Movie Center

آنتبلوم = برو بیرون

به خدا اونطوری که شما ما سفیدپوست رو بد و کثیف نشون میدین نیستیم!

یکدونه پلان صحیح و درست از یک فرد سفیدپوست تو فیلم نداشت. یک آدم سفیدپوست خوب بود که اونم از پایین تنه نشونش میداد!
شما سفید پوستین؟ یا فکر میکنی سفید پوستی؟

بین این همه ویلین سری های گذشته دست رو چه موردی هم گذاشتن . به جاش ونوم یا موربیوز رو وارد می کردن بهتر بود . به نظر میاد دوباره گند اسپایدرمن 3 قبلی قراره تکرار شه .
هرکی میاد فقط این دفعه دیگه طرف همکار و کارگر و رقیب و زیردست و ... تونی استارک که ازش کینه داره نباشه کافیه!
۲تا فیلم آخری انگار اسپین اف فیلمای Iron Man بودن تا فیلمای مستقل کاراکتری به اسم مردعنکبوتی!
پیترپارکر هیچی از خودش نداره ۰ تا ۱۰۰ش وابسته به تونی استارکه!از معجزات دیزنی-مارول!

بین این همه ویلین سری های گذشته دست رو چه موردی هم گذاشتن . به جاش ونوم یا موربیوز رو وارد می کردن بهتر بود . به نظر میاد دوباره گند اسپایدرمن 3 قبلی قراره تکرار شه .
فک کن ویلیام دافو برگرده!:-t8->

• Like
Reactions: I AM XBOX
Manchester by the Sea
The Florida Project
The Peanut Butter Falcon
دوستان لطفا اگر فیلم مشابه اینا میشناسین معرفی کنین
دقیق نمیدونم وجه شباهتشون چیه ولی احساس میکنم حس و حال مشابهی داشتن و خیلی ازشون لذت بردم

هرکی میاد فقط این دفعه دیگه طرف همکار و کارگر و رقیب و زیردست و ... تونی استارک که ازش کینه داره نباشه کافیه!
۲تا فیلم آخری انگار اسپین اف فیلمای Iron Man بودن تا فیلمای مستقل کاراکتری به اسم مردعنکبوتی!
پیترپارکر هیچی از خودش نداره ۰ تا ۱۰۰ش وابسته به تونی استارکه!از معجزات دیزنی-مارول!
تازه شوهر عمه جدیدش هم زیردست تونیه :دی . قطعا باز به استارک ربط داره که یاد بزرگوار زنده بشه .

• Smile
  • Like
Reactions: IMANOKA and Beorn
فک کن ویلیام دافو برگرده!:-t8->
داک آک مولینا و گرین گابلین دافو واقعا بازگشت اشون عالی میشه . ولی خب نه در این حد ولی من انتظار داشتم لااقل لیزارد رو برگردونن . هم کاراکترش جا کار داشت هم بازیگرش حیف شده بود . یا راینو که یک سکانس بیشتر نیومد . ولی خب ایده هاشون ته کشیده گویا

داک آک مولینا و گرین گابلین دافو واقعا بازگشت اشون عالی میشه . ولی خب نه در این حد ولی من انتظار داشتم لااقل لیزارد رو برگردونن . هم کاراکترش جا کار داشت هم بازیگرش حیف شده بود . یا راینو که یک سکانس بیشتر نیومد . ولی خب ایده هاشون ته کشیده گویا
اخه از دنیای ریمی اینا رو بیارن کسی تره هم خرد نمیکنه ولی اون دوتایی که گفتی واقعا بخاطر نوستالژی ملت هم شده خیلی هایپ برانگیز هستن.

تازه شوهر عمه جدیدش هم زیردست تونیه :D . قطعا باز به استارک ربط داره که یاد بزرگوار زنده بشه .
جالبیش اینه فیلمای سونی هر ایرادی داشت ولی پیتر پارکراشون شخصیتای مستقل و قوی بودن!
بعد الان که اومده زیرنظر خود مارول(و البته دیزنی) کلا اون شخصیت مستقلو از دست داده!
طرف جز قابل عنکبوتیش هیچیش مال خودش نیست!شماره اول که وابسته لباس متعلق به استارکش بود شماره دوم گجت استارک خدا سومیو بخیر کنه :D

فیلم The Boys in the Band نسخه وب ـش اومده...
همه بازیگراش تو دنیای واقعی گِی هستن (غیر یکی دوتا خودم شک دارم)
یعنی جوووووووووون:*:*:*:*
امیدوارم روزی برسه که دنیا بفهمه همه ما گِی هستیم و خودمون نمیدونستیم:*:*:*

وقتی تیم بازیگری رو دیدم با خودم گفتم ای بابا باز رایان مورفی لابد فیلم ساخته ولی دیدم نه اون نساخته . قشنگ اکیپ اکیپ مورفی بود . اگه فیلم رو دیدید نظرتون رو بگید که فیلم خوبی بوده یا شده مثل همون فیلم هایی که یک گونی بازیگر معروف دور هم جمع می کنه ولی ارزش نداره

• Like
Reactions: mahdi-xbox
Miss me with that gay shit

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or