Movie Center

کلا فیلم های جنگ ستارگان چند تا هستن ؟ تو گوگل سرچ کردم زده بود ده تا . آخرین فیلمش 2017 بوده . درسته؟
ممنون میشم اگه یکی از دوستان لیست کل فیلم های مربوط به این سری رو به ترتیب بزاره تا دانلودشون کنم . من بابازی استاروارز و سریال مندلو... علاقه مند به جنگ ستارگان شدم
به نظرم فیلم ها رو بر اساس سال ساخت ببین. بر اساس شماره اپیزود نبین. لیست زیر که گذاشتم فیلم های اصلی دنیای استاروارزه. 6 تا فیلم اول لیست رو خود جورج لوکاس ساخته. اما سه تا فیلم اخر رو دیزنی بدون جورج لوکاس ساخته که کیفیتشون ممکنه به نظرت پایینتر از بقیه باشن یا بالاتر، نظرا متفاوته (فن ها زیاد ازشون خوششون نیومد). بعد حواست باشه که تو لیست زیر سه تا فیلم اول داستانشون در اصل بعد از سه تای بعدی اتفاق میفته. بعد سه تای آخر داستانشون میشه بعد از سه تای اول. بر اساس ترتیب این لیست ببین به نظرم:
A New Hope
The Empire Strikes Back
Return of the Jedi
The Phantom Menace
Attack of the Clones
Revenge of the Sith
The Force Awakening
The Last Jedi
The Rise of Skywalker

یه فیلم دیگه هم هست که داستانش از داستان اصلی جداست و دیزنی ساخته که به نظرم فیلم خوبیه. داستان فرعی از دنیای استاروارزه:
Rogue One
یه فیلم دیگه هم هست که درباره شخصیت هان سولوئه. دیزنی ساخته ولی زیاد جالب نیست چون به جای هریسون فورد مجبور بودن بازیگر دیگه بیارن.
Solo A Star Wars Story

کلا فیلم های جنگ ستارگان چند تا هستن ؟ تو گوگل سرچ کردم زده بود ده تا . آخرین فیلمش 2017 بوده . درسته؟
ممنون میشم اگه یکی از دوستان لیست کل فیلم های مربوط به این سری رو به ترتیب بزاره تا دانلودشون کنم . من بابازی استاروارز و سریال مندلو... علاقه مند به جنگ ستارگان شدم
بهترین ترتیب اینه که اول، سه گانه دوم رو ببینی از سال 1999 تا 2005
بعدش سه گانه اول رو ببینی از سال 1977 تا 1983
و آخر هم سه گانه سوم از سال 2015 تا 2019
اینایی که نوشتم به ترتیب داستان و وقایع هست

دقیقا میشه به این شکل:
Episode I: The Phantom Menace (1999)
Episode II: Attack of the Clones (2002)
Episode III: Revenge of the Sith (2005)
Solo (2018)
Rogue One (2016)
Episode IV: A New Hope (1977)
Episode V: The Empire Strikes Back (1980)
Episode VI: The Return of the Jedi (1983)
Episode VII: The Force Awakens (2015)
Episode VIII: The Last Jedi (2017)
Episode IX: The Rise of Skywalker (2019)

دقیقا میشه به این شکل:
Solo (2018)
Rogue One (2016)
این ترتیب دیدن خیلی بده. کلی چیز از سه گانه اصلی به طرز مسخره ای تو سه تا پریکوئل برات اسپویل میشه و هیجانش از بین میره. باید فیلم ها رو جوری ببینی که مردم عادی دیدن.

دقیقا میشه به این شکل:
Solo (2018)
Rogue One (2016)
بدترین کاری که یه نفر می تونه بکنه اینه که جنگ ستارگان رو با فنتوم مناس شروع کنه مضخرف ترین فیلم بین تمام فیلم های جورج لوکاسه
جنگ ستارگان رو همیشه از سال ساخت ببینید تا کیفیت بعضا پایین نسخه های 1 تا 3 بعد تو ذوقتون نزنه

• Like
Reactions: IMANOKA

دقیقا میشه به این شکل:
Solo (2018)
Rogue One (2016)
از بین فیلمای جنگ ستارگان، من اینا رو دوست داشتم؛
Rogue One
Episode V: The Empire Strikes Back
Episode III: Revenge of the Sith
اون Solo رو هم ندیدم.
بقیه‌شون اصلا فیلمای جالبی نستند به نظرم.
یه چیزی که تو اینا فیلما من رو اذیت میکنه، پلات کلی فیلمه!
هر فیلم، تو یک ربع اولش مشخص میشه که نیروهای مقاومت 24 الی 48 ساعت وقت دارن که جلوی یه حرکت امپراتوری رو بگیرن و گرنه پودر میشن!
ته همه فیلما به جنگای هوایی میشکه!
از 1980 تا 2019 داره تکرار میشه این فرمول!
طرفدارای جنگ ستارگان دلشون نمیزنه از اینکه فیلم تکراری هی میبینند؟

سه گانه دوم مثل سه گانه اول شاهکار نیست ولی باید دیدشون حتما! (هرچند بنظر خودم اپیزود 3 بهترین فیلم سری هست) نصف میم های اینترنت مال همین prequel هست:D تک تک دیالوگاش تبدیل به میم شدن
من با اوبی وان واقعا حال میکنم و واسه دیدن سریالش با بازی ایوان مک گرگور لحظه شماری میکنم :دی
بدترین کاری که یه نفر می تونه بکنه اینه که جنگ ستارگان رو با فنتوم مناس شروع کنه مضخرف ترین فیلم بین تمام فیلم های جورج لوکاسه
جنگ ستارگان رو همیشه از سال ساخت ببینید تا کیفیت بعضا پایین نسخه های 1 تا 3 بعد تو ذوقتون نزنه
190128

نکته مثبت و عجیب!!!: R Rated
نکته منفی: MCU

البته از اونجایی که X-MEN هم به طور قطع میاد توی MCU خبرش دور از انتظار نبود.
منتها این MCU داره منفجر می شه. من موندم با این همه کارکتر چی کار می خوان بکنن.
رسما Avengers بعدی هر کارکتی رو ۱ دقیقه نمایش بدن کل فیلم پر می شه :D

حالا چرا نکته منفی؟!:D

کلا پتانسیل این هست که چند تا Universe جدا به صورت همزمان داشته باشن منتها همه رو دارن می کنن توی MCU و MCU خیلی شلوغ شده/ می شه.
حتی می شه یک چیزی مثل Netflix Series داشته باشن که با وجود این که MCU حساب می شه اما صرفا به یک سری اشارات بهش خلاصه می شه.

کلا پتانسیل این هست که چند تا Universe جدا به صورت همزمان داشته باشن منتها همه رو دارن می کنن توی MCU و MCU خیلی شلوغ شده/ می شه.
حتی می شه یک چیزی مثل Netflix Series داشته باشن که با وجود این که MCU حساب می شه اما صرفا به یک سری اشارات بهش خلاصه می شه.
کل دلیل وجود MCU همینه که مثل یک دنیای واقعی همه کاراکترها کنار هم قرار بگیرن، از اونجرز ۲ هم یک عده میگن شلوغ شده ولی هر کدوم از فیلم‌ها رکورد فروش میزنه ??‍♂️

یک سری کاراکترها و ایده‌های عجیبشون رو انتقال دادن به Disney+، اینیفینی‌وار و اندگیم رسما پرفروش‌ترین فیلم سال شدن، فاکس رو با جاش خریدن و دوتا از محبوب‌ترین دارایی‌هاشون رو برگردوندن، ایده multi-verse رو به زودی استارت میزنن که حتی توبی مگوایر و TASM هم جزو MCU میشه، از اون طرف DCEU بعد ۶تا فیلم کلا به خاک سیاه نشسته و WW هم که به فنا رفت، بعد هنوز MCU قسمت منفیه؟ ?

کل دلیل وجود MCU همینه که مثل یک دنیای واقعی همه کاراکترها کنار هم قرار بگیرن، از اونجرز ۲ هم یک عده میگن شلوغ شده ولی هر کدوم از فیلم‌ها رکورد فروش میزنه ??‍♂️

یک سری کاراکترها و ایده‌های عجیبشون رو انتقال دادن به Disney+، اینیفینی‌وار و اندگیم رسما پرفروش‌ترین فیلم سال شدن، فاکس رو با جاش خریدن و دوتا از محبوب‌ترین دارایی‌هاشون رو برگردوندن، ایده multi-verse رو به زودی استارت میزنن که حتی توبی مگوایر و TASM هم جزو MCU میشه، از اون طرف DCEU بعد ۶تا فیلم کلا به خاک سیاه نشسته و WW هم که به فنا رفت، بعد هنوز MCU قسمت منفیه؟ ?

الان اینایی که گفتی چه ربطی داره؟ من با DC و فروش فیلم های مارول چی کار دارم؟ :))

پست نقل قول می کنید حداقل یک چیزی بنویسید ربط به متن طرف داشته باشه ;)

شما نوشتی MCU بخش منفی ماجراست و کاش چندتا یونیورس متفاوت داشت و کاراکترها رو از هم جدا نگه می‌داشت. من نوشتم فرمول جهان سینمایی مارول رو هم طرفدارهاش راضی‌ان، هم خودشون راضی‌ان ? جدا نگه داشتن یونیورس‌ها هم میشه یا مثل چند سال قبل که هر کمپانی (سونی، فاکس، پارامونت) فیلم سوپرهیرویی خودش رو داشت یا مثل دی‌سی که از خشت اول DCEU رو خراب کرد و الان حتی DC Dark که یک یونیورس دیگه هست هم معلوم نیست به کجا برسه. دیگه از این مربوط‌تر؟ ?

شما متن اولی که نوشتی رو یک بار دیگه بخون یک کلمه مشترک هم با متن دومت توش نمی بینی :))
این یونیورس های اختراعی اتم خیلی جالبه. DC Dark lol

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or