Movie Center

فیلم nobody رودیدم با این که خوب ساخته شده بود ولی حس کردم یه کپی از جان ویک بود!بقیه هم حس من رو داشتن؟
دقیق نمیدونم ولی انگار کارگردان دو فیلم یه نفره به خاطره همین شبیهن ولی خب خدایی جان ویک چند سر و گردن بالاتره ازش البته این نظر منه

• Like
Reactions: TheGodfather
Inside sources say that MGM may be unable to push the film back again due to the fact that it has already been delayed so much. Another delay would raise marketing expenses once again and cost the studio millions of dollars.

منابع نزدیک به کمپانی MGM اعلام کردند که دیگر قرار نیست آخرین قسمت از سری جیمز باند، No Time To Die رو به تاخیر بیندازند و دلیل اصلی هم آن برمیگردد به هزینه های بازاریابی زیاد فیلم که هر ماه بگذرد، بیشتر از قبل میشود!

همان طور که قبلا اعلام کرده بودم :D، اگر قرار باشد تمام هزینه های فیلم No Time To Die برگردد، باید بالای ۹۰۰ میلیون دلار فروش داشته باشد؛ باید گفت که هزینه تولید این پروژه به رقم ۳۱۴ میلیون دلار رسیده و استودیو با هر ماه تأخیر ۱ میلیون دلار ضرر می‌کند. تاکنون ۲۳۰ میلیون دلار نیز برای تبلیغات هزینه شده، بنابراین هزینه تولید و بازاریابی دست کم به ۵۴۴ میلیون دلار رسیده. پس این فیلم برای اینکه ضرر نکند باید فروش ۹۳۲ میلیون دلاری داشته باشد و برای کسب سود نیز باید بیش از یک میلیارد فروش کند.

فیلم No Time To Die قرار است ۸ ماه اکتبر اکران شود.

هر چند که خیلی وقته خودم فیلم و سریال های مورد علاقه ام رو از تورنت میگیرم :D، اما حدودا ۲ هفته ای میشه اتفاقی به سایت دانلود فیلم و سریال و صدالبته کاملا رایگان برخوردم!:D

سرعت عملشون عالیه و سریع نسخه های انکودرهای مختلف رو پوشش میدن.

دوستانی که آدرسشو میخوان، بگید بفرستم تو pv براشون.

سر گویین و‌گرین نایت شاهکار بود اسپویلر لطفا نخونید اگر قصد تماشا دارید.
اولا از بعد سینماتوگرافی هولی هل .... تصاویر انگار نقاشی های خیره کننده ای بودن که حرکت میکردند و هر صحنه خودش یک‌داستانی بود برای خودش . سر گویین و‌گرین نایت دوستان بسیار اثر مهم اخر قرن ۱۴امی‌بوده نمونه درخشان chivarlic romance که نویسنده اش هم نامعلومه . داستان های شوالیه ها و ماجراجویی هاشون و شوالیه های میزگرد و داستان آرتور .... محور‌ اصلی شیوارلیک رومانس رو تشکیل میده منتهی هیچ‌وقت با چنین بینش زیبایی به تصویر در نیامده بود اثری که برخواسته از این ژانر باشه براستی زیبا و دوست داشتنی مخصوصا برای علاقه مندان به ادبیات اون دوران.بازیگر ها مخصوصا پادشاه و سر گاوین عالی بودند موسیقی در پس زمینه اتمسفر رو بسیار غنی میکرد و بازی با مه و نور و بارش برف و تلولو نور شمع ها خیره کننده بود .سکانس نفس گیر ورود شوالیه سبز به حضور شوالیه های میزگرد هم عالی کار شده بود . خود شوالیه خیلی ساده بدون استفاده از cgiو بسیار مینیمالیستی طراحی شده بود و بوی کهن و قدیمی بودن رو بخوبی نشون میداد .میگن اسطوره ها میراث مشترک بشری هستند موقع پلگریمیج یا اون سفر زیارتی گاوین حس هفت خان رستم بهم دست داد .در کل فکر میکنم یکی از بهترین فیلم های سال بود .

حالا اگر از دید بازیبازی بهش نگاه کنیم(چون خوب در بازی سنتر هستیم) اگر روزی بخواهند اقتباسی سینمایی از دارک سولز کار کنند این کارگردان اقای دیوید لووری شوالیه سبز با این تصویز سازی که تو ذهنش داره میشه بهترین‌گزینه البته این ها هیچ وقت اتفاق نمی افته 😜

کارگردان چند عدد فیلم‌خوب دیگه داره مثل گوست استوری و Ain't Them Bodies Saintsپیشنهاد میدهم .

قاب بندی رو فقط نگاه کنید :حتما پیشنهاد میدم نسخه 4k رو تماشا کنید .
IMG_20210819_145515.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or