Movie Center

نظر دوستان محترمه ولی من از wonder woman 84 لذت بردم :D

کلا اگه سبک علمی-تخیلی و سبک سوپرهیروهای مارول رو نمیپسندید نباید نگاه کنید. اگه میخواید یه شخصیت افتضاح مارول رو ببینید بهتره سریال supergirlیا bat-woman رو نگاه کنید که حال آدم به هم میخوره ولی انصافا ww84 در این سطحی که شما انتقاد میکنید نیست و بعنوان یک فیلم سینمایی وظیفه اصلی خودش که "سرگرمی" هست رو انجام میده (البته برای افرادی که سلیقه فیلمشون سبک علمی-تخیلی هست نه کسی که عاشق درام و رومنسه)

در مورد امتیازات imdb هم کاملا طبیعیه که امتیازش کم باشه، کلا یه گروه (که تعدادشون خیلی زیاده) هستن که خودشون رو فیلم باز میدونن و عاشق فیلم های درام و کلاسیک هستن و بصورت گله ای و خودجوش همیشه به فیلم های علمی-تخیلی نمرات خیلی کم میدن. تو imdb مقایسه کنید ببینید مثلا فیلم های درام یکسال با sci-fi همون سال چقدر اختلاف نمرات دارن... به همین دلیله که چندین ساله برای فیلم دیدن تنها چیزی که ملاکم نیست همین نمرات imdb هست

چه خوبه که کاربران imdb وقتی یه فیلمی رو ندیدن یا از اون سبک خوششون نمیاد اصلا نمره ای ندن :) مثلا من به فیلمهای سبک درام و رومنس نمره نمیدم چون خوشم نمیاد و نگاه نمیکنم
ببخشید، ولی علم فیلم دقیقا کجا بود؟ تقریبا همه اش فانتزی بود!:|

یه نگاه به امتیاز imdb اونجرز Endgame یا اصلا قسمت اول همین WW بنداز.
درسال 2019 یه فیلم عالی مثل endgame (البته بر اساس سلیقه خودم میگم عالی) نمره 8.4 گرفته و یه فیلم آشغالی (بازهم بر اساس سلیقه من) مثل parasite نمره 8.6 گرفته. حرف من این بود که به فیلمهای sci-fi امتیازات خیلی پایین میدن ولی در مقابل درام و رومنس همیشه نمرات بالاتری دارن

ww84 الان امتیازش 5.6 هست ببینید چه فیلمهای درپیتی نمرات بالاتری گرفتن اونم با اختلاف زیاد
حتی به شاهکاری مثل tenet نمره 7.6 دادن! ?‍♂️

نظر دوستان محترمه ولی من از wonder woman 84 لذت بردم :D

کلا اگه سبک علمی-تخیلی و سبک سوپرهیروهای مارول رو نمیپسندید نباید نگاه کنید. اگه میخواید یه شخصیت افتضاح مارول رو ببینید بهتره سریال supergirlیا bat-woman رو نگاه کنید که حال آدم به هم میخوره ولی انصافا ww84 در این سطحی که شما انتقاد میکنید نیست و بعنوان یک فیلم سینمایی وظیفه اصلی خودش که "سرگرمی" هست رو انجام میده (البته برای افرادی که سلیقه فیلمشون سبک علمی-تخیلی هست نه کسی که عاشق درام و رومنسه)

در مورد امتیازات imdb هم کاملا طبیعیه که امتیازش کم باشه، کلا یه گروه (که تعدادشون خیلی زیاده) هستن که خودشون رو فیلم باز میدونن و عاشق فیلم های درام و کلاسیک هستن و بصورت گله ای و خودجوش همیشه به فیلم های علمی-تخیلی نمرات خیلی کم میدن. تو imdb مقایسه کنید ببینید مثلا فیلم های درام یکسال با sci-fi همون سال چقدر اختلاف نمرات دارن... به همین دلیله که چندین ساله برای فیلم دیدن تنها چیزی که ملاکم نیست همین نمرات imdb هست

چه خوبه که کاربران imdb وقتی یه فیلمی رو ندیدن یا از اون سبک خوششون نمیاد اصلا نمره ای ندن :) مثلا من به فیلمهای سبک درام و رومنس نمره نمیدم چون خوشم نمیاد و نگاه نمیکنم
کلیت حرف شما درسته . ولی خب بحث اینه یک بخشی از فیلم بین ها خودجوش علیه فیلم موضع گرفتن . و بخش زیادی از افرادی که از فیلم ناامید شدن دقیقا طرفدار های سینه چاک سینمای کامیک بوکی بودن .
بحث اینه سرگرمی همیشه مد نظر بوده ولی الان آخرای سال 2020 هستیم . یعنی تقریبا نزدیک یک 20 سالی هست که سینمای کامیک بوکی جون گرفته و داره میتازه . این کم کاری و سرسری گرفتن داستان و کاراکتر ها رو نمیشه ندیده گرفت. یک دوره ای بله درسته تک و توک یک سری فیلم این چنینی ساخته میشد و تو اون زمان فیلمی مثل قسمت اول چهار شگفت انگیز با همین دید سرگرم کننده قابل قبول بود . ولی الان دیگه نه
خیلی درگیر چرایی امتیاز دادن در این سایت نباشید . شما کلی هم در نظر بگیرید انظار عمومی و تفکر جمعی توی جوامع مختلف خیلی مطابق یک چهارچوب نیست و غیر قابل پیش بینیه . این جا هم از این قائده مستثنی نیست . ممکنه یک جا یک فیلم به حق دیده بشه و در مقابل یک فیلم اصلا بهش بها داده نشه . بحث همون سلیقه است . حالا شما تنت رو شاهکار می دونید و به نظرتون نمرش کمه من به نظرم زیادم هست .بحث سلیقه هم هست صرفا نمیشه گفت اون هایی که ندیدن امتیاز دادن چون ممکنه دقیقا نقطه مقابلش هم باشه . یک سری ندیده به یک فیلم امتیاز بالا بدن . هیچ کدوم از دو طرفین این قضیه مطلقا بر حق یا باطل نیستن.

حالا من سعی کردم در نقد در پیج امتیاز دهی به فیلم ها دلایلی که به نظرم این فیلم بده رو بگم . مسلما من توی یک فیلم با این بیس دنبال منطق و واقع گرایی نیستم ولی صرف این که یک فیلم تخیلیه معنی اش این نیست هیچ منطقی توش نباید باشه . ما دو دسته فیلم تخیلی داریم یکی فیلم تخیلی یکی شخمی تخیلی . این بیشتر به نظر من تو دسته دومه . شما می تونید یک دنیای تخیلی یا یک داستان تخیلی با بیس دنیای واقعی رو روایت کنید ولی توش از یک سری منطق پیروی کنید . پ
درباره اون مثالی هم که زدید البته سوپرگرل و بتوومن مارولی نیستن مال دی سی هستن . اما شخصا به نظرم فرق زیادی بین این فیلم و اون سریال ها به خصوص سوپرگرل از نظر سانتی مانتالیسم نیست

یک نکته فرعی جالب خطاب به همه عزیزان . فکر کنم خانم جنکینز یک نشست و برخاستی با استاد تارانتینو داشتن چون زارت و زارت رو پای بازیگرا زوم می کردن :))

• Like
Reactions: Arima Kishou
درسال 2019 یه فیلم عالی مثل endgame (البته بر اساس سلیقه خودم میگم عالی) نمره 8.4 گرفته و یه فیلم آشغالی (بازهم بر اساس سلیقه من) مثل parasite نمره 8.6 گرفته. حرف من این بود که به فیلمهای sci-fi امتیازات خیلی پایین میدن ولی در مقابل درام و رومنس همیشه نمرات بالاتری دارن

ww84 الان امتیازش 5.6 هست ببینید چه فیلمهای درپیتی نمرات بالاتری گرفتن اونم با اختلاف زیاد
حتی به شاهکاری مثل tenet نمره 7.6 دادن! ?‍♂️
god save us :|

قسمت اول ww هم واقعا فیلم شتی بود و به شخصه بنظرم قسمت دوم حداقل یه شخصیت شرور بهتر از فیلم اول داشت
ولی در کل هر دو زباله بودن و اون نمرات نسخه اولش رو هم هیچوقت درک نکردم
کلا جفت فیلم از نظر شرور تو دیوار بودن . دومیه هم که قشنگ مشخص بود یکی از دو کاراکتر منفی اش رو صرفا لحظه آخر زوری چپونده بودن تو فیلم تا محصولات تجاری اش مثل لگو و فیگور و ... اش فروش بره

• Like
Reactions: |FARSHAD|
مومیایی 2017 با بقیه فیلماش مرتبطه؟ میخوام از اول ببینم این سری رو
نه، ربطی نداره.فیلم خوبی هم نیست.قرار بود خودش بخشی از "دارک یونیورس" باشه ولی انقدر بد بود که کلا بیخیالش شدن. اگه میخوای مومیایی های جدید رو ببینی همون 3 تا فیلمی که برندون فریزر توشه کافیه.(البته تو اونا هم فقط اولی قابل تحمله). یه اسپین آف هم داره (اسکورپیون کینگ) که خود اون هم چند تا دنباله غیر سینمایی داره.

مومیایی 2017 با بقیه فیلماش مرتبطه؟ میخوام از اول ببینم این سری رو
۲ ۳ کیلو چسو فیل بگیر :D بشین ۱ تا ۳ رو ببین ولی سمت نسخه ۲۰۱۷ نرو. من که عاشق سینه چاک مومیایم یادم نمیاد که فیلمش راجب چی بود از بس شت بود:D

ای کاش اون صحنه مرکز خرید و از WW84 حذف میکردن چون اون فاجعه بود:D
و در کل به نظرم Pedro Pascal یه تنه فیلم و از شت بودن نجات داد با بازی فوق العادش
اون صحنه مرکز خرید دقیقا معرف فیلم بود . همون قدر ابلهانه و گل و بلبل .
پدرو پاسکال یکم اغراق آمیز بازی کرده بود ولی قطعا بهترین بازیگر فیلم بود . به هر دری میزد کاراکتر پشمک اش رو عمق ببخشه .

کلا فیلم های جنگ ستارگان چند تا هستن ؟ تو گوگل سرچ کردم زده بود ده تا . آخرین فیلمش 2017 بوده . درسته؟
ممنون میشم اگه یکی از دوستان لیست کل فیلم های مربوط به این سری رو به ترتیب بزاره تا دانلودشون کنم . من بابازی استاروارز و سریال مندلو... علاقه مند به جنگ ستارگان شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or