بین این همه ویلین سری های گذشته دست رو چه موردی هم گذاشتن . به جاش ونوم یا موربیوز رو وارد می کردن بهتر بود . به نظر میاد دوباره گند اسپایدرمن 3 قبلی قراره تکرار شه .
هرکی میاد فقط این دفعه دیگه طرف همکار و کارگر و رقیب و زیردست و ... تونی استارک که ازش کینه داره نباشه کافیه!
۲تا فیلم آخری انگار اسپین اف فیلمای Iron Man بودن تا فیلمای مستقل کاراکتری به اسم مردعنکبوتی!
پیترپارکر هیچی از خودش نداره ۰ تا ۱۰۰ش وابسته به تونی استارکه!از معجزات دیزنی-مارول!
بین این همه ویلین سری های گذشته دست رو چه موردی هم گذاشتن . به جاش ونوم یا موربیوز رو وارد می کردن بهتر بود . به نظر میاد دوباره گند اسپایدرمن 3 قبلی قراره تکرار شه .
Manchester by the Sea
The Florida Project
The Peanut Butter Falcon
دوستان لطفا اگر فیلم مشابه اینا میشناسین معرفی کنین
دقیق نمیدونم وجه شباهتشون چیه ولی احساس میکنم حس و حال مشابهی داشتن و خیلی ازشون لذت بردم
هرکی میاد فقط این دفعه دیگه طرف همکار و کارگر و رقیب و زیردست و ... تونی استارک که ازش کینه داره نباشه کافیه!
۲تا فیلم آخری انگار اسپین اف فیلمای Iron Man بودن تا فیلمای مستقل کاراکتری به اسم مردعنکبوتی!
پیترپارکر هیچی از خودش نداره ۰ تا ۱۰۰ش وابسته به تونی استارکه!از معجزات دیزنی-مارول!
داک آک مولینا و گرین گابلین دافو واقعا بازگشت اشون عالی میشه . ولی خب نه در این حد ولی من انتظار داشتم لااقل لیزارد رو برگردونن . هم کاراکترش جا کار داشت هم بازیگرش حیف شده بود . یا راینو که یک سکانس بیشتر نیومد . ولی خب ایده هاشون ته کشیده گویا
داک آک مولینا و گرین گابلین دافو واقعا بازگشت اشون عالی میشه . ولی خب نه در این حد ولی من انتظار داشتم لااقل لیزارد رو برگردونن . هم کاراکترش جا کار داشت هم بازیگرش حیف شده بود . یا راینو که یک سکانس بیشتر نیومد . ولی خب ایده هاشون ته کشیده گویا
جالبیش اینه فیلمای سونی هر ایرادی داشت ولی پیتر پارکراشون شخصیتای مستقل و قوی بودن!
بعد الان که اومده زیرنظر خود مارول(و البته دیزنی) کلا اون شخصیت مستقلو از دست داده!
طرف جز قابل عنکبوتیش هیچیش مال خودش نیست!شماره اول که وابسته لباس متعلق به استارکش بود شماره دوم گجت استارک خدا سومیو بخیر کنه
وقتی تیم بازیگری رو دیدم با خودم گفتم ای بابا باز رایان مورفی لابد فیلم ساخته ولی دیدم نه اون نساخته . قشنگ اکیپ اکیپ مورفی بود . اگه فیلم رو دیدید نظرتون رو بگید که فیلم خوبی بوده یا شده مثل همون فیلم هایی که یک گونی بازیگر معروف دور هم جمع می کنه ولی ارزش نداره