Movie Center

بدترین انتخاب تام هاردیه:| البته من نظرم اینه دنیل کریگ باشه چون جایگزین خوبی نیست فعلا
شاید هنری کویل یا اون یارو sam heughan بد نباشن
Richard madden هم همینطور.

• Like
Reactions: TheGodfather
دوستان دنبال یه فیلم هستم که خیلی وقت پیش دیدم . اگر اشتباه نکنم جان کلود ون دام نقش اصلی بودن تو زندان بود و می خواستن فرار کنن اخرش می فهمن رییس زندان رباته. کسی میدونه اسم فیلمش چیه؟

تام هاردی و رایان گاسلینگ آلرژیگ ترین بازیگران حال حاضر از نظر کاربران بازی سنتر است!

تجربه شش ساله حضور بنده در تاپیک این مورد را به من گوشزد می کند. یک بار نشده که بحث هاردی پیش بیاید و تعداد «نه» گفتن ها و «دیس ها» به این بشر اینجا بیان نشود!

تام هاردی و رایان گاسلینگ آلرژیگ ترین بازیگران حال حاضر از نظر کاربران بازی سنتر است!

تجربه شش ساله حضور بنده در تاپیک این مورد را به من گوشزد می کند. یک بار نشده که بحث هاردی پیش بیاید و تعداد «نه» گفتن ها و «دیس ها» به این بشر اینجا بیان نشود!
راستش اصلا درک نمیکنم، بنظرم دوتاشون بازیگر های خیلی خوبی هستن.:دی

تام هاردی برای نقش جیمزباند قدش کوتاهه. حتی با اینکه دنیل کرگ از تام هاردی بلندتره بازم به نظرم یه خرده تو ذوق میزنه.
حتی تو فیلم بتمن، ناجی سینما حضرت نولان دست به یک نبوغ تازه زد تا قد کوتاه تام هاردی جلوی کریستن بیل به چشم نیاد.

• Smile
Reactions: IMANOKA

کاملا موافقم. تام هاردی بازیگر بدی نیست ولی بیش از حد هایپ شده. به نظرم تو نقش های مکمل بیشتر خودشو نشون میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or