Movie Center

[ 29 ]

فیلم The Dark Tower محصول سال 2017

فیلمی با موضوعی جالب و سرگرم کننده که با بازیگران خوبش لحظات خوبی میسازه

View attachment 199118

تصویری از پایان فیلم
View attachment 199119

من با قلبم میکشم نه با دستم

خداوکیلی این فیلمای اشغال دوزاری رو پروموت نکنین.
یعنی این فیلم حتی در حد یه فیلم پاپ کرنی ساده هم نیست .

یسری واکنش اولیه به Godzilla VS Kong اومده. با احتساب اینکه معمولا واکنش های اولیه خیلی هایپ کننده هستند، بتون بگم دلتونو ابدا صابون نزنین :D احتمالا به زور زرد شه :D

گویا قسمت انسانی فیلم بسیار تو دیواره :D
ولی صحنه های اکشن و گودزیلا و کونگ و نبردشون جذاب توصیف شده.
درود
امریکایی ها نمیتونن جادوی گودزیلا و مرموز بودنش رو درست نشون بدن. این فیلم ها همه ضعیف بودند و ضعیف خواهند بود. گودزیلای 2014 بد نبود چون گرث ادوارد خودش فیلمی ساخته بود 2010 با نام مانسترز بسیار عالی. نگرشش به این هیولاها و سکانس های نبردشون خیلی خوب درامده بود.
فیلم گودزیلا سلطان هیولاها یک فیلم شلوغ و بریز و بپاش بسیار نامرتب بود. این اخری هم همین سرنوشتش خواهد بود تنها دلیلی که مردم میرن میبینن بخاطر نبرد گودزیلا با کونگ است اونم به نظر من اینقدر سی جی ای ها بد شدند اصلا جذاب نیست . بلد نیستند صحنه های نبرد عظیم رو دربیارن.
کونگ پیتر جکسن بهترین صحنه های نبرد هیولایی رو داره سکانس های تی رکس با کونگ اصلا قدیمی که نشدن تازه هنوز شگفت انگیزن. استاد دل تورو هم براحتی صحنه های نبرد عظیم رو به خوبی به نمایش گذاشت در پسیفیک ریم 1. قسمت 2 که کلون مذخرف ترنسفورمرز بود.
پیشنهاد من اینه اگرکسی میخواد یک گودزیلا و یک تخیلی ناب ببینه godzilla vs biollante سال 1989 رو ببینه ژاپنی ها فقط بلد هستن چه کنن مثل انیمه های شاهکارشون. امریکایی ها فقط میخوان تین ایجر وارد داستان کنند. میلی بابی بروان رو میارن اونم که اغراق میکنه تو بازیگری هی جیغ میکشه.
گودزیلا بر علیه بیولانته یکی از بهترین علمی تخیلی های ناب گودزیلاست با نگرش خاص و تفکر ژاپنی پشت کار. نه اینکه کونگ بیاد رو صحنه ترانه رپ پخش بشه بعد یا گودزیلا مثل ادم بجنگه?

آخرین ویرایش:
پیرو این خبر تاخیر و انتشار بلک ویدو،

Cruella ی اما استون هم 28 ماه می (تاریخ اصلی) روی دیزنی پلاس + سینما میاد
شانگ چی (مارول) بجای جولای، 3 سپتامبر میاد
Luca ی پیکسار، 28 جوئن به طور اختصاصی روی دیزنی + میاد. (بدون هزینه اضافی. برخلاف فیلمای بالا که 30 دلار هزینه مشاهدش توی دیزنی پلاسه)

چند تاریخ اکران جدید:
Free guy در 13 آگوست
The King's man در 22 دسامبر (بدبخت سپتامبر 2019 قرار بود بیاد :D )
deep waters در 14 ژانویه 2022
death on the nile هم 11 فبریه 2022

--------------------
وارنر هم گفته فیلمای 2022ـش دیگه همزمان روی hbo max نمیاد و 45 روز فقط توی سینما اکران میشن.

خدایا این مارول سینمای دنیا رو نابود کرد.فقط معیار فروشه دیگه اصلا کسی از نوآوری صحبت نمیکنه کسی از فیلمنامه خلاقانه صحبت نمیکنه همش شد سکوال پشت دنباله کاپیتان مارول میره امریکا میاد امریکا میره کاپیتان زنبور میاد زنبور میره بیوه سیاه و..... با عرض پوزش از طرفداران هیچ اشکالی نداره اگر طرفدار سینمای ابرقهرمانی هستید ولی واقعا جایی نزاشتن تو استریم تو سینما همش شو تی وی ابر قهرمانی چقدر هم بد هستند. تو سینما تاریخ و تقویم باید با مارول تنظیم بشه از اون ورdcهی میگه نه به اسنایدر بعد باز میاد میگه کات کن بعد میگه نه بچسبون بلبشویی شده ناجور. امیدوارم خلاقیت برگرده نولان و جیمز کامرون و پیتر جکسون باید باز بیان جلو سنگین. یک اقایی هست به اسم نیل بلومکمپ استاد فیلمسازی بازیبازه اصلا فیلم هاش district 9 یکی از بهترین sci fi های قرن.، الیزیوم اصلا انگار طرف گیمر بوده شده کارگردان لذت میبری.، chappie اخر سای فای یک فیلم کوتاه داره مو به تن ادم سیخ میشه Rakka اسمش است سال 2017 داد.یک سینماتیک ساخت برای انتم anthem از خود بازی خیلی قشنگ تر بود انگار دستینی و هالو و انتم رو با هم قاطی کنی.
بعد این بابا بودجه بهش نمیدن یا حالا نوبتش نمیشه تو این سیستم مونده لنگ کار هی پشت سرهم قهرمان اصلا سونامی قهرمان شده.
من طرفدار سینمای ابرقهرمانی نیستم یکبار نگاهشون میکنم برای اینکه بدونم چه خبره ولی حقیقتا فکر میکنم تمام مارول یونیورز یک طرف فصل اول opmیا وان پانچ من هم یک طرف. بهترین شو ابر قهرمانی که دیدم بدون شک همین استاد سایتاماست واقعا هالیوود سکانس های نبرد رو از این سایتاما هم سرقت کرده. در کل فکر میکنم این بساط دیزنی که برای خودش راه انداخته و متاسفانه هم به اسم نمیدونم پرفروش ترین اثار و از این حرف ها این همه فیلم و سریال رو از روی کتابهای کمیک که سالها پیش چاپ شدن همه هم خوندن میدونن اخرش چی میشه واقعا خلاقیت و نواوری رو از سینما گرفتن اگر گهگاهی چند تا کارگردان نیان به شون نشون ندن بابا حتما فیلم نباید ابرقهرمانی باشه دیگه فکر میکنم دیزنی نمیزاره کسی اصلا فیلم تولید کنه.

199300
??

آخرین ویرایش:
خدایا این مارول سینمای دنیا رو نابود کرد.فقط معیار فروشه دیگه اصلا کسی از نوآوری صحبت نمیکنه کسی از فیلمنامه خلاقانه صحبت نمیکنه همش شد سکوال پشت دنباله کاپیتان مارول میره امریکا میاد امریکا میره کاپیتان زنبور میاد زنبور میره بیوه سیاه و..... با عرض پوزش از طرفداران هیچ اشکالی نداره اگر طرفدار سینمای ابرقهرمانی هستید ولی واقعا جایی نزاشتن تو استریم تو سینما همش شو تی وی ابر قهرمانی چقدر هم بد هستند. تو سینما تاریخ و تقویم باید با مارول تنظیم بشه از اون ورdcهی میگه نه به اسنایدر بعد باز میاد میگه کات کن بعد میگه نه بچسبون بلبشویی شده ناجور. امیدوارم خلاقیت برگرده نولان و جیمز کامرون و پیتر جکسون باید باز بیان جلو سنگین. یک اقایی هست به اسم نیل بلومکمپ استاد فیلمسازی بازیبازه اصلا فیلم هاش district 9 یکی از بهترین sci fi های قرن.، الیزیوم اصلا انگار طرف گیمر بوده شده کارگردان لذت میبری.، chappie اخر سای فای یک فیلم کوتاه داره مو به تن ادم سیخ میشه Rakka اسمش است سال 2017 داد.یک سینماتیک ساخت برای انتم anthem از خود بازی خیلی قشنگ تر بود انگار دستینی و هالو و انتم رو با هم قاطی کنی.
بعد این بابا بودجه بهش نمیدن یا حالا نوبتش نمیشه تو این سیستم مونده لنگ کار هی پشت سرهم قهرمان اصلا سونامی قهرمان شده.
من طرفدار سینمای ابرقهرمانی نیستم یکبار نگاهشون میکنم برای اینکه بدونم چه خبره ولی حقیقتا فکر میکنم تمام مارول یونیورز یک طرف فصل اول opmیا وان پانچ من هم یک طرف. بهترین شو ابر قهرمانی که دیدم بدون شک همین استاد سایتاماست واقعا هالیوود سکانس های نبرد رو از این سایتاما هم سرقت کرده. در کل فکر میکنم این بساط دیزنی که برای خودش راه انداخته و متاسفانه هم به اسم نمیدونم پرفروش ترین اثار و از این حرف ها این همه فیلم و سریال رو از روی کتابهای کمیک که سالها پیش چاپ شدن همه هم خوندن میدونن اخرش چی میشه واقعا خلاقیت و نواوری رو از سینما گرفتن اگر گهگاهی چند تا کارگردان نیان به شون نشون ندن بابا حتما فیلم نباید ابرقهرمانی باشه دیگه فکر میکنم دیزنی نمیزاره کسی اصلا فیلم تولید کنه.

View attachment 199300
??
حالا بی‌احترامی نباشه ولی اینکه بنظرت MCU بده، سینما رو خراب کرده و باید جاشون رو به پیتر جکسون (که برای پول بیشتر هابیت رو سه‌گانه کرد و می‌دونیم همه چقدر چرند از آب درومد)، کامرون (که داره یکی از یخ‌ترین و نچسب‌ترین sci-fiهای کل تاریخ سینما رو تبدیل به سری می‌کنه) و بلومکمپ (که از بعد از District 9 هر چی ساخته bomb شده تو رای منتقدها و فروش) بدن، بامزه‌س ? نولان هم ایضا امسال به گفته اکثریت بدترین فیلمش رو ساخت و عرضه کرد.

مسئله اینه که الان دوران اوج Superhero Movieهاست و هر دوره‌ای یک شروع و پایانی داره. فعلا دارن نهایت استفاده رو می‌برن تا چند سال دیگه که تبش فروکش می‌کنه و بعد ببینن چی پرطرفداره.

فیلم‌های Indie هم که به لطف A24 و سرویس‌های استریم مخصوص مثل Shudder برای فیلم‌های Horror از همیشه حضور پررنگ‌تری دارند. بعلاوه، همین سرویس‌های استریم دارن آزادی عمل فوق‌العاده‌ای به کارگردان‌ها میدن برای جذب بیشتر مخاطب. آمازون داره پرخرج‌ترین سریال تاریخ رو از LoT می‌سازه برای مثال. خلاصه که ??‍♂️

View attachment 199300
??
ترمیناتور 2 کلا 5 دقیقه صحنه CG داره، 120 دقیقه مخاطب رو با فیلمنامه اورجینال میخکوب میکنه. الان دیگه کل فیلم ها شده CG اما بطرز طعنه آمیزی، ایده ی تازه برای فیلمنامه وجود نداره تا از این پتانسیل بهره ببرن. ولی مسئله فقط کامیک بوک ها نیستن! خب هر کی دوست نداره میتونه فیلم کامیک بوکی نبینه. مسئله اینجاست سری های غیر کامیک بوکی مثل استاروارز، استارترک، ترمیناتور، بیگانه، پارک ژوراستیک، و... همه به شماره 7 و 8 و 9 رسیدن و بشدت تکراری میزنن و انگار ذهن ایده پردازها قفل شده و چیز تازه ای نمیتونه بیرون ول بده؟... :-?:D

[ 30 ]

فیلم The Little Things ، محصول سال 2021

یک فیلم جنایی به شدت عالی با داستان خوب و بازیگران خوب و پیامهای خوب

[ بهترین فیلم چند سال گذشته از دید من ]

Denzel Washington.jpg Rami Malek.jpg

تصاویری از اوایل فیلم همراه با متن
199339

[ اصلا فکرش را هم نمیکردم بتونه تا پایان داستان ببردم و بهم بگه دیدی اصلا حواست نبود ]

T L T.jpg

[ جالبه حالا که فهمیدی موضوع چیه از اول ببین تا فیلم جنایی تبدیل بشه به فیلم ترسـناک ]
پایان
چند وقتی میشه که میخوام دیگه فیلمی را معرفی نکنم چون لذت فیلم دیدنم را کم میکنه
اما خب همون طوری که در اوایل گفته بودم هدفم در اختیار گذاشتن تجربه شخصیم خارج از هر حاشیه ای بود
ممنون از اعتمادتون

ترمیناتور 2 کلا 5 دقیقه صحنه CG داره، 120 دقیقه مخاطب رو با فیلمنامه اورجینال میخکوب میکنه. الان دیگه کل فیلم ها شده CG اما بطرز طعنه آمیزی، ایده ی تازه برای فیلمنامه وجود نداره تا از این پتانسیل بهره ببرن. ولی مسئله فقط کامیک بوک ها نیستن! خب هر کی دوست نداره میتونه فیلم کامیک بوکی نبینه. مسئله اینجاست سری های غیر کامیک بوکی مثل استاروارز، استارترک، ترمیناتور، بیگانه، پارک ژوراستیک، و... همه به شماره 7 و 8 و 9 رسیدن و بشدت تکراری میزنن و انگار ذهن ایده پردازها قفل شده و چیز تازه ای نمیتونه بیرون ول بده؟... :-?:D
درود
اون قدیم ها پرکتیکال افکت بودند مثلا یک مدل t1000 منفجر شد از یک مدل پر از تکه های سنگ های درخشان استفاده کردند -ترکیب پرکتیکال و CGI خیلی زیباست مثل کارهای نولان - مخصوصا انتراستلار - الان full CGI جالب نیست . ILM ترکوند اوموقع . این ها هم که همش شدن سکوال بخاطر همین مارول یونیورز است شرکت های دیگه از اینها یاد گرفتند.

حالا بی‌احترامی نباشه ولی اینکه بنظرت MCU بده، سینما رو خراب کرده و باید جاشون رو به پیتر جکسون (که برای پول بیشتر هابیت رو سه‌گانه کرد و می‌دونیم همه چقدر چرند از آب درومد)، کامرون (که داره یکی از یخ‌ترین و نچسب‌ترین sci-fiهای کل تاریخ سینما رو تبدیل به سری می‌کنه) و بلومکمپ (که از بعد از District 9 هر چی ساخته bomb شده تو رای منتقدها و فروش) بدن، بامزه‌س ? نولان هم ایضا امسال به گفته اکثریت بدترین فیلمش رو ساخت و عرضه کرد.

مسئله اینه که الان دوران اوج Superhero Movieهاست و هر دوره‌ای یک شروع و پایانی داره. فعلا دارن نهایت استفاده رو می‌برن تا چند سال دیگه که تبش فروکش می‌کنه و بعد ببینن چی پرطرفداره.

فیلم‌های Indie هم که به لطف A24 و سرویس‌های استریم مخصوص مثل Shudder برای فیلم‌های Horror از همیشه حضور پررنگ‌تری دارند. بعلاوه، همین سرویس‌های استریم دارن آزادی عمل فوق‌العاده‌ای به کارگردان‌ها میدن برای جذب بیشتر مخاطب. آمازون داره پرخرج‌ترین سریال تاریخ رو از LoT می‌سازه برای مثال. خلاصه که ??‍♂️
شما یک فن بوی مارول هستید هیچ ایرادی هم نداره وقتی من کامنت میزارم اینجور منتظر فن بوی ها هم هستم . راحت باش و ازسینمای مورد علاقه ات لذت ببر . ولی شما چطوره از اوتار ایراد میگیرید ولی از اونجرز ها دفاع میکنید؟ واقعا برای من سواله؟خارج از این بحث این کارگردان هایی که من گفتم سینما رو بردن به جلو هر کدوم . lotor بهترین فانتزی تاریخ سینماست . جیمز بهترین علمی تخیلی های تاریخ رو ساخت اواتار رو صد برابر به مارول یونیورز ترجیح میدهم لااقل پیغام زیست محیطی داره و سکانس های نبرد خیلی بهتر از اونجرزهان نبرد نهایی خیره کننده است با اینکه این همه از عمرش گذشته. کامرون 10 سال بیشتر داره کار میکنه روی سری همانطور که ترمیناتور 2 در آمد.
شما تو اونجرز میبینی طرف میگه میخوایم دنیا رو نجات بدیم بعد نصف دنیا رو نابود کردن جاش به قول یک دیالوگیi destroyed half the city to stop aliens from destroing half the city من نصف شهر رو نابود کردم تا بیگانه ها رو متوقف کنم نصف شهر رو نابود نکنند :)) من هم میدونم دوران سوپر هیرو هاست .
نولان رو مثل فیلم مومنتوم باید چند بار فیلم هاش رو با دقت ببینید تا تصویر درستی از کارش پیدا کنید. بلومکمپ هم لااقل تلاش میکنه اورجینال بسازه یا حداقل سعی میکنه . امازون هم شک نکنید اقتباسش از ارباب حلقه ها میشه مثل game of thrones و کتاب ها رو نابود میکنه . من به اینکه شما طرفدار مارول هستید هیچ ایرادی نمیبینم موفق باشید.

آخرین ویرایش:
خیلی جالب و خنده دار هست
همیشه این دسته از نظرات پارادوکسی هست که فیلمهای حالا مثلا ابر قهرمانی از طرف مارول بد هستند؟ چرا بد هستند؟ چون خوب و موفق هستند. :D
یعنی ایرادی که به دنیای سینمایی ابر قهرمان های مارول میگیرن این هست که مارول چون موفقیت بزرگی کسب کرده پس مرگ بر مارول که عامل بدبختی سینماست.
کلی فیلم به درد نخور داره تو ژانر اکشن/کمدی/ترسناک تولید میشه اینا هیچی:D فقط کافی هست یه نگاهی بندازید ببینید در سال چند تا فیلم مگه با موضوع ابرقهرمانی اکران میشه که بخواد سهم دیگران رو بگیره:D دنیای مارول اونقدر محتوا داره که حالا حالاها تمومی نداره. طرفدارهاش هم دارن تو بهترین دوره زندگی میکنند که میتونند حتی سریال شخصیت های محبوبشون رو به بهترین شکل ممکن با بالاترین کیفیت ساخت ببینند.
فیلم خوب ساخته بشه فروشش رو هم میکنه مثل گرگ وال استریت که تو همین دوران اوج فیلم های ابرقهرمانی اکران شد. دیگه بعضی موارد بستگی به سبک مورد نظر کارگردان و تبلیغات و موارد دیگه ای داره.
اینکه دنیای سینمایی مارول جلو یه عده ای رو گرفته که نمیتونن فیلم بسازند یا جلوی موفقیت فیلم های دیگه رو گرفته واقعا احمقانه هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or