یه مدت پیش که از تورنت نسخه های فورکی سه گانه ی ارباب حلقه ها رو دان کردم و برای بار Nام دیدم(یه 140 گیگی شد 3تاش) دقیقا حین تماشای دنیای و داستان یونیک و اتمسفر و ... یهو این نکته به ذهنم اومد که خداروشکر خبری از به زور چپوندن اسیایی ها و رنگین پوستا و هم جنس باز ها و... درش نیست!!!!با این موجی که درحمایت از آسیایی ها راه افتاده باید منتظر ورود این عزیزان به جمع فمنیست ها و سیاهان در اسکار باشیم.
دوستان یه لینک تورنت خوب با سرعت بالا از این اسنایدر کات نیست به ما بدین هر کدومو میزنم سرعتش از 100 کیلوبایت بیشتر نمیشه
این فیلم امسال نمیاد
خب یه سری فیلمهای قبلی رو دیده باشی بهتره مثلا واندر وومن داستانش چیه و خصوصا batman vs superman ولی تقریبا همه چی رو سعی کردن کامل نشون بده بخاطر همینه که زمان فیلم خیلی زیاده. آره شماره و عنوان پارت هم مینویسهدوست عزیز نیاز هست قبل از این فیلم فیلمای قبل هم دید؟ فیلم بصورت پارت پارت تقسیم شده منظورم اینه که نوشته شده پارت های فیلمو ؟ چون واقعا سخته دیدن 4 ساعت فیلم یه ضرب
بنظرم خیلی خوب و سرراست بود. با اینکه اولین JL محسوب میشه ولی بنظرم از لحاظ مقایسه خیلی با اونجرزهای اخری ازلحاظ کیفیت فاصله نداشت. یعنی ادامه نخواهد داشت؟
به نظرم دیگه یکی دو ساعت دیر تر یا زودتر فرقی نمی کنه . همه رو ببینید که کامل لذت ببریدمن اون دوتا رو گذاشتم شب دانلود کنم الان که واندروومن 2017 هم گفتین واجبه دانلودش کنم بنظرتون؟ بعد ترتیب دیدنشون به سال انتشارشونه دیگه؟
قطعا جو گیری هم هست. همیشه فیلم ها که اولش میان ری اکشن های احساسی بهشون بالاست . به عنوان یک فیلم سوپرقهرمانی کار خوبی بود. انتظار یک کار خفن در حد دارک نایت یا لوگان و حتی به نظر شخصی من مثل اینفینیتی وار نداشته باشید. اما ضعیف هم نیستامتیاز IMDB جاستیس لیگ که خیلی بالاست! ۸.۹! یعنی واقعا خوبه؟
من بسته شبانه همراه اول دارم 1 تا 11 معمولا فیلم و سریالا رو اون موقع میزنم دانلود. اوکیه همه رو میزنم دانلودبه نظرم دیگه یکی دو ساعت دیر تر یا زودتر فرقی نمی کنه . همه رو ببینید که کامل لذت ببرید
نه منظورم از دیر تر یا زودتر مدت زمانی بود که پای واندروومن بنشینید . گفتم که یک دو ساعت هم بیشتر صبر کنید و واندروومن رو هم ببینیدمن بسته شبانه همراه اول دارم 1 تا 11 معمولا فیلم و سریالا رو اون موقع میزنم دانلود. اوکیه همه رو میزنم دانلود