Movie Center

نتیجه نهایی این نظر سنجی پر از خین خین ریزی:D:

حالا نظرسنجی بین تیم گودزیلا/کینگ کونگ بزار:D
انتخاب کاربرهارو هم قابل نمایش باشه ببینیم کی تو کدوم تیمه:D
پ.ن: ما پیرمردا گمانم رو گودزیلا اجماع کنیم:دی
یادش بخیر از اون زمانی که VHS قاچاقی ردوبدل میکردیم یادمه هر عید از TVی ایران گودزیلا پخش میشد

حالا نظرسنجی بین تیم گودزیلا/کینگ کونگ بزار:D
انتخاب کاربرهارو هم قابل نمایش باشه ببینیم کی تو کدوم تیمه:D
پ.ن: ما پیرمردا گمانم رو گودزیلا اجماع کنیم:D
یادش بخیر از اون زمانی که VHS قاچاقی ردوبدل میکردیم یادمه هر عید از TVی ایران گودزیلا پخش میشد

done :D

نظرسنجی خوبیه؛ مخصوصا وقتی میدونم فیلمو همون روز می زنیمش به بدن!:D

پ.ن: ما پیرمردا گمانم رو گودزیلا اجماع کنیم

انصافا، خود من این مارمولک رو با هیچ جک و جونور دیگه ای عوض نمی کنم!:D:x

Long Live The King بابا
کونگ کیه این وسط. گوریل مسخره رو گذاشتن جلو خدای مانسترا :D واقعا این آمریکایی جماعت یه چیزیش میشه.
صحبت از نسخه‌ی ۱۹۸۹ تو صفحات اخیر بود یعنی Godzilla Vs Biollante. حالا من پیشنهاد میکنم تمام نسخه‌های قدیمی رو از اول شروع کنید ببینید و به ترتیب بیاید جلو. شاید نسخه‌های اول خیلی قدیمی و مسخره به نظر بیان اما یه حس نوستالژی خفنی ایجاد میکنن مخصوصا خودم با Godzilla Vs Gigan خیلی خاطره داشتم که مال سال ۱۹۷۲ هستش. قشنگ صحنه مبارزشون تو ذهنم مونده بود وقتی خود فیلم رو ۳ ۴سال پیش دیدم خیلی هیجان زده شده بودم :D فکر کنم ۶ یا ۷ سالم بود که فیلمای گودزیلا رو میدیدم و عاشقشون بودم. یعنی اکثرمون دوران بچگی رو با فیلماش گذروندیم و خاطرات خیلی خوب و خفنی داریم ازش.
به طور منطقی بخوایم نگاه کنیم Atomic Breathe واسه کونگ کافیه. نیازی به فیلم ساختن نبود :D

به نظرم کات استاد اسنایدر با موفقیت تونست یه فیلم افتضاح رو به حد یه فیلم بد طولانی ارتقا بده که دستاورد بزرگیه.
زمان ۴ ساعتی فیلم کاملاً توی مخم بود. اگر صحنه‌ آهسته‌ها رو با سرعت عادی پخش می‌کردن، زل زدن شخصیت‌ها به سه کنج دیوار و سقف رو حذف می‌کردن و کمتر شاهد پیتیکو پیتیکو کردن و راه‌رفتن شخصیت‌های اصلی و فرعی بودیم، زمان فیلم می‌تونست زیر ۳ ساعت هم بشه.

فیلم هیچ برتری یا ضعف ویژه‌ای هم نسبت به فیلم‌های دیگه‌ی اسنایدر نداره. همه اون چیزایی که از نظر یه عده عیبه و از نظر یه عده‌ی دیگه‌ای هنر اسنایدره توی این هم به درجه اعلا هست. و به نظر میاد کمتر هم
زیر فشار استدیو بوده و هرچی دوست داشته رو ریخته بیرون.

اگر ذوب صحنه‌های باشکوه نمای اسنایدر و از اینایی که بهش می‌گن spectacle هستید، فیلم از این جهت فن سرویس کامله. اگر نه که مثل من انگار دارید کاکتوس می‌خورید:دی

درجه سنی R فیلم هم چندان جدی نیست. با کمی انگولک به PG-13 هم کاهش پیدا می‌کرد.

به نظرم اگر این فیلم مانگا بود، اون مانگا رو می‌شد یه شونن دونست.

هم زمان با شروع کمپین توییتری ملت که به نظرم هدفش چیز اشتباهیه و باید روی یه چیز دیگه متمرکز می شدن
می خواستم اینو بگم به نظرم یه عده در ادامه ی نظراتشون لطف کنن بگن دوست داشتن ZSJL چطوری باشه یا اصلا کلا دیسی چطوری باشه تا حداقل تکلیفمون مشخص بشه
اینو بخاطر این می گم دو روز با یه کاربری بحث کردم اما چند روز بعدش خودش اومد گفت من فن بوی مارولم چون فیلم هاش برام دلنشینه.خوب اگر من می دونستم وضعیت اینطوریه دیگه لازم نبود دو روز وقتمو تلف کنم.بخاطر این میگم که ملت بیان اونچیزی که واقعا هست رو مشخص کنن و الکی حاشیه نرن.
اما
عدالت برای جانی دپ هم ترند شده
https://twitter.com/search?q=#JusticeForJohnnyDepp&src=trend_click&f=live&vertical=trends

اقا من سلیقم بده فکر کنم.وگرنه با این همه اسلوموشن کردن و زوم کردن روی صورت بتمن که فقط فک صورتش معلومه حال نمیکنم.انیمه کمتر اسلوموشن داره.از این زوم های الکی روی نیم رخ اصلا دوس ندارم.البته بگم از کارگردانی اطلاعاتی ندارم ولی برای من خوب نبود.لیگ عدالت نسخه اصلی بد بود الان هم بده هیچ فرقی نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or