Movie Center

اصطلاح مارولیزه بودن چیه؟ اگر به رنگارنگ بودن و این حرفاست که توی مارولم خود جیمزگان بابش کرد و این فیلمم دستپخت خودشه :دی

من خودم تازگی یکم گیج شدم سر اینکه واقعا چیه که حس مارولی بهم میده. حسی که توی فیلمای DC ابدا نبوده برام. و از اون طرف تو فیلمای مارول هر جوره این حس بهم میرسه. حتی سر واندا ویژن که یکی از متفاوت ترین و خلاقانه ترین محصولات اینوره، شدیدا عاشق فاز سیتکامیش شدم ولی تا قضیه یکم جدی میشد و میرفت تو فاز پلیس ها و دانشمند ها، قشنگ حس میکردم SH!T another marvel movie :D
نمیدونم پالت رنگ هاست، تدوینه، قاب هاشونه، جنس دیالوگاشونه، ولی واقعا یچیزی توشون هست که این حس تکراری بودن قالب رو بهم میده همیشه... از اون طرف سر هیچکدوم از فیلمای DCEU این حسو نداشتم. حتی BoP مثلا بهم حال داد و برام یک فاز جدید و جالبی بود :دی

اصطلاح مارولیزه بودن چیه؟ اگر به رنگارنگ بودن و این حرفاست که توی مارولم خود جیمزگان بابش کرد و این فیلمم دستپخت خودشه :D

من خودم تازگی یکم گیج شدم سر اینکه واقعا چیه که حس مارولی بهم میده. حسی که توی فیلمای DC ابدا نبوده برام. و از اون طرف تو فیلمای مارول هر جوره این حس بهم میرسه. حتی سر واندا ویژن که یکی از متفاوت ترین و خلاقانه ترین محصولات اینوره، شدیدا عاشق فاز سیتکامیش شدم ولی تا قضیه یکم جدی میشد و میرفت تو فاز پلیس ها و دانشمند ها، قشنگ حس میکردم SH!T another marvel movie :D
نمیدونم پالت رنگ هاست، تدوینه، قاب هاشونه، جنس دیالوگاشونه، ولی واقعا یچیزی توشون هست که این حس تکراری بودن قالب رو بهم میده همیشه... از اون طرف سر هیچکدوم از فیلمای DCEU این حسو نداشتم. حتی BoP مثلا بهم حال داد و برام یک فاز جدید و جالبی بود :D
این حسی که توصیف می‌کنی تو فاز ۲ مارول ایجاد شد. یک دلیلش که هزار مرتبه شکر بی‌خیالش شدند این بود که فیلم‌ها رو با دوربین‌های RED فیلم‌برداری می‌کردند (که دوربین‌های خوبی هستند انصافا) ولی هم تو ضبط کنتراست و Dynamic Range یک استایل واقع‌گرایانه و washed-outای دارن، هم تعمدا تو تدوین باز هم همه چی رو خاکستری‌تر می‌کردن. دوتا فیلم مهم روسوها اون دوره Winter Soldier و Civil War رو واقعا میشه گفت از لحاظ بصری کسل‌کننده و زشت‌ان. باز Winter Soldier به فضای داستانی فیلم می‌خورد ولی اون صحنه مبارزه فرودگاه واقعا ظاهری خیلی یخ و خشکه.

یه دلیل دیگه‌ش هم اینه که جلوه‌های بصریشون رو همیشه به یکی دوتا استودیوی همیشگی می‌سپرن و نتیجه‌اش میشه فیلم‌هایی که حس مشابه دارند.

و کلا هم این نظارتی که روشون هست باعث میشه همه یک قالب و فرم شبیه به هم داشته باشن. بعد از ۲۳تا فیلم خیلی سخته که شبیه به هم نشن، در مقابل ۸تای DCEU. یکی از دلایل استقبال از GotG Vol. 1 همین استایل متفاوتی بود که جیمز گان آورد و کلا قوانین و استایل بخش Cosmic این یونیورس رو طراحی کرد، که تو فیلم‌های بعدی هم میشه اثرش رو دید.

بعد حالا باز هم کردیت به اسنایدر (هر چند یکم زیاده‌روی می‌کنه) خیلی نمادگرایانه و با منطق «هر فریم یک نقاشی» قاب‌بندی و color grading می‌کنه. اینقدر رفرنس هست تو این ۳تا فیلمش که سوپرمن رو تو قاب عیسی مسیح درمیاره. مدل تابلوهای نقاشی پیش از رنسانس که کاراکتر وسط تصویره و محیط اطرافش صرفا پس‌زمینه‌س. مارول نه ولی؛ قشنگ تمرکز رو میخواد ببره روی اینکه اینجا نیویورکه، لاگوسه، واکانداست، لوکیشنه، نه پس‌زمینه. و خب sustainableتره اما اونقدر جذاب نیست.

من تریلر Suicide Squad (اصلی. این یکی The Suicide Squad اه :D) رو خیلی بیشتر از این دوست داشتم.
الاخصوص با آهنگ Queen روش

به نظرم The Suicide Squad تریلرش جالب نبود. حتی Harley Quinn هم که واقعا تنها نکته مثبت Suicide Squad (اصلی) بود حداقل توی تریلر من رو جذب نکرد.

کینگ‌ شارک گویا حکم گروت DC رو قراره داشته باشه خیلی باحاله طرف :D
و بازم بانو رابی دوست داشتنی!کلا زاده شده که هارلی کویین باشه.یه شایعه اومده بود فیلم هارلی و جوکر قراره ساخته بشه ای کاش واقعیت میداشت!
البته گروت که کلا دو خط دیالوگ داشت. اون رو هم می تونست خود جیمز گان بگه صداشو کلفت کنن . این کینگ شارک بیشتر ترکیب راکت راکون و درکس به نظر میاد.

تریلر Suicide Squad

به به. فیلم جالبی به نظر میرسه . تو همین تریلر بار دیگر جیمز گان اثبات کرد که خوراکش گردهمایی جمعی از کاراکتر های نخاله و عجیب و غریبه. فیلم اگه اندازه گاردیانز موفق نباشه قطعا از اون مزخرف قبلی که کارگردان فتیش اش به گنگستر های لاتین رو که از اولین تا آخرین اثر ناموفق سال پیش اش تو کارهاش جولون میدن رو ریخته بود تو فیلم و کاراکتر ها بیشتر شبیه گنگستر رپر ها بودن تا ویلین های کمیک بوکی .
کینگ شارک واقعا جالب به نظر میاد امیدوارم از پتانسیل های استالونه استفاده کرده باشن . صداش عالیه . روح چنگیز جلیلوند شاد که دوبله های فوق العاده اش روی استالونه در یادها مانده و اگه زنده بود قطعا با اون سبک گفتاری شیرین اش کینگ شارک رو دوبله می کرد و می ترکوند

خب موفق شدم Justice League زک اسنایدر رو ببینم همه حرف ها رو بچه ها زدن دیگه من هرچی بگم تکرار حرف بقیه هست بهترین توصیفی که میتونم بکنم "نوش دارو پس از مرگ سهراب" هست. البته نوش دارو که نه خیلی ولی فیلم نه به اون داغونی که بعضی ها میگفتن هست نه به اون شاهکاری که بقیه میگفتن، برای من مثل DLC بود یک سری صحنه و توضیحات بیشتر نسبت به قبلی که انصافا هم جواب چندتا سوالی که تو فیلم قبلی ایجاد شده بود رو داد و ورژن قبلی در مقایسه با این واقعا خیلی ناقص بود، تو بقیه موارد من خیلی فرقی احساس نکردم. چه خوب چه بد با اوضاع فیلم آخر WW و شرایط این گروه فیلمساز و بازیگرها هرکی مثل داستان فیلم یه ماجرایی داره جدا شده و جمع کردن و ادامه دادن این فیلم تقریبا غیرممکن هست .. با اوضاعی که من میبینم فعلا خبری از یه داستان مشخص و دنباله دار نیست حس میکنم WB/DC اصلا هیچ برنامه ای نداره (نه طرفدار DC ام نه مارول) و صرفا میخواد یه فیلمی ساخته باشه تا عقب نمونه ! مشکل اینه حتی تو فیلم های تکی هم نمیتونن فیلم خوبی بسازن !! شاید با 1-2 تا ریبوت دیگه بتونن به یه نقطه مشترک و فرمول موفقیتی برسن !

من حرکت کارگردان قبلی رو کاملا تایید میکنم و حق میدم بخواد اونطوری تموم کنه کسایی که برای کارگردان قبلی (زک اسنایدر) و تیم فیلمساز هیچ ارزشی قائل نیستن، Universe، شخصیت ها و داستان هم هیچ خط مشخص و ثابتی ندارن و اصلا معلوم نیست قراره ادامه پیدا کنه یا نه ؟ باید اونطوری فیلم تموم بشه !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Justiciar
نیازی به زحمت این دو عزیز نبود!
ناخدا اگه دستی رو بخوابونه مشکل حل میشه به خدا!:D
چرا مسئله‌ی به این سادگی جهانی شده؟/:)
الان فقط باید مرگ مجری سابق صدا و سیما ترند بشه8-}

نیازی به زحمت این دو عزیز نبود!
ناخدا اگه دستی رو بخوابونه مشکل حل میشه به خدا!:D
چرا مسئله‌ی به این سادگی جهانی شده؟/:)
الان فقط باید مرگ مجری سابق صدا و سیما ترند بشه8-}
199916

اما
ملت چند روزه حمله کردن به GvK و حسابی دارن از خجالتش در میان
وقتی ابلهی مثل سارنف میاد و طرفداران رو سم خطاب می کنه و پشت کسی مثل سوجیهارا رو می گیره و می گه طرفداران عامل اخراجش بودن :Wallbash: باید توقع یک سم واقعی رو داشته باشه.این داستان حالا حالاها ادامه داره و بیشترین دودش در چشم دیسی میره :-<

• Like
Reactions: TheGodfather
رفقا یه سوال
از این دو نسخه فیلم شعله (همون فیلم معروف هندی :D) کدوم رو دانلود کنم؟
نسخه ۳ ساعت و ۲۴ دقیقه (کیفیت DVDrip)
یا نسخه ۲ ساعت و ۴۲ دقیقه (کیفیت Web-DL 720)

View attachment 199923 View attachment 199924
دو ساعت و خورده ای که نسخه دوبله است فکر کنم. این دو تا عکسی که گذاشتی جفتش بالای سه ساعته.نسخه سه ساعت و 24 دقیقه در واقع اون کات کارگردان و اصلیه.من خودم اینو دیدم. اون موقع که من میخواستم دانلود کنم یک نسخه دیگه هم بود که یکم کوتاه تر بود (فکر کنم همینه که گذاشتی) که بعدا خوندم ریلیز هنده و هم یه سری صحنه خشونت آمیز (شکنجه و این جور چیزا) رو سانسور کردن و هم اینکه یه تغییر اجباری از طرف اداره سانسور(؟) هند تو پایان فیلم دادن. همون اولی رو ببین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or