Movie Center

ادی ردمین گفت دو هفته است که با رعایت دستورات بهداشتی، استفاده تمام عوامل از ماسک تنفسی و تست مداوم برای کوید-۱۹، فیلمبرداری سومین قسمت از جانوران شگفت‌انگیز را آغاز کرده‌اند<:-P

بشدت دلم برای گریندل والد جانی دپ تنگ شده :Dاون سکانسش که یه تنه داشت پاریسو نابود میکرد و دوستان گروهی فینیته اجرا کردن خیلی اپیک و فراموش نشدنیه:D

اومدم بگم تام هیدلستون دیدم شما هم گفتی . یه زمانی حرفش بود واسه جیمز باند شدن چی شد یه دفعه؟؟ واقعا به جیمز باند میخوره خیلی چیزاش میمیک صورتش هم خیلی مرموزه دقیقا به مامور مخفی و جاسوس میخوره. نقشه لوکی هم که باید یه آدم پیچیده و آب زیرکاه باشه رو عالی بازی کرد . به نظرم واسه جیمز باند بودن عالیه

در اینکه تام هاردی بازیگر خوبیه شکی نیست ولی هیچ رقمه به جیمز باند نمیخوره . حتی هنری کاویل هم همینطور . اینا چهرشون بیشتر به آدمای ساده و نایس میخوره جیمز باند باید یکم سردی و پیچیدگی تو صورتش باشه .
البته کویل هم در فیلم مردی از آنکل نشون داده بود به نقش یک مامور مخفی میخوره ولی خب بیشتر همون ورژن کمدی باند بهش میخوره . اما هیدلستون به عنوان یک جیمز باند امروزی تمام ویژگی های لازم رو داره .

• Like
Reactions: saeed_sg and S@eEd
بشدت دلم برای گریندل والد جانی دپ تنگ شده :Dاون سکانسش که یه تنه داشت پاریسو نابود میکرد و دوستان گروهی فینیته اجرا کردن خیلی اپیک و فراموش نشدنیه:D
چیزی که من دوست دارم ببینم اشاره های بیشتر و ارتباط بیشتر داستان با سری هری پاتره . سکانس های بیشتر از هاگوارتز و البته کاراکتر های فرعی سری که این جا حضور بیشتری داشته باشن واقعا جذاب خواهد بود

دیزنی بالاخره تاریخ اکران 90 درصد فیلماشو انداخت عقب... هیچ فیلمی فعلا به دیزنی + نمیره.

فقط انیمیشن Soul پیکسار تاریخش فعلا دست نخورده و قراره 20 نوامبر اکران شه.
بلک ویدو بجای 6 نوامبر در 7 می 2021 اکران میشه.
اترنالز بجای 12 فبریه 2021، 5 نوامبر 2021 اکران میشه. (کینگز من جدید-پری کوئل- دو هفته زودتر و در تاریخ اولیه این فیلم یعنی 12 فبریه اکران میشه)
شانگ چی بجای 7 می، 9 جولای اکران میشه
Death on the nile هم بجای 23 اکتبر، در 13 دسامبر اکران میشه (همین امسال.)
west side story اسپیلبرگ هم از 13 دسامبر امسال، پرید به 18 دسامبر سال بعد :|
و یک دو جین فیلم دیگه که مهم ها و بیشتر شناخته شده هاش اینا بود...

امروز نشستم دوباره فیلم های الین رو دیدم، واقعا ، ناموسا، نسخه های جیمز کامرون یک طرف، نسخه های ریدلی اسکات یک طرف، نمیگم کدومشون بهتر هستش، ولی جیمز کامرون ثابت کرد واقعا بزرگترین کارگردان تاریخ هست از نظر من
Aliens (1986) رو دوباره بعد از نزدیک به 17 سال دیدم، واقعا 30 دقیقه اخرش همش داشتم دست خودم رو قورت میدادم از بس استرس و ترس داشت، واقعا این فیلم رو ببنید ، واقعا اگر نبینید بزرگترین ظلم رو بخودتون کردید.

ضمن این که Prometheus (2012) و Alien Covenant (2017) رو هم دیدم از اتمسفر و داستان شون بشدت خوشم اومد، برای کسایی هم که میخوان پیش ضمینه الین 1-2-3 رو بدونن دیدن اون فیلم ها بشدت الزامی هست، ضمن تشکر از اون دوست عزیزی که ترتیب فیلم ها رو گذاشته بود xD
چند نسخه فرقی الین Aliens vs Predator Requiem و.. رو ببینم بعدش میرم سراغ سری Predator.

دوستان لطف می کنید یک بار دیگه لینک دانلود No Mercy 2010 رو بزارید؟ بلوری 720 باشه عالیه... من دانلود کردم ولی نمیدونم چی شد پرید، چند روز پیش میخواستم ببینم متوجه شدم :|

چند نسخه فرقی الین Aliens vs Predator Requiem و.. رو ببینم بعدش میرم سراغ سری Predator.
اینجا دوستان سخت گیر بودن و تماشای Alien Covenant و Prometheus رو توصیه نمی کردن ولی من مخالفت کردم و گفتم که این دوتا فیلم ارزش دیدن دارن، ولی در مورد دیدن Aliens vs Predator شدیدا توصیه میکنم تجدید نظر کنی... یه درصد اگه واسه خودت ارزش قائلی، اینا رو کلا ایگنور کن... من یکی دوتا از قسمت هاشو متاسفانه دیدم، نمی دونم شاید مشکل از این نسخه ها بود که زباله های خوفناکی بودن :(

امروز نشستم دوباره فیلم های الین رو دیدم، واقعا ، ناموسا، نسخه های جیمز کامرون یک طرف، نسخه های ریدلی اسکات یک طرف، نمیگم کدومشون بهتر هستش، ولی جیمز کامرون ثابت کرد واقعا بزرگترین کارگردان تاریخ هست از نظر من
Aliens (1986) رو دوباره بعد از نزدیک به 17 سال دیدم، واقعا 30 دقیقه اخرش همش داشتم دست خودم رو قورت میدادم از بس استرس و ترس داشت، واقعا این فیلم رو ببنید ، واقعا اگر نبینید بزرگترین ظلم رو بخودتون کردید.

ضمن این که Prometheus (2012) و Alien Covenant (2017) رو هم دیدم از اتمسفر و داستان شون بشدت خوشم اومد، برای کسایی هم که میخوان پیش ضمینه الین 1-2-3 رو بدونن دیدن اون فیلم ها بشدت الزامی هست، ضمن تشکر از اون دوست عزیزی که ترتیب فیلم ها رو گذاشته بود xD
خوشحالم که سری فیلم های بیگانه مورد توجهتون قرار گرفته.
دو فیلم اول این مجموعه که واقعا فوق العاده هستند و جزء بهترین فیلم های ژانرشون به حساب میان. فیلم سوم به کارگردانی دیوید فینچر رو هم، قبل از اینکه ببینم نقدهای منفی بسیاری ازش دیدم، حتی یادمه تو سایتِ تاینی موویزِ مرحوم خوندم که خود فینچر گفته نمیدونه چطور چنین افتضاحی رو ساخته، ولی خب بعد از تماشاش واقعا ازش لذت بردم.

فیلم چهارم که Resurrection بود به نظرم ضعیف ترین قسمت مجموعه بود و یه جورایی تکرار مکررات بود و چیزی به داستان سری اضافه نکرد.
Prometheus هم با تمام ضعف ها و حفره های فیلمنامه فیلم خوش ساختی بود.
اما Alien Covenant به نظرم یه بازگشت فوق العاده برای سری " بیگانه " بود. از بازی مایکل فسبندر تا پایان شگفت انگیز و ماجرای دکتر شاو تا موسیقی متن فوق العاده جد کروزل!
افسوس که با خرید فاکس توسط دیزنی، آینده این مجموعه نا معلوم هست:no:

اگر از این ژانر لذت بردید Pandorum رو هم از دست ندید.
Pandorum (2009) - IMDb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or