Abolfazl3007
کاربر سایت
الآن یعنی اینقدر ناراحت شدی که نقش یک پیکسی خیالی رو قراره یک بازیگر african american بازی کنه؟ دلم سوختView attachment 169338
همون بهتر فعلا کورونا درب سینما ها رو گل گرفته، همچین خزعبلاتی کمتر میبینیم، تا این فیلم سازهای بی هویت/ترسو/بزدل، شیرین کاری هاشون تموم بشه، برگردیم روال استاندارد و قبل از انقلاب شکم سیری آمریکا
صنعت سینمای آمریکا از بیانیه ایشون به لرزه در اومد و شاهد سقوط ارزش هالیوود هستیم.الآن یعنی اینقدر ناراحت شدی که نقش یک پیکسی خیالی رو قراره یک بازیگر african american بازی کنه؟ ( دلم سوخت
View attachment 169338
همون بهتر فعلا کورونا درب سینما ها رو گل گرفته، همچین خزعبلاتی کمتر میبینیم، تا این فیلم سازهای بی هویت/ترسو/بزدل، شیرین کاری هاشون تموم بشه، برگردیم روال استاندارد و قبل از انقلاب شکم سیری آمریکا
من شنیده بودم fantastic beats اصلا کتابی ندارهدل منم لک زده برای یک کتاب از J.K. Rowling...
جزئیاتی که تو کتاباش ارائه میداد دهها برابر فیلماش است.
امیدوارم ازین قسمت به بعد کمی فیلم عمیقتر بشه
نسخه کامرون یک ترکیب جذاب از فیلم ترسناک و اکشنه . دقیقا همون کاری رو می کنه که با ترمیناتور ها کرد . ساخت یک ادامه وفادار به حس و حال نسخه اصلی و در عین حال گسترش دادن و بزرگ تر کردن سری. با قوی تر کردن المان های قهرمانانه ریپلی و همین طور مدل های جدیدی از بیگانه ها . حیف که کنار کشید اگه ادامه میداد قطعا شماره های بعدی خیلی بهتر می شدن . حیف نیل بلومکمپ میدان پیدا نکرد برای ساختن یک ادامه مستقیم بر نسخه کامرون .امروز نشستم دوباره فیلم های الین رو دیدم، واقعا ، ناموسا، نسخه های جیمز کامرون یک طرف، نسخه های ریدلی اسکات یک طرف، نمیگم کدومشون بهتر هستش، ولی جیمز کامرون ثابت کرد واقعا بزرگترین کارگردان تاریخ هست از نظر من
Aliens (1986) رو دوباره بعد از نزدیک به 17 سال دیدم، واقعا 30 دقیقه اخرش همش داشتم دست خودم رو قورت میدادم از بس استرس و ترس داشت، واقعا این فیلم رو ببنید ، واقعا اگر نبینید بزرگترین ظلم رو بخودتون کردید.
ضمن این که Prometheus (2012) و Alien Covenant (2017) رو هم دیدم از اتمسفر و داستان شون بشدت خوشم اومد، برای کسایی هم که میخوان پیش ضمینه الین 1-2-3 رو بدونن دیدن اون فیلم ها بشدت الزامی هست، ضمن تشکر از اون دوست عزیزی که ترتیب فیلم ها رو گذاشته بود xD
چند نسخه فرقی الین Aliens vs Predator Requiem و.. رو ببینم بعدش میرم سراغ سری Predator.
هممم . آرزو به دل میمونیم یک اقتباس رسمی و شسته رفته از این داستان نوستالژی ببینیم . به نظر میاد روایت های متفاوت و ساختار شکنانه هوک و مینی سریال نورلند همچنان بهترین اقتباس ها از داستان پیتر پن هستن . با این تفاسیر به نظر میاد آش شله قلمکار و هچل هفت جو رایت رو هم باید رو سرمون بگذاریم و حلوا حلوا کنیمView attachment 169338
نسخه های قبلی بهتر بودن البته نه همشون . قسمت اول تا سوم . بعد قسمت هفتم . البته من خودم به نظرم نسخه 2010 مدرنیزه هم بدک نبود ولی اون تاثیرگذاری نسخه های قبلی رو نداشت . شهرت فردی کروگر به خاطر همون فیلم های قدیمی اشه نه این یکی دو تا اقتباس اخیرش . البته خب شما ببینی اکثر فیلم های ترسناک رگه های تین ایجری اشون پررنگهفیلم a nightmare on elm street کدوم نسخش قشنگه 2010 یا 1984
+
خوب 2010 شو دیدم آشغال خالص بود از این تینیجریا بود
نمیدونم چرا کاراکتر فیلمش معروفه
irishman و the most violent year همین دو تا به ذهنم میرسهفیلم تو مایه های godfather
a bronx tale
goofellas
scarface
la confidential
heat 1995
true romance 1993
pulp fiction
x-files
من میپسندم تو این سبکا چیزی میشناسین بی زحمت معرفی کنید