reydge
کاربر سایت
من چند صفحه پیش گفتم که ویدن بزرگترین یونیورس ساز تاریخ هست انگار برات کافی نبودهآخ قربونت!
تا دو صفحه قبل ویدن عامل به گند کشیدن چشمانداز و جهانبینی خارقالعاده اسنایدر بود و اصلا زده بود از پایه منهدم کرده بود فیلم رو ولی عملا به روشون نمیارن که صحنهها بجز دو سه خط دیالوگ عینا یکسان، ۹۰ درصد جوکها (اخ و پیف) پابرجا، هر چی اضافه بود چیزهایی بود که یا تازه بخاطر آزادی عمل تونسته بود اضافه کنه و یا چون قانون رانتایم دو ساعته وارنر سر ورژن تئاتریکال نبود!
---
من هم نشستم دیدم. از ورژن ویدن بهتر بود؟ eh در حد ۰/۷۵ نمره، مخصوصا نشستن و دیدن ۴ ساعت محتوایی که میدونی beatهای مهمش دقیقا چطوری پیش میره کار آسونی نیست. ولی قبلا هم گفتم الان هم حرفم یکیه. بین این ۳ تا فیلم دیسی که اسنایدر ساخته، بهترینشون همین JLئه (در کل هم بنظر من همین فیلم بهترینشونه، اصلا نه با واندروومن نه آکوامن نه شزم ارتباط برقرار نکردم) و دلیلش هم الهام گرفتن از فرمول ماروله
چی بگم من بهت آخه به جز دو سه خط
به دوتا فقط اشاره کنم برات کافی باشه
1.ویدن عملا گند زد به سرگذشت مرا که همون رو گرفتن تو آکوامن هم ادامه اش دادن
همین الان برید نسخه ی ویدن ساز رو ببینید در سکانس گفت و گوی آرتور و مرا قشنگ یه خط دیالوگ مرا در مورد خودش صدا گذاری جایگزین شده
2.اولین سکانسی که ویدن از فیلم کات کرد
این سکانس بود و دلیلش این بود مردم نمی فهمن اینجا چه اتفاقی افتاده.یعنی تا این حد ببیننده رو خر فرض کرده بود این مردک
همین الان برید نسخه ی ویدن ساز رو ببینید در سکانس گفت و گوی آرتور و مرا قشنگ یه خط دیالوگ مرا در مورد خودش صدا گذاری جایگزین شده
2.اولین سکانسی که ویدن از فیلم کات کرد
این سکانس بود و دلیلش این بود مردم نمی فهمن اینجا چه اتفاقی افتاده.یعنی تا این حد ببیننده رو خر فرض کرده بود این مردک
جوک ها در نسخه ی ویدن ساز جواب نمیدادن ولی اینجا همون جوک ها جواب میدن این دیگه مستقیما بی عرضگی ویدن رو می رسونه
وقتی یه محتوای چهار ساعته داری باید براش چهار ساعت ران تایم در نظر بگیری وگرنه میشه افتضاح نسخه ی اکرانی bvs که یه چیز چهار ساعته رو تبدیلش کردن به دو ساعت و نیم و بعدش نیم ساعت به نسخه ی اولتیمیت اضافه کردن.معلوم نیست شاید اگر اون یک ساعت هم می بود و فیلم چهار ساعته می اومد بیرون اوضاع خیلی فرق داشت
اگر هم ویدن مشکل داشت اصلا نباید قبول می کرد
0.75؟خود ویدن هم اینقدر برای خودش مایه نمیذاره که تو براش میذاری
الان کجای فیلم از فرمول مارول استفاده کرده یا ازش الهام گرفته؟
آخرین ویرایش: