شک میکنید!
اصلا فرض کنید چنین فیلمی ساخته نشده!
حجمتون رو حروم این فیلم نکنید!
واکنش من طی ۲ ساعتی که حروم این زهرمار کردم:
View attachment 220851