Movie Center

تریلر فیلم Cherry
درام جنایی با بازیگری Tom Holland و کارگردانی برادران روسو
فیلم در ۲۶ فبریه در آمریکا اکران می شه و در ۱۲ مارچ به روی Apple TV+ میاد.

watch?v=H5bH6O0bErk

--------------
بر طبق شایعات Chris Evans قراره در نقش Captain America دوباره به MCU برگرده و در حال نهایی کردن مذاکرات هست.

آخرین ویرایش:
Nomadland
7.5/10
فیلم توی ژانر خودش خوبه ولی سلیقه من نبود
هیچوقت از فیلمهایی که صرفا یه شرح حالی رو بیان یکنه و هدف مشخصی نداره خوشم نیومده
خواستم بگم دقیقا همین حس ـت رو من نسبت به فیلم
"Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" دارم که متوجه پوسترهاشون و حضور فرانسیس مک دورمند تو هردو فیلم شدم.

190867
190826

Nomadland رو ندیدم...ارتباطی داره با فیلم "سه بیلبورد..." ؟

خواستم بگم دقیقا همین حس ـت رو من نسبت به فیلم
"Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" دارم که متوجه پوسترهاشون و حضور فرانسیس مک دورمند تو هردو فیلم شدم.

View attachment 190867
190826

Nomadland رو ندیدم...ارتباطی داره با فیلم "سه بیلبورد..." ؟
خیر به هم ربطی ندارن...

نمی دونم قبلا کسی اینو گذاشته یا نه اما برای یک ساله قبله تقریبا و من امشب برای اولین بار دیدمش
دمت گرم جاش :-bd
لعنتی یادآور نوستالوژی های خالصه :-t

آرزو به دل سیلماریلیون موندیم ....

آخرین ویرایش:
همونطور که تو شایعات اومده بود، پروتاگونیست فیلم یه شخصیت جدید به نام Cole Turner هست که Lewis Tan نقشش رو بازی میکنه.
اسم نهاییش Cole Youngـه درسته؟ یا من اشتباه خوندم؟
در کل هیــــــــــــــــچ انتظاری از این فیلم ندارم، همینکه شخصیتا حرکت های معروف خودشونو تو فیلم انجام بدن و موزیک هم خوب باشه راضیم. :D

اسم نهاییش Cole Youngـه درسته؟ یا من اشتباه خوندم؟
در کل هیــــــــــــــــچ انتظاری از این فیلم ندارم، همینکه شخصیتا حرکت های معروف خودشونو تو فیلم انجام بدن و موزیک هم خوب باشه راضیم. :D
آره :D
تو لیک ها Cole Turner بود که ظاهراً تغییر کرده.
منم انتظاراتم پایینه، همین که اکشن و موزیک خوبی داشته باشه کافیه. :D

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
20

.
.
.

فیلم Season Of The Witch محصول سال 2011 ، فیلم فصل جادوگری در سبک خودش یعنی وحشت خوش درخشید و چندین بار باعث ترسیدنم شد اما فقط سبک وحشت و موفقیت در ترساندن نیست که این فیلم و متمایز میکنه بلکه موضوع تاریخی فیلم که در پایین بهش اشاره خواهم کرد در کنار بازی خوب آقای نیکولاس کیج و بازیگران مطرح و عالی دیگری که در پایین مشاهده میکنید هم تاثیر داشتند .

191281

Ron Perlman.jpg Rory McCann.jpg Claire Foy.jpg Nicolas Cage.jpg

بررسی داستان فیلم

.
.
.
جنگهای صلیبی حدود نهصد سال پیش شروع شد و حدود سیصد سال طول کشید و متاسفانه باعث مرگ و آوارگی خیلی از انسانها حتی مردمان معمولی مثل زنها و بچه ها شد ، داستان فیلم تا کمی مانده به پایان طوری پیش میرود تا بیننده خشونت پیروان صلیب نسبت به پیروان غیر صلیبی را احساس کند اما دقایق پایانی فیلم علت اصلی این خشونت مشخص میشود که اگر فیلم را دیده باشید متوجه آن علت یعنی تسخیر فرمانده اصلی سپاهیان صلیبی به دست شیاطین شده اید ، گویا نویسنده سعی داشته اتفاقات زشت و خشن رخ داده در آن زمان را به حضور مستقیم شیطان و یارانش ربط دهد ، با اینکه ارتباط بین وسوسه های شیطانی با اتفاقات خشن این چنینی را نمیتوان رد کرد ولی اینکه قدرت تصمیم گیری انسانها به واسطه قدرت شیطان یا هر نیروی شر فرا طبیعی دیگری صلب شود جای بحث باقی میگذارد اما از پرداختن به آن صرف نظر میکنم .

جادوگری در فیلم به عنوان شروع و یکی از لایه های اصلی و مهم کل داستان حضور پر رنگی دارد ، نویسنده منبع اصلی قدرت جادوگران را شیاطین معرفی میکند که با توجه به ظاهر و جنس آن شیاطین به احتمال زیاد از نوع جنیان هستن ، جادوگران به دست افراد کلیسا محکوم و با مرگ مجازات میشوند و هیچ بخشش و فرصت دوباره ای هم به آنها داده نمیشود اما در بین جادوگران افرادی معمولی هم هستن که به غلط جادوگر شناسایی شدن ولی زمانی بی گناهی آنها مشخص میشود که دیگر جانشان را از دست داده اند ، شاید بشود گفت نویسنده و کارگردان فیلم سعی میکنند نقص این نوع محاکمه و مجازات ها را نشان داده و یکی از دلایل نفوذ شیاطین در جامعه را همین مجازات های غیر عادلانه و بی رحمانه بنامد .

تسخیر شدن مردان نسبت به زنان متفاوت هست ، زنان بیشتر با جادوگری و نشانه های ظاهری و مردان بیشتر با ستمکار بودن و نشانه های خشن رفتاری شناخته میشوند ، شاید منظور اصلی نویسنده این بوده باشد که شیاطین ابتدا با زنان تسخیر شده حواس مقامات کلیسا و مردم را پرت کرده و سپس بدون متوجه شدن کلیسا و مردم در بین مردان مهم و پر قدرت از جمله مقامات کلیسا نفوذ کرده و در نهایت شیطان اصلی یا همان جادوگر سیاه وارد عمل شده و نقشه اش را شروع کرده است .

در میان همه اتفاقات و مشکلات آن دوران یک بیماری بسیار خطرناک هم فراگیر شده و یک به یک شهرها و کشورها را آلوده میکند و جانها را میگیرد ، مقامات کلیسا آن را به حضور جادوگر سیاه ربط میدهند ولی در طول داستان ابهامی به وجود می آید ، یکی از همراهان انتقال جادوگر سیاه که یک مقام کلیسا هست میگوید [ جادوگر سیاه از هر شهری که میگذشت این بیماری آن شهر را فرا میگرفت ] اما یکی از همراهان دیگر در رد حرف او میگوید [ جادوگر سیاه از روستای من نگذشت ولی این بیماری به روستای ما هم آمد ] ، البته با نگاه دقیق تری [ در جایی که اولین بار شیطان چهره واقعی و زشت خودش را به جای چهره زیبای آن دختر نمایان میکند و کلماتی از کلمات فرمانده اصلی سپاه پیروان صلیب را تکرار میکند ] میشه فهمید که نویسنده در نهایت با ادامه داستان این ابهام را رفع میکند و علت اصلی بیماری از نظر او همچنان جادوگران از جمله جادوگر سیاه هست .

آخرین حرفهای شیطان اصلی در لحظات پایانی فیلم [ نمیدونی این کتاب طی قرنها چه بلایی سر من آورده ، همه اشون و نابود کردم فقط این یکی مونده ] درسته که درباره کتاب به خصوص و واحدی هست ولی این که تعدادی از کتاب ها بودن که از بین رفتن و فقط تنها یک کتاب مانده جای بحث زیادی دارد اما به علت عمومی بودن فضای سایت بیشتر واردش نمیشوم ولی خب احساس میکنم نویسنده تلاش داشته که بگوید وقتی شیطان اصلی و شیاطین بخواهند انسانها را نابود کنند و یا به آنها حکومت کنند ابتدا کتابشان [ روش صحیح زندگیشان ] را نابود میکنند .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or