Blood Brothers
کاربر سایت
برای من بهترین فیلم سوپرهیرویی اسپایدرمن های توبی مگوایر هست. دلیلشم شاید اینه بچه بودم دیدم و خاطره خوبی دارم
اما همیشه بین دوراهی مارول و دی سی گیر میکردم. مارول برای شخصیتهای فان ترش و دی سی برای محیط و فضای دارکش. متاسفانه با این گندهایی که دی سی زد بیشتر مارول برام جذاب بود. اما بعد از دیدن این لیگ عدالت زک خان نظرم کم کم داره به DC برمیگرده البته DC باید دید در ادامه چکار میخواد بکنه و از اشتباهاتش درس میگیره یا نه.
جوکر واقعا چیز خاصی نداشت یعنی مثلا بگم WoW.شایدم چون حول محور یک شخصیت بود برام جذابیت نداشت. البته بنظرم جوکر یک پس زمینه برای فیلم های بعدی هست.یعنی جدا با Joker نظرت برنگشت با اسنایدرکات داره بر می گرده؟
DC به تنها فیلم آیندش که یک امیدی هست فیلم مستقل بتمن اه.
فیلم های DCEU توی دیوار ان.
مشکل اصلی دی سی مشکل خیلی از آثار فعلی هالیووده. تلاش زورکی و بی برنامگی برای ساخت یک یونیورس در مدت زمان کم . راهی که مارول تو 10 سال و تولید مداوم فیلم رفت رو می خواستن تو سه چهار سال و دو سه تا فیلم برن . و سریع هم پشیمون میشدن. و پای فیلمی که ساختن با ضعف و قوت هاش واینسادن. مثلا مارول کار ضعیف کم نداشت مثل هالک یا آیرون من 2 و ثور 2 . ولی کلا نیومد بگه حالا که گند زد کلا بازیگر و دنیای خلق شده رو بریزیم دور . اما دی سی چند بار هی اومده تغییر داده .برای من بهترین فیلم سوپرهیرویی اسپایدرمن های توبی مگوایر هست. دلیلشم شاید اینه بچه بودم دیدم و خاطره خوبی دارم
اما همیشه بین دوراهی مارول و دی سی گیر میکردم. مارول برای شخصیتهای فان ترش و دی سی برای محیط و فضای دارکش. متاسفانه با این گندهایی که دی سی زد بیشتر مارول برام جذاب بود. اما بعد از دیدن این لیگ عدالت زک خان نظرم کم کم داره به DC برمیگرده البته DC باید دید در ادامه چکار میخواد بکنه و از اشتباهاتش درس میگیره یا نه.