VICE
Gold User
فکر کنم چین تا ۱۰ سال اینده صنعت فیلم رو هم نابود کنه
یکی اصلی هست که ساخته ویدن هست و فک کنم 16:9 هست که چند سال قبل منتشر شد و به لعنت خدا نمیرزه این جدیده ساخته زک و 4:3 هست و اون کادر سیاه رو داره ورژن غیر اینشو من جای ندیدم و فیلم بدی نیستاین لیگ عدالت نسخه اصلیش کادر سیاه داره کنار فیلم؟ چون بعضی نسخه ها نداره. اونی که اصلی و بدون دستکاری هست کدومه ؟
منظورم همین نسخه اسنایدر بود. چون هم 4:3 دیدم توی تورنت هم 16:9یکی اصلی هست که ساخته ویدن هست و فک کنم 16:9 هست که چند سال قبل منتشر شد و به لعنت خدا نمیرزه این جدیده ساخته زک و 4:3 هست و اون کادر سیاه رو داره ورژن غیر اینشو من جای ندیدم و فیلم بدی نیست
من جای ندیدم شاید اونی که 16:9 هست نسخه 2017 باشه خود زک گفته فیلم کلا 3:4 هستمنظورم همین نسخه اسنایدر بود. چون هم 4:3 دیدم توی تورنت هم 16:9
کلا این نسخه با aspect ratio 1.33:1 منتشر شده. اگر باشه هم یکی سر خود تصویر رو کراپ کرده که روی تلویزیونهای مدرن بهتر دیده بشهمنظورم همین نسخه اسنایدر بود. چون هم 4:3 دیدم توی تورنت هم 16:9
پس همون اصلی رو میگیرم. مچکرکلا این نسخه با aspect ratio 1.33:1 منتشر شده. اگر باشه هم یکی سر خود تصویر رو کراپ کرده که روی تلویزیونهای مدرن بهتر دیده بشه
اگه اشتباه نکنم کلا جنبه تبلیغاتی داشته.دوستان یک سوال درباره اسنایدر کات
قبل اومدن فیلم یکی دو تا عکس از جوکر منتشر شده بود که انگار تو زندان بود . یا یک عکس هم که جوکر شبیه مسیح شده بود . همچین مواردی رو من ندیدم .
این جا هم فقط به تغییر کردن دیالوگ جوکر اشاره شده بود .
بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داشتهدوستان یک سوال درباره اسنایدر کات
قبل اومدن فیلم یکی دو تا عکس از جوکر منتشر شده بود که انگار تو زندان بود . یا یک عکس هم که جوکر شبیه مسیح شده بود . همچین مواردی رو من ندیدم .
این جا هم فقط به تغییر کردن دیالوگ جوکر اشاره شده بود .