Movie Center

فیلم النا هولمز رو دیدم! تعریف خاصی نداره اما قشنگه در عین حال به قول یکی از منتقدها اینکه در عصر ویکتوریایی یک زن سیاه پوست طبقه دوم یک کافه کلاس جوجیستسو داشته باشه، بیخیال دیگه خداییش. فیلم خیلی روی ترند های روز مانور میده ولی ولی بازی میلی بابی بارون شونزده ساله واقعا جذاب و دلرباست، مخصوصا با شکست دیوار چهارم در فیلم

photo_۲۰۲۰-۰۹-۲۶_۲۱-۱۰-۱۱.jpg

دوستان
سایتی جایی نمی‌شناسید فیلم های مختلف بصورت واچ لیست یا تاپ تن بذاره؟

من اونقدر اهل فیلم نیستم که دنبال اخبار و تحلیل ها باشم کدوم فیلم خوبه یا نه
اینکه سایتی باشه مثلا مقاله بزنه بهترین فیلم های سامورایی تاریخ یا همین موضوعی که چند صفحه قبل مورد بحث بود فیلم های مناسب عاشقان مافیا میدونید همچین مقالاتی منظورمه
Google.com

فیلم النا هولمز رو دیدم! تعریف خاصی نداره اما قشنگه در عین حال به قول یکی از منتقدها اینکه در عصر ویکتوریایی یک زن سیاه پوست طبقه دوم یک کافه کلاس جوجیستسو داشته باشه، بیخیال دیگه خداییش. فیلم خیلی روی ترند های روز مانور میده ولی ولی بازی میلی بابی بارون شونزده ساله واقعا جذاب و دلرباست، مخصوصا با شکست دیوار چهارم در فیلم

View attachment 169814

کراش این روزهای نوجوانان و خوران سینمادوست! :>

در عجبم که با وجود ستارگان نوظهور بهتر و جذاب تری مثل آنا تیلور - جوی، فلورنس پیو و کاترین لنگفورد روی این دخترک کراش کردن؟!

در کل فیلم انولاهولمز به دور از یدک کشیدن نام «شرلوک» فیلم قابل قبول فقط برای رده سنی نوجوانان و حتی کودکان +10 است. فیلم هرگز فمینیستی نیست. از کی تا حالا شده که قهرمان یک فیلم زن بشه، فیلم در دایره فمینیست بودن قراره میگیره؟ حتما معیارها از سوی دیگران عوض شده و یا با معیارهای من جور نیست! یک فیلم که مرز بین اکشن گای ریچی و فرم طنز فلیبگ فیبر والر- بریج است. فقط اینکه طنز فلیبگ کثیف و بزرگسال و این تنها یک طنز کودکانه است. البته بابی براون اصلا در شکستن دیوار چهارم خوب عمل نمی کند! چشمانش قشنگ به دوربین زل نمی زند! خوب است که این بار فقط گریه نمی کند و سکوت در کارش نیست. وراجی اش قابل تحسین است ولی همچنان بازی او در فصل اول St و سریال آندرریت Intruders بهترین کارهای وی هستند. احتمالا سیکوئل در راه است و بابی براون اولین برند سینمایی اش با موفقیت آغاز کرده است.

آخرین ویرایش:
دوستان
سایتی جایی نمی‌شناسید فیلم های مختلف بصورت واچ لیست یا تاپ تن بذاره؟

من اونقدر اهل فیلم نیستم که دنبال اخبار و تحلیل ها باشم کدوم فیلم خوبه یا نه
اینکه سایتی باشه مثلا مقاله بزنه بهترین فیلم های سامورایی تاریخ یا همین موضوعی که چند صفحه قبل مورد بحث بود فیلم های مناسب عاشقان مافیا میدونید همچین مقالاتی منظورمه
بهرحال اگه فیلم خوب میخوای ببینی باید یه کم هم حوصله بذاری.
===
سینما و تلویزیون - بازی سنتر
زومجی یه مقالاتی داره با اسم آخر هفته چی ببینیم، اونو یه نگاه بنداز.
دیجی کالا مگ هم بخش سینماش ازین لیستا داره.
راستیتش ازین لیستا زیاده سرچ کنی ولی من خودم نمیدونم کدوما معتبره یه مقداریش هم سلیقه اس، دیگه انگلیسی بزنی که خیلی میاد.
===
گذشته ازینا اپ و سایت LetterBoxd بخش سرچ جالبی داره و بر اساس همه چی لیست برات میاره، ژانر ، دهه ، محبوبیت ، امتیاز.
مثلا اینجا : Browse Films

کراش این روزهای نوجوانان و خوران سینمادوست! :>

در عجبم که با وجود ستارگان نوظهور بهتر و جذاب تری مثل آنا تیلور - جوی، فلورنس پیو و کاترین لنگفورد روی این دخترک کراش کردن؟!

در کل فیلم انولاهولمز به دور از یدک کشیدن نام «شرلوک» فیلم قابل قبول فقط برای رده سنی نوجوانان و حتی کودکان +10 است. فیلم هرگز فمینیستی نیست. از کی تا حالا شده که قهرمان یک فیلم زن بشه، فیلم در دایره فمینیست بودن قراره میگیره؟ حتما معیارها از سوی دیگران عوض شده و یا با معیارهای من جور نیست! یک فیلم که مرز بین اکشن گای ریچی و فرم طنز فلیبگ فیبر والر- بریج است. فقط اینکه طنز فلیبگ کثیف و بزرگسال و این تنها یک طنز کودکانه است. البته بابی براون اصلا در شکستن دیوار چهارم خوب عمل نمی کند! چشمانش قشنگ به دوربین زل نمی زند! خوب است که این بار فقط گریه نمی کند و سکوت در کارش نیست. وراجی اش قابل تحسین است ولی همچنان بازی او در فصل اول St و سریال آندرریت Intruders بهترین کارهای وی هستند. احتمالا سیکوئل در راه است و بابی براون اولین برند سینمایی اش با موفقیت آغاز کرده است.
احتمالا به این خاطر سینما دوستای قدیمی روش کراش کردن چون قیافه اش خیلی شبیه کراش قدیمی و حالا کمی پا به سن گذاشته سینما دوستان یعنی ناتالی پورتمنه . هنوز خیلی ها تو فیسش ماتیلدای دوست داشتنی اشون یا پادمی آمیدالای جوان رو می بینن .
من که واقعا تا نیمه تونستم تحمل کنم . هم فیلم خیلی لوسه هم بنده از این سم کلافلین متنفر ام و اصلا نمی تونم تیک های عصبی بازیگری اش رو تحمل کنم . فصل پنجم پیکی هم برام عذاب آور بود چون هم کاراکتر نفرت انگیزی داشت هم بازی اش رو مخمه :دی
تجربه نشون داده این ایده که برای یک کاراکتر مشهور ادبی یا سینمایی فک و فامیل مثل خواهر یا برادر یا برادرزاده از زیر بوته سبز کردن همیشه به شکست منجر شده چه خواهر دنی اوشن بوده چه دختر یا نمی دونم کدوم فامیل ون هلسینگ تو سریال چیپی که ساخته بودن . هالیوود باید به همون ایده شرلوک هلمز گای ریچی می چسبید باز خلاقانه و فان بود

میخوام سری هری پاتر رو ببنیم دوستان، با توجه به این که 7/8 قسمت طولانی هستش، دوبله ببینیم یا زیرنویس؟ کیفیت دوبله اش خوبه یا نه؟ و این که کلا فیلم های خوبی هستن دیگه و ارزش دیدن دارن صد در صد یا نه؟ و این که چطوری ببینمشون به ترتیب ، یا با توجه به سال ساخت؟

میخوام سری هری پاتر رو ببنیم دوستان، با توجه به این که 7/8 قسمت طولانی هستش، دوبله ببینیم یا زیرنویس؟ کیفیت دوبله اش خوبه یا نه؟ و این که کلا فیلم های خوبی هستن دیگه و ارزش دیدن دارن صد در صد یا نه؟ و این که چطوری ببینمشون به ترتیب ، یا با توجه به سال ساخت؟

من خودم همیشه زبون اصلی رو ترجیح میدم ولی کیفیت دوبله های هری پاتر بد نیستند.

و اینکه فیلمهای خوبی هستند؟ 100% البته یک نکته رو باید در نظر بگیری که دو سه قسمت اول هری پاتر ماجراهای 10 تا سیزده سالگی هری هستند و یکم ظاهر بچگانه دارند ولی داستانی بشدت قوی و عالی اند.

به ترتیب سال ساخت ببین اوکیه

قبل از شروع به تماشای فیلماش بزار یک تلاشی بکنم شاید جواب داد :دی
اگر تونستی واقعا واقعا بشین کتاب هاش رو بخون. یعنی page turner هستند و در کنار اون جذاب جوری نیست که حوصلت رو سر ببرند.
در مورد فیلمهاش هم 2 قسمت اول یکی از بازیگران اصلی دست‌اندرکار فوت میکنه (ریچارد هریس) و از قسمت سوم یکی دیگه میاد جاش، همچنین کارگردان دو قسمت اول هم کریس کولومبوس هست که فیلم تنها در خانه رو ساخته، پس نتیجه گیری دو فیلم اول یک مقدار کودکانه، خانوادگی و مهربون هستند. اما قسمت سوم این سری جزو بهترین فیلمش از نظر سینمایی هست! (با کارگردانی آلفونزو کوآرون) اتمسفر عالی، کارگردانی فوق‌العاده و تغییر بزرگش نسبت به 2 نسخه‌ی قبل باعث میشه که دیگه تا آخر سری بری :D
به هیچ عنوان دوبله نبین کلا هیچ فیلمی رو. و اینکه به ترتیب سال ساخت و همون ترتیب سری ببین.
به نظرتون کدوم قسمت از هری پاتر بهترین قسمت سری بود؟ از نظر من قسمت 3 و 5ش جزو بهترین‌ها بودند.

سلام دوستان فیلم تو سبک تنها در خانه چیزی سراغ دارید ؟ از این ها که شخصیت اول بچه هست شیطون، زرنگ و ...
قدیمی باشه هم مهم نیست (البته بیشتر همین قدیم از این فیلم ها میساختن)
کلا یه چندتا فیلم خوب معرفی میکنید برای بچه میخوام

ممنون

سلام دوستان فیلم تو سبک تنها در خانه چیزی سراغ دارید ؟ از این ها که شخصیت اول بچه هست شیطون، زرنگ و ...

ممنون
Baby's Day Out 1994
Dennis the Menace 1993
home alone 3
Problem Child 1990
Problem Child 2 1991
البته این دو تا اخری رو خودت یه بازبینی بکن شاید صحنه های کمی داشته باشه که برای بچه مناسب نباشه نسخه سانسور شده مجبوری بگیری در این صورت البته اگه پیدا کنی

آخرین ویرایش:

ممنون
سه گانه قدیمی Child's Play

• Wow
Reactions: saeed_sg
اگه دوبله باز باشی و دوست داشته باشی صدای دوبلور های محبوب ات رو بشنوی و حوصله ات ممکنه سر بره 2 ساعت زل بزنی به زیرنویس و یا از لهجه انگلیسی بدت میاد معطل نکن همون دوبله اش رو ببین . دوبله نسبتا قوی و حرفه ای داره البته اگه از سایت های مطرح دانلود کنی . اما خب زبان اصلی بهتره
و قطعا باید به ترتیب ببینی . فقط دو تا فیلم از سری جانوران شگفت انگیز قبل دوران هری پاتر اتفاق می افتن که خب هنوز اول راهه و 5 قسمت قراره بسازن الان نرفتی سمتش هم مهم نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or