Annunaki ™
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
کیفیت پرده ای ـش موجودهدوستان این فیلم منتشر شده؟ لینک دانلودی ازش هست؟
Le dernier voyage (2020) - IMDb
اتفاقا از فیلم دوم به بعده که داستان خوب میشه. وگرنه فیلم اول به تنهایی اونقدر جالب نیست به نظرم.دیروز تصمیم گرفته بودم Fear Street رو ببینم... پارت یکش رو دیدم، فیلم بدی نبود...موسیقی متن و تم تینیجری/نوستالژی جالبی داشت که یادآور stranger things و فیلم summer of 84 بود. پارت دو رو شروع کردم و ده دقیقه بیشتر ازش نگذشته بود که یهو این جمله تو ذهنم اومد: "خب که چی"
هرچی زور زدم دستم دوباره بره سمت play هی باز همین جمله تو ذهنم میومد
عجیب بود!
یه سوال دارم. چطور تاخیر زدن فیلم باعث ضرردهی میشه؟سونی بدنبال مسیر دیگر برای انتشار Hotel Transylvania: Transformania هست؛ احتمال فروش این انیمیشن به سرویس های استریم وجود دارد.
بعد از شیوع نوع جدید ویروس کرونا یعنی دلتا، سونی تصمیم گرفت که فیلم پیش رو خود Venom: Let There Be Carnage را با ۳ هفته تاخیر روانه سینماها کند، اما همان طور که میدانید، Hotel Transylvania: Transformania نیز یکی از عناوین آینده این کمپانی نیز هست و بنظر میرسد که سونی ۲ راه بیشتر در رابطه با انتشار انیمیشن این جلو خود نمی بیند:
۱. تاخیر دوباره این عنوان که مطمئنا باعث ضرردهی این کمپانی میشود.
۲. فروش این انیمیشن به سرویس های استریم؛ همانند The Mitchells vs. The Machines، Wish Dragon و Vivo که به نتفلیکس فروخته شد.
لازم به ذکر است که عناوین خانوادگی در حال حاضر بر روی سرویس های استریم نیز سودآور هستند. عنوان Hotel Transylvania: Transformania قرار است ۱ ماه اکتبر اکران شود.
چطور تاخیر زدن فیلم باعث ضرردهی میشه؟