تام هلند نقش اصلی دوتا آیپی قدرتمند داره تو سال 2021 ولی احتمال اسکار بردنش با رابین ویلیامز یکیه
لیست عالیه (نبود Dont look up البته اذیت میکنه )
کاشکی اقلا بین این پست و اخبار تاخیر ها (مخصوصا آنچارتد مووی) یک دونه پست فاصله میوفتادلیست عالیه (نبود Dont look up البته اذیت میکنه )
ولی مشکل اینجاست که نصف اینا از 2020 رسیدن 2021 همینقدر الکی ممکنه از 2021 برن 2022
پ.ن. آنچارتد مووی بالاخره واقعا داره ممکن میشه؟؟ بنظرم یجای کار میلنگه... احتمالا دوباره چندتا تاخیر میخوره یا کارگردان عوض میشه یا کنسل میشه واقعا این احتمالات برام از اکرانش بالاتره
خدایا صدامونو میشنوی... ببین به چه روزی افتادیم
خدایا صدامونو میشنوی... ببین به چه روزی افتادیم
فکر کنم سوء تفاهم شده...مفهوم تصویر دارای ایهام است؛ اینکه فونت ها نشان از شوخی با کاربر یا درک حقیقت است را نمی دانم
اینو کسی نمیدونه؟من اخر another round
رو متوجه نشدم
؟مدز چرا هنوز داره مینوشه؟ مگه ترک نکرد ؟ بعد چرا به پسره که استرس داشت داد بنوشه؟ مگه قرار نشد دیگه ننوشن؟ پیام فیلمو درک نمیکنم
سوتفاهم نشده... منظور منم این بود که چقدر بیچاره شدیم که مجبوریم برای همچین چیز پیش پا افتاده ای خوشحالی کنیم... حتی نمیشه یک فیلم رو همزمان با بقیه نگاه کردفکر کنم سوء تفاهم شده...
اینو خودم درست کردم و منظور این بود که از اونجایی که همزمان با سینماها تو HBO max هم پخش میشه پس لینک های نسخه web ـش هم همون روز میاد و میتونیم تنها یا در کنار خانواده ببینیم.
من اخر another round
رو متوجه نشدم
؟مدز چرا هنوز داره مینوشه؟ مگه ترک نکرد ؟ بعد چرا به پسره که استرس داشت داد بنوشه؟ مگه قرار نشد دیگه ننوشن؟ پیام فیلمو درک نمیکنم