RedShift
کاربر سایت
به نظرم فیلم ها رو بر اساس سال ساخت ببین. بر اساس شماره اپیزود نبین. لیست زیر که گذاشتم فیلم های اصلی دنیای استاروارزه. 6 تا فیلم اول لیست رو خود جورج لوکاس ساخته. اما سه تا فیلم اخر رو دیزنی بدون جورج لوکاس ساخته که کیفیتشون ممکنه به نظرت پایینتر از بقیه باشن یا بالاتر، نظرا متفاوته (فن ها زیاد ازشون خوششون نیومد). بعد حواست باشه که تو لیست زیر سه تا فیلم اول داستانشون در اصل بعد از سه تای بعدی اتفاق میفته. بعد سه تای آخر داستانشون میشه بعد از سه تای اول. بر اساس ترتیب این لیست ببین به نظرم:کلا فیلم های جنگ ستارگان چند تا هستن ؟ تو گوگل سرچ کردم زده بود ده تا . آخرین فیلمش 2017 بوده . درسته؟
ممنون میشم اگه یکی از دوستان لیست کل فیلم های مربوط به این سری رو به ترتیب بزاره تا دانلودشون کنم . من بابازی استاروارز و سریال مندلو... علاقه مند به جنگ ستارگان شدم
A New Hope
The Empire Strikes Back
Return of the Jedi
The Phantom Menace
Attack of the Clones
Revenge of the Sith
The Force Awakening
The Last Jedi
The Rise of Skywalker
یه فیلم دیگه هم هست که داستانش از داستان اصلی جداست و دیزنی ساخته که به نظرم فیلم خوبیه. داستان فرعی از دنیای استاروارزه:
Rogue One
یه فیلم دیگه هم هست که درباره شخصیت هان سولوئه. دیزنی ساخته ولی زیاد جالب نیست چون به جای هریسون فورد مجبور بودن بازیگر دیگه بیارن.
Solo A Star Wars Story