ادی ردمین گفت دو هفته است که با رعایت دستورات بهداشتی، استفاده تمام عوامل از ماسک تنفسی و تست مداوم برای کوید-۱۹، فیلمبرداری سومین قسمت از جانوران شگفتانگیز را آغاز کردهاند
بشدت دلم برای گریندل والد جانی دپ تنگ شده اون سکانسش که یه تنه داشت پاریسو نابود میکرد و دوستان گروهی فینیته اجرا کردن خیلی اپیک و فراموش نشدنیهادی ردمین گفت دو هفته است که با رعایت دستورات بهداشتی، استفاده تمام عوامل از ماسک تنفسی و تست مداوم برای کوید-۱۹، فیلمبرداری سومین قسمت از جانوران شگفتانگیز را آغاز کردهاند
البته کویل هم در فیلم مردی از آنکل نشون داده بود به نقش یک مامور مخفی میخوره ولی خب بیشتر همون ورژن کمدی باند بهش میخوره . اما هیدلستون به عنوان یک جیمز باند امروزی تمام ویژگی های لازم رو داره .اومدم بگم تام هیدلستون دیدم شما هم گفتی . یه زمانی حرفش بود واسه جیمز باند شدن چی شد یه دفعه؟؟ واقعا به جیمز باند میخوره خیلی چیزاش میمیک صورتش هم خیلی مرموزه دقیقا به مامور مخفی و جاسوس میخوره. نقشه لوکی هم که باید یه آدم پیچیده و آب زیرکاه باشه رو عالی بازی کرد . به نظرم واسه جیمز باند بودن عالیه
در اینکه تام هاردی بازیگر خوبیه شکی نیست ولی هیچ رقمه به جیمز باند نمیخوره . حتی هنری کاویل هم همینطور . اینا چهرشون بیشتر به آدمای ساده و نایس میخوره جیمز باند باید یکم سردی و پیچیدگی تو صورتش باشه .
چیزی که من دوست دارم ببینم اشاره های بیشتر و ارتباط بیشتر داستان با سری هری پاتره . سکانس های بیشتر از هاگوارتز و البته کاراکتر های فرعی سری که این جا حضور بیشتری داشته باشن واقعا جذاب خواهد بودبشدت دلم برای گریندل والد جانی دپ تنگ شده اون سکانسش که یه تنه داشت پاریسو نابود میکرد و دوستان گروهی فینیته اجرا کردن خیلی اپیک و فراموش نشدنیه
2020 will be the first year without the release of a new Marvel movie since 2009
View attachment 168695
اینجا دوستان سخت گیر بودن و تماشای Alien Covenant و Prometheus رو توصیه نمی کردن ولی من مخالفت کردم و گفتم که این دوتا فیلم ارزش دیدن دارن، ولی در مورد دیدن Aliens vs Predator شدیدا توصیه میکنم تجدید نظر کنی... یه درصد اگه واسه خودت ارزش قائلی، اینا رو کلا ایگنور کن... من یکی دوتا از قسمت هاشو متاسفانه دیدم، نمی دونم شاید مشکل از این نسخه ها بود که زباله های خوفناکی بودنچند نسخه فرقی الین Aliens vs Predator Requiem و.. رو ببینم بعدش میرم سراغ سری Predator.
خوشحالم که سری فیلم های بیگانه مورد توجهتون قرار گرفته.امروز نشستم دوباره فیلم های الین رو دیدم، واقعا ، ناموسا، نسخه های جیمز کامرون یک طرف، نسخه های ریدلی اسکات یک طرف، نمیگم کدومشون بهتر هستش، ولی جیمز کامرون ثابت کرد واقعا بزرگترین کارگردان تاریخ هست از نظر من
Aliens (1986) رو دوباره بعد از نزدیک به 17 سال دیدم، واقعا 30 دقیقه اخرش همش داشتم دست خودم رو قورت میدادم از بس استرس و ترس داشت، واقعا این فیلم رو ببنید ، واقعا اگر نبینید بزرگترین ظلم رو بخودتون کردید.
ضمن این که Prometheus (2012) و Alien Covenant (2017) رو هم دیدم از اتمسفر و داستان شون بشدت خوشم اومد، برای کسایی هم که میخوان پیش ضمینه الین 1-2-3 رو بدونن دیدن اون فیلم ها بشدت الزامی هست، ضمن تشکر از اون دوست عزیزی که ترتیب فیلم ها رو گذاشته بود xD
چند نسخه فرقی الین Aliens vs Predator Requiem و.. رو ببینم بعدش میرم سراغ سری Predator.
2020 will be the first year without the release of a new Marvel movie since 2009
View attachment 168695