Movie Center

کل دلیل وجود MCU همینه که مثل یک دنیای واقعی همه کاراکترها کنار هم قرار بگیرن، از اونجرز ۲ هم یک عده میگن شلوغ شده ولی هر کدوم از فیلم‌ها رکورد فروش میزنه ??‍♂️

یک سری کاراکترها و ایده‌های عجیبشون رو انتقال دادن به Disney+، اینیفینی‌وار و اندگیم رسما پرفروش‌ترین فیلم سال شدن، فاکس رو با جاش خریدن و دوتا از محبوب‌ترین دارایی‌هاشون رو برگردوندن، ایده multi-verse رو به زودی استارت میزنن که حتی توبی مگوایر و TASM هم جزو MCU میشه، از اون طرف DCEU بعد ۶تا فیلم کلا به خاک سیاه نشسته و WW هم که به فنا رفت، بعد هنوز MCU قسمت منفیه؟ ?
اینکه فیلمی زیاد بفروشه البته نشون خوب بودنش نیست! :D
نمونه بارزش بلک پنتر و کاپیتان مارول که واقعا مسخره بودن!منتهی بخاطر یکسری مسایل بیش از حد دیده شدن!
بماند که MCU بخاطر یکسری مسایل از اول بهش انتقاد بوده و هست که کاریم به DC نداره اصلا!مثال ساده اش هم تم طنز و شاد همه فیلمهاش!که حتی تو دارک ترین فیلمشون که EG باشه هم یه جاهایی زیادی این قضیه وجود داشت!

• Like
Reactions: Justiciar
الان اینایی که گفتی چه ربطی داره؟ من با DC و فروش فیلم های مارول چی کار دارم؟ :))

پست نقل قول می کنید حداقل یک چیزی بنویسید ربط به متن طرف داشته باشه ;)
شما نوشتی MCU بخش منفی ماجراست و کاش چندتا یونیورس متفاوت داشت و کاراکترها رو از هم جدا نگه می‌داشت. من نوشتم فرمول جهان سینمایی مارول رو هم طرفدارهاش راضی‌ان، هم خودشون راضی‌ان ? جدا نگه داشتن یونیورس‌ها هم میشه یا مثل چند سال قبل که هر کمپانی (سونی، فاکس، پارامونت) فیلم سوپرهیرویی خودش رو داشت یا مثل دی‌سی که از خشت اول DCEU رو خراب کرد و الان حتی DC Dark که یک یونیورس دیگه هست هم معلوم نیست به کجا برسه. دیگه از این مربوط‌تر؟ ?

اینکه فیلمی زیاد بفروشه البته نشون خوب بودنش نیست! :D
نمونه بارزش بلک پنتر و کاپیتان مارول که واقعا مسخره بودن!منتهی بخاطر یکسری مسایل بیش از حد دیده شدن!
بماند که MCU بخاطر یکسری مسایل از اول بهش انتقاد بوده و هست که کاریم به DC نداره اصلا!مثال ساده اش هم تم طنز و شاد همه فیلمهاش!که حتی تو دارک ترین فیلمشون که EG باشه هم یه جاهایی زیادی این قضیه وجود داشت!
متوجه حرفت هستم ولی چندتا نکته که هست اینه که من خودم هم به شخصه از بلک‌پنتر و کاپیتان مارول خوشم نیومد، ولی کارشون از بعد فرهنگی و همون «یک سری دلایل»ای که خودت نوشتی کاملا موجه و خوب بود. بلک پنتر باز به نسبت فیلم بهتری بود و ایراد عمده‌ای که ازش گرفته میشه CGI بد و داستان نسبتا ضعیفه ولی کسی با خود کاراکتر بلک پنتر تو مثلا Civil War مشکلی نداشت. کاپیتان مارول ولی هم بنظرم miscast شده و هم خب کلا فیلم بدی بود بنظر من هم ولی اون هدف رپرزنتیشنی که داشتن رو بهش رسیدن، پول هم درآوردن. من میتونم بگم این کاراکتر برای من نیست (چون واقعا هم نیست، دموگرافیک متفاوتی داره) ولی خب وقتی سود توشه، الان من نمیتونم بگم مارول بیشعوره که من از همه کاراکترهاش خوشم نمیاد. تو همین رده، WW1 خیلی فیلم عالی و بینقصی بود بنظرت؟ یا آکوامن؟ واندروومن اولی بهترین فیلم DCئه، توی ادامه‌ش روی themeهایی که نباید سرمایه‌گذاری کردن و گند زدن.

راجع به شوخ‌طبعی فیلم‌های مارول هم من نمی‌دونم چرا همه جا ایراد گرفته میشه، فیلم‌های superheroای همیشه اصطلاحا campy و تا حدودی cheesy بودن، از سریال بتمن آدام وست تا حتی اسپایدرمن های سم ریمی. شوخ‌طبعی تو ذات مدیوم کامیکه؛ بتمن‌های نولان و X2 و لوگان در واقع اونایی هستن که کار متفاوتی کردن و واقعا فرمول بتمن برای سایر کاراکترها درنمیاد، همون‌طور که برای Man of Steel در نیومد و از یک کاراکتر شاد و امیدبخش تبدیل شد به این چیز مزخرفی که بود. اصلا دلیل محبوبیت کاراکتری مثل اسپایدرمن، ددپول، یا حتی Iron Man همین سرزبون داشتن و شوخ‌طبع بودنشونه.

الان اینایی که گفتی چه ربطی داره؟ من با DC و فروش فیلم های مارول چی کار دارم؟ :))

پست نقل قول می کنید حداقل یک چیزی بنویسید ربط به متن طرف داشته باشه ;)

شما متن اولی که نوشتی رو یک بار دیگه بخون یک کلمه مشترک هم با متن دومت توش نمی بینی :))
این یونیورس های اختراعی اتم خیلی جالبه. DC Dark lol
Dude are you ok؟ ?
هر دو بار حرفم یکیه

ضمناً:

بریده مقاله:
At that time, the Phoenix Joker was said to exist in what was being touted as the 'DC Dark' or 'DC Black' universe

آخرین ویرایش:
Dude are you ok؟ ?
هر دو بار حرفم یکیه

ضمناً:

How "Joker" fits into the DC Cinematic Universe

بریده مقاله:

ببین من خودم مارول فن ام.

ولی اگر بخوام از چیزی ایراد بگیرم به طور قطع از سری Adventure into fear ایراد می گیرم نه Universe ای که هیچ وقت اعلام رسمی نشده و صرفا یک پلن بوده که یک بازیگر لیک اش کرده ;)
ماشالله دیزنی همه چی رو به خاطر Disney+ به خاک و خون کشید. از Netflix Series گرفته تا Young Adult Series و Adventure Into fear که شروع نشده کنسل شد.
البته نه این که DC وضعش بهتر باشه.

فکت اینه که MCU زیاد داره شلوغ می شه.
با این اوضاع Eternals و Fantasic Four هم می خوان بیان دیگه خدا به داد برسه.
ویژگی ای که Netflix Series و Young Adult Series داشتن این بود که با وجود این که MCU بودن اما صرفا یک اشارات ریزی به اتفاقات فیلم ها داشتن اما اوضاعی که توی فیلم ها و سریال های Disney+ در پیش گرفتن همه دور همن و روز به روز تعدادشون بیشتر هم می شه.
مارول به راحتی توانایی چند تا Universe داشتن رو داره. همونطور که توی کمیک ها به همین صورته.
حالا هی بیا آمار فروش و Marvel vs DC و ... پست بده :D

utcj_img_20210113_094426.jpg

• Like
Reactions: m.a.t and voldmort
این ترتیب دیدن خیلی بده. کلی چیز از سه گانه اصلی به طرز مسخره ای تو سه تا پریکوئل برات اسپویل میشه و هیجانش از بین میره. باید فیلم ها رو جوری ببینی که مردم عادی دیدن.
دقیقا زمانی به این حرف رسیدم که میگفتن Rogue One ـو اول ببینید قبل سه گانه اصلی، کل فیلم هیچ حسی نداشتم و نمیفهمیدم هدفشون چیه از این کارا بعد که A new hope ـو دیدم تازه فهمیدم چی شد:D
مثل این میمونه اپیزود آخر Mandalorian ـو بدون دیدن فیلما ببینی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or