Justiciar
کاربر سایت
فنبوی مارول =/= هیتر DCهم زمان با شروع کمپین توییتری ملت که به نظرم هدفش چیز اشتباهیه و باید روی یه چیز دیگه متمرکز می شدن
می خواستم اینو بگم به نظرم یه عده در ادامه ی نظراتشون لطف کنن بگن دوست داشتن ZSJL چطوری باشه یا اصلا کلا دیسی چطوری باشه تا حداقل تکلیفمون مشخص بشه
اینو بخاطر این می گم دو روز با یه کاربری بحث کردم اما چند روز بعدش خودش اومد گفت من فن بوی مارولم چون فیلم هاش برام دلنشینه.خوب اگر من می دونستم وضعیت اینطوریه دیگه لازم نبود دو روز وقتمو تلف کنم.بخاطر این میگم که ملت بیان اونچیزی که واقعا هست رو مشخص کنن و الکی حاشیه نرن.
اما
عدالت برای جانی دپ هم ترند شده
https://twitter.com/search?q=#JusticeForJohnnyDepp&src=trend_click&f=live&vertical=trends
تو لیست تاپ ۱۰ قهرمانهای مورد علاقه من (براساس تاریخچه کامیکبوکیشون) ۶ به ۴ دیسی جلوتره، و شاید برات جالب باشه بدونی سوپرمن قهرمان شماره یک منه.
صحنه آمادهست، بودجه رو گرفتی، بازیگر خوشگل خوشتیپی که خودش nerd هست رو کست میکنی، هانس زیمر واسه موسیقی، ویلن خوب، ساپورتنیگ کست خوب و بعد به اسم Dark and gritty میای Man of Steel رو تحویل میدی؟ که خود بازیگرش میگه از ورژن سوپرمنی که بازی میکنه راضی نیست؟
مشکل من با مدل کارگردانی اسنایدر اینه که کامیکها رو درک نمیکنه. همین.
حالا بازم unpopular opinion، همین اسنایدر که ضعفش رو میگم نکات قوتش رو هم بگم، «بهترین» صحنه مبارزه بتمن تو کل ورژنهاش رو طراحی کرده، تیم انتخاب بازیگر و کاستوم دیزاینش واقعا عالیه، چند جایی هم واقعا فریمهای خاص و زیبایی درآورده (مخصوصا دستگیری سوپرمن تو MoS، بتمن و واندروومن بالای جسد سوپرمن و…) و اون صحنهای تو MoS که صورت کویل مورف میشه به صورت ریوز نشون میده ذوق و استعداد داره ولی
ضعفش کجاست؟ اینکه میای از همون اول سوپرمن رو یک کاراکتر petty طراحی میکنی که میزنه کامیون یک آدم قلدر رو جرواجر میکنه، بتمن رو بدون نشون دادن اینکه چی بهش گذشته، یه ورژن من درآوردی psycho میسازی که مجرمها رو داغ میذاره؟! هم داستان Doomsday، هم Return of Superman، هم the Dark Knight Returns رو خراب میکنی، جلو جلو هم خط داستانی Flashpoint و Injustice رو اسپویل میکنی؟ خب یکم خوددار بودن، یکم nuance، یکم character momentهای آرومتر و انسانیتر ضرر نداره (بامزگیش اینه که با مارتا کنت و لوئیس همچین صحنهای بود تو ZSJL ولی اوپس نه ? it was Martian Manhunter all along. خودش هم متوجه نیست که همچین حرکتهایی فیلم رو بیروح و خالی از المان انسانیت میکنه.)
من یبار دیگه ZSJL رو ریواچ کردم، دارکساید که قراره biggest bad باشه میاد زارت شکست میخوره، بعد یادش میره که motherboxها و equation روی زمینه؟ استپنولف حملهش رو شروع میکنه چون سوپرمن مرده؟ اوکی خب قبلش چی؟ موقعی که سوپرمن نبود چرا خبری نبود؟
مدلی که اسنایدر ما رو با قهرمانهاش و گذشتهشون آشنا میکنه:
سایبورگ: car accident
فلش: car accident
آکوامن: boat accident
واندروومن: نجات مردم و یک ساختمون از دست تروریستهای بمبگذار، بعد پودر کردن همون تروریست و همون ساختمون جلوی مردم ?
با همین کست و دید کلی اگر سری بره جلو من خیلی خوشحال میشم، ازرا میلر در نقش فلش ?? هنری کویل ?? ولی اسنایدر ناظر کلی نباشه.
Also, lighten up
جاستیس لیگ بهترین فیلم اسنایدره چون اونطوری مثل BvS زور نمیزنه edgy و تاریک باشه، شوخی هم داره، comic relief هم داره. این رو خودش قطعا بعد از BvS متوجه شده که تاریک بودن و جدی بودن رو باید کسب کنی، مثل Infinity War و End Game نه که با اون پلن ابلهانه لکس لوتر سعی کنی جدی باشی و بعد با مارتا سر و تهش رو هم بیاری.
راجع به جهانبینی objectivism اسنایدر هم بخونید خیلی چیزها شفاف میشه که چرا این مدلی فیلم میسازه
Zack Snyder's Justice League Is Proof the SnyderVerse Shouldn't Be Restored
آخرین ویرایش: