Movie Center

[ 27 ]

فیلم Payback محصول سال 1999

فیلمی با داستانی معمولی ولی جالب و سرگرم کننده که با بازی آقای گیبسون و حالت خاص بازیگریشون بسیار خوش ساخت شده

خیلی وقته که در سینما این نوع از فیلمها یا ساخته نمیشه یا اگه میشه مثل این فیلم خوب از آب در نمیاد

Mel Gibson.jpg

با این موجی که درحمایت از آسیایی ها راه افتاده باید منتظر ورود این عزیزان به جمع فمنیست ها و سیاهان در اسکار باشیم.
یه مدت پیش که از تورنت نسخه های فورکی سه گانه ی ارباب حلقه ها رو دان کردم و برای بار Nام دیدم(یه 140 گیگی شد 3تاش:D) دقیقا حین تماشای دنیای و داستان یونیک و اتمسفر و ... یهو این نکته به ذهنم اومد که خداروشکر خبری از به زور چپوندن اسیایی ها و رنگین پوستا و هم جنس باز ها و... درش نیست!!!!
شخصا مشکلی با این قشر ندارم و بحثم سر دقیقا "به زور چپوندن" این گروهه!
البته به صورت کلی این موارد سالیان سال و حداقل در سینما وجود داشته منتهی نه به این شدتی که توی یه دهه ی اخیر تمامی فیلم و سریال هارو تحت شعاعش قرار داده
پ.ن: همه ی اینا یه سمت از اون روزی که خودشون رسمی اعلام کردن که بلفرض از LGBTQ به اجبار توی چند بخش از میون بخش های؛ موضوعِ داستان اصلی/تیم اصلی ساخت/تیم بازیگری/افراد تازه کار و... استفاده کنید تا توی بخش‌های اصلی نامزد دریافت جایزه بشید و.. قشنگ تیر خلاصی بود بر پیکر بی جان سینما!
جا داره مجدد اینو قرار بدم:D

198637

این فیلم امسال نمیاد :D

اتفاقا منم در مورد این فیلم همین فکرو میکردم!:D؛ فکر کنم سونی امسال فقط Spider-Man: No Way Home رو اکران کنه!:D

------------------------------------------------------------------------------------------
«باب چاپک»، مدیر عامل کمپانی دیزنی اخیرا در مورد زمان اکران فیلم «بلک ویدو» به خبرنگاران گفت:

«وضعیت و شرایط ما در حال تغییر است. همین چند هفته قبل، سینماهای نیویورک و لس‌آنجلس بازگشایی نشده بودند. اما حالا ناگهان باز شده‌اند، بنابراین منتظر می‌مانیم تا ببینیم واکنش سینماروها به این بازگشایی‌ها چیست. انعطاف‌پذیر باقی خواهیم ماند. احتمالاً در مورد اینکه این فیلم‌ها چگونه به بازار می‌آیند در دقیقه‌ی آخر تصمیم‌گیری می‌کنیم.»

در حال حاضر این فیلم قرار است ۷ ماه می امسال اکران شود؛ هرچند که عرضه این فیلم بر روی دیزنی+ (همزمان با اکران در سینماها، اما بصورت محدود) به دور از ذهن نیست!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نیاز هست قبل از این فیلم فیلمای قبل هم دید؟ فیلم بصورت پارت پارت تقسیم شده منظورم اینه که نوشته شده پارت های فیلمو ؟ چون واقعا سخته دیدن 4 ساعت فیلم یه ضرب
خب یه سری فیلمهای قبلی رو دیده باشی بهتره مثلا واندر وومن داستانش چیه و خصوصا batman vs superman ولی تقریبا همه چی رو سعی کردن کامل نشون بده بخاطر همینه که زمان فیلم خیلی زیاده. آره شماره و عنوان پارت هم مینویسه

بنظرم خیلی خوب و سرراست بود. با اینکه اولین JL محسوب میشه ولی بنظرم از لحاظ مقایسه خیلی با اونجرز‌های اخری ازلحاظ کیفیت فاصله نداشت. یعنی ادامه نخواهد داشت؟
یه قسمتهایش شبیه دوتا اونجرز آخری بود ولی از endgame به مراتب بهتر هست
ادامه هم داره... تازه قراره دارکسید شخصا وارد بشه... میشه این فیلم رو معادل avengers infinity war دونست و قسمت بعدی هم احتمالا مثل endgame میشه

من اون دوتا رو گذاشتم شب دانلود کنم الان که واندروومن 2017 هم گفتین واجبه دانلودش کنم بنظرتون؟ بعد ترتیب دیدنشون به سال انتشارشونه دیگه؟
به نظرم دیگه یکی دو ساعت دیر تر یا زودتر فرقی نمی کنه . همه رو ببینید که کامل لذت ببرید

چند نکته ی اسپویل دار از ZSJL
1.اسنایدر تایید کرد که قرار بوده به جای منهانتر ،جان استوارت در فیلم باشه ولی وارنر مخالفت می کنه و اجازه نمیده(:Punish:)
2.سکانس های نایتمر به دوران کرونا خوردن و و یکی مثل میلر حتی نتونسته به فیلمبرداری برسه در نتیجه مجبور شدن از زوم برا گرفتن سکانس هاش استفاده کنن
3.اواخر جمع کردن فیلم به کرونا خوردن(مثل مورد قبلی) بخاطر همین خیلی از چیزها رو نتونستن جمع کنن مثلا هنری نتونسته برای ادیشنال شات ها برگرده و ...
4.انگار فیلم به مشکل بودجه خورده(کل بودجه 70 میل بوده) که مجبور شدن از خیلی از جاهایی که در آخر ساخته و اضافه شده بزنن من جمله کل بخش نایتمر و یه سری سکانس های خاص و منهانتر که این مورد به علاوه باقی داستان های ساخت خیلی از ضعف های جلوه های ویژه رو توجیه می کنه.
5.فیلم به شدت با آکوامن باگ ایجاد می کنه که ایراد از این فیلم نیست.
ایراد از اکوامن هستش با توجه به اینکه فیلم قرار بوده 2017 بیاد و آکوامن بعدش ساخته شد (:Punish:)
6.اینو تازه یادم اومد.فیلم با WW84 هم یکسری باگ بسیار جزئی و ریز ایجاد می کنه که داستانش مثل بالاییه (:Punish:)
چند نکته ی اسپویل ندار از ZSJL

1.ملت ریختن تو توییتر دارن حسابی از خجالت جاس ویدن در میان
2.فیلم 8 پارته 1+7 که مشخص شده.
3.اگر قبل از دیدن فیلم MOS و BVS رو ببینین یه یکپارچگی خوبی ایجاد می کنه.
4.بعد از دیدن فیلم بازبینی نسخه ی ویدن خیلی جالب از در میاد :Wallbash:

آخرین ویرایش:
امتیاز IMDB جاستیس لیگ که خیلی بالاست! ۸.۹! یعنی واقعا خوبه؟
قطعا جو گیری هم هست. همیشه فیلم ها که اولش میان ری اکشن های احساسی بهشون بالاست . به عنوان یک فیلم سوپرقهرمانی کار خوبی بود. انتظار یک کار خفن در حد دارک نایت یا لوگان و حتی به نظر شخصی من مثل اینفینیتی وار نداشته باشید. اما ضعیف هم نیست

به نظرم دیگه یکی دو ساعت دیر تر یا زودتر فرقی نمی کنه . همه رو ببینید که کامل لذت ببرید
من بسته شبانه همراه اول دارم 1 تا 11 معمولا فیلم و سریالا رو اون موقع میزنم دانلود. اوکیه همه رو میزنم دانلود

• Like
Reactions: barneysawyer
من بسته شبانه همراه اول دارم 1 تا 11 معمولا فیلم و سریالا رو اون موقع میزنم دانلود. اوکیه همه رو میزنم دانلود
نه منظورم از دیر تر یا زودتر مدت زمانی بود که پای واندروومن بنشینید . گفتم که یک دو ساعت هم بیشتر صبر کنید و واندروومن رو هم ببینید

• Like
Reactions: AMIRREZA-GAME

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or