amir.h23
کاربر سایت
خیلی بعیدهدوستان سلام
گودزیلا علیه کانگ رو تا 31 مارچ منتظرش نباشیم؟
خیلی بعیدهدوستان سلام
گودزیلا علیه کانگ رو تا 31 مارچ منتظرش نباشیم؟
این حسی که توصیف میکنی تو فاز ۲ مارول ایجاد شد. یک دلیلش که هزار مرتبه شکر بیخیالش شدند این بود که فیلمها رو با دوربینهای RED فیلمبرداری میکردند (که دوربینهای خوبی هستند انصافا) ولی هم تو ضبط کنتراست و Dynamic Range یک استایل واقعگرایانه و washed-outای دارن، هم تعمدا تو تدوین باز هم همه چی رو خاکستریتر میکردن. دوتا فیلم مهم روسوها اون دوره Winter Soldier و Civil War رو واقعا میشه گفت از لحاظ بصری کسلکننده و زشتان. باز Winter Soldier به فضای داستانی فیلم میخورد ولی اون صحنه مبارزه فرودگاه واقعا ظاهری خیلی یخ و خشکه.اصطلاح مارولیزه بودن چیه؟ اگر به رنگارنگ بودن و این حرفاست که توی مارولم خود جیمزگان بابش کرد و این فیلمم دستپخت خودشه
من خودم تازگی یکم گیج شدم سر اینکه واقعا چیه که حس مارولی بهم میده. حسی که توی فیلمای DC ابدا نبوده برام. و از اون طرف تو فیلمای مارول هر جوره این حس بهم میرسه. حتی سر واندا ویژن که یکی از متفاوت ترین و خلاقانه ترین محصولات اینوره، شدیدا عاشق فاز سیتکامیش شدم ولی تا قضیه یکم جدی میشد و میرفت تو فاز پلیس ها و دانشمند ها، قشنگ حس میکردم SH!T another marvel movie
نمیدونم پالت رنگ هاست، تدوینه، قاب هاشونه، جنس دیالوگاشونه، ولی واقعا یچیزی توشون هست که این حس تکراری بودن قالب رو بهم میده همیشه... از اون طرف سر هیچکدوم از فیلمای DCEU این حسو نداشتم. حتی BoP مثلا بهم حال داد و برام یک فاز جدید و جالبی بود
البته گروت که کلا دو خط دیالوگ داشت. اون رو هم می تونست خود جیمز گان بگه صداشو کلفت کنن . این کینگ شارک بیشتر ترکیب راکت راکون و درکس به نظر میاد.کینگ شارک گویا حکم گروت DC رو قراره داشته باشه خیلی باحاله طرف
و بازم بانو رابی دوست داشتنی!کلا زاده شده که هارلی کویین باشه.یه شایعه اومده بود فیلم هارلی و جوکر قراره ساخته بشه ای کاش واقعیت میداشت!
به به. فیلم جالبی به نظر میرسه . تو همین تریلر بار دیگر جیمز گان اثبات کرد که خوراکش گردهمایی جمعی از کاراکتر های نخاله و عجیب و غریبه. فیلم اگه اندازه گاردیانز موفق نباشه قطعا از اون مزخرف قبلی که کارگردان فتیش اش به گنگستر های لاتین رو که از اولین تا آخرین اثر ناموفق سال پیش اش تو کارهاش جولون میدن رو ریخته بود تو فیلم و کاراکتر ها بیشتر شبیه گنگستر رپر ها بودن تا ویلین های کمیک بوکی .تریلر Suicide Squad
نیازی به زحمت این دو عزیز نبود!
نیازی به زحمت این دو عزیز نبود!
ناخدا اگه دستی رو بخوابونه مشکل حل میشه به خدا!
چرا مسئلهی به این سادگی جهانی شده؟
الان فقط باید مرگ مجری سابق صدا و سیما ترند بشه
دو ساعت و خورده ای که نسخه دوبله است فکر کنم. این دو تا عکسی که گذاشتی جفتش بالای سه ساعته.نسخه سه ساعت و 24 دقیقه در واقع اون کات کارگردان و اصلیه.من خودم اینو دیدم. اون موقع که من میخواستم دانلود کنم یک نسخه دیگه هم بود که یکم کوتاه تر بود (فکر کنم همینه که گذاشتی) که بعدا خوندم ریلیز هنده و هم یه سری صحنه خشونت آمیز (شکنجه و این جور چیزا) رو سانسور کردن و هم اینکه یه تغییر اجباری از طرف اداره سانسور(؟) هند تو پایان فیلم دادن. همون اولی رو ببین.رفقا یه سوال
از این دو نسخه فیلم شعله (همون فیلم معروف هندی ) کدوم رو دانلود کنم؟
نسخه ۳ ساعت و ۲۴ دقیقه (کیفیت DVDrip)
یا نسخه ۲ ساعت و ۴۲ دقیقه (کیفیت Web-DL 720)
View attachment 199923 View attachment 199924
سگ جون 1 چیه دیگهنشستم بالاخره سگ جون 1 رو دیدم
نسخه های دیگشم ارزش دیدن و وقت گذاشتن داره ؟