Movie Center

من خودم همیشه زبون اصلی رو ترجیح میدم ولی کیفیت دوبله های هری پاتر بد نیستند.

و اینکه فیلمهای خوبی هستند؟ 100% البته یک نکته رو باید در نظر بگیری که دو سه قسمت اول هری پاتر ماجراهای 10 تا سیزده سالگی هری هستند و یکم ظاهر بچگانه دارند ولی داستانی بشدت قوی و عالی اند.

به ترتیب سال ساخت ببین اوکیه
اصولا نصف جذابیت فیلم به اون مستر پاتر گفتن های هیستریک مرحوم آلن ریکمن در نقش پروفسور اسنیپه :دی

قبل از شروع به تماشای فیلماش بزار یک تلاشی بکنم شاید جواب داد :D
اگر تونستی واقعا واقعا بشین کتاب هاش رو بخون. یعنی page turner هستند و در کنار اون جذاب جوری نیست که حوصلت رو سر ببرند.
در مورد فیلمهاش هم 2 قسمت اول یکی از بازیگران اصلی دست‌اندرکار فوت میکنه (ریچارد هریس) و از قسمت سوم یکی دیگه میاد جاش، همچنین کارگردان دو قسمت اول هم کریس کولومبوس هست که فیلم تنها در خانه رو ساخته، پس نتیجه گیری دو فیلم اول یک مقدار کودکانه، خانوادگی و مهربون هستند. اما قسمت سوم این سری جزو بهترین فیلمش از نظر سینمایی هست! (با کارگردانی آلفونزو کوآرون) اتمسفر عالی، کارگردانی فوق‌العاده و تغییر بزرگش نسبت به 2 نسخه‌ی قبل باعث میشه که دیگه تا آخر سری بری :D
به هیچ عنوان دوبله نبین کلا هیچ فیلمی رو. و اینکه به ترتیب سال ساخت و همون ترتیب سری ببین.
به نظرتون کدوم قسمت از هری پاتر بهترین قسمت سری بود؟ از نظر من قسمت 3 و 5ش جزو بهترین‌ها بودند.
به نظرم فیلم قسمت سوم قشنگ ترین بود ولی کتاب قسمت چهارم (گابلت اف فایر) بهترین کتاب سری بود. واقعا کتابش جذاب بود، با اینکه فیلمش هم برای من خیلی خوب بود ولی خیلی چیزا رو حذف کرده بودن توی فیلم. فکر کنم طولانی ترین کتاب بود که کوتاه ترین فیلم رو داشت!

آخرین ویرایش:
قبل از شروع به تماشای فیلماش بزار یک تلاشی بکنم شاید جواب داد :D
اگر تونستی واقعا واقعا بشین کتاب هاش رو بخون. یعنی page turner هستند و در کنار اون جذاب جوری نیست که حوصلت رو سر ببرند.
در مورد فیلمهاش هم 2 قسمت اول یکی از بازیگران اصلی دست‌اندرکار فوت میکنه (ریچارد هریس) و از قسمت سوم یکی دیگه میاد جاش، همچنین کارگردان دو قسمت اول هم کریس کولومبوس هست که فیلم تنها در خانه رو ساخته، پس نتیجه گیری دو فیلم اول یک مقدار کودکانه، خانوادگی و مهربون هستند. اما قسمت سوم این سری جزو بهترین فیلمش از نظر سینمایی هست! (با کارگردانی آلفونزو کوآرون) اتمسفر عالی، کارگردانی فوق‌العاده و تغییر بزرگش نسبت به 2 نسخه‌ی قبل باعث میشه که دیگه تا آخر سری بری :D
به هیچ عنوان دوبله نبین کلا هیچ فیلمی رو. و اینکه به ترتیب سال ساخت و همون ترتیب سری ببین.
به نظرتون کدوم قسمت از هری پاتر بهترین قسمت سری بود؟ از نظر من قسمت 3 و 5ش جزو بهترین‌ها بودند.
اگه کتاب رو بعد فیلماش بخونی ناجور میشه؟

کتاب های هری پاتر بی نظیره.سعی کنید اول کتابها رو بخونید و تو ذهنتون تصویر سازی کنید.فیلمهاش شاید یک پنجم کتابها جذابیت نداشته باشن.کتابها پر از جذابیت و نکات ریزیه که بعدا همشون تبدیل میشن به رکن داستان.شاهکاریه این کتابهای هری پاتر و هیچ نکته و موضوعی توی کتابها الکی استفاده نشده

نکن این کارو با خودت مرد ! :D:-w
کتاب های هری پاتر >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> فیلم های هری پاتر

البته یه چیز هم بگم که خیلی تو ذهنت توقع ات رو بالا نبر تا ضد حال نخوری. کتاب هاش یه جور حالت کارآگاهی و ماجراجویانه داره که خیلی جالبه. از دید من کتاب اول رو هم باید به زور تموم کنی. از کتاب دوم خیلی جالب میشه. اوج اش هم کتاب چهار به بعد هست. نکته جالب مجموعه اینه کتاب به کتاب لحن تاریک تر و جدی تر میشه.

به نظرم مشکلی نداره ولی خب داستان اصلی اسپویل میشه. ولی انقدر که کتاب ها محتوا و داستان بیشتری دارن که تقریبا یه چیز جدید رو تجربه میکنی با خوندن کتاب.

ظاهراً Jamie Foxx قراره در فیلم Spider-Man 3 دوباره در نقش الکترو برگرده.

Into the Spider-verse؟؟؟ :D

oawk_effnvvi.png

دوستان فیلمی تو حال و هوای The Hunt 2012 سراغ دارید؟
از لحاظ داستانی نه، ساختاری و فضای فیلم بیشتر منظورم هست.
آثار درام کشور های اسکاندیناوی و اون حال و هوای سرد و زمستونی اگر باشه :D

Headhunters
Let the Right One In

• Like
Reactions: Arash122
هر دو کار رو میتونی بکنی، درک میکنم نخوای همه‌ی کتاب‌ها رو بخونی ولی... ولی بزار یک چیزیو بهت بگم، این تجربه‌ای هست که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه پس برای بار اول و آخر بیا اینکارو کن:
اول هر کتابی رو که میخونی و تموم کردی، فیلم همون قسمت رو ببین و بعد برو کتاب بعدی. کتاب‌هاش که خوب پرفروش‌ترین سری دنیا هست و اینکه بسیـــــــار خوندنشون راحت هست (من خودم انگلیسیشو خوندم) و میبینی یک ساعت 40 - 50 صفحه خوندی.
به نظرم فیلم قسمت سوم قشنگ ترین بود ولی کتاب قسمت چهارم (گابلت اف فایر) بهترین کتاب سری بود. واقعا کتابش جذاب بود، با اینکه فیلمش هم برای من خیلی خوب بود ولی خیلی چیزا رو حذف کرده بودن توی فیلم. فکر کنم طولانی ترین کتاب بود که کوتاه ترین فیلم رو داشت!
کتاب که فقط Half-Blood Prince :دی باز فیلمش یک پنجم اونم جذابیت نداشت! طولانی‌ترین کتاب هم order of the phoenix هست (870 صفحه!!) که بدترین کتاب سری هری پاتر هم هست :دی اینقدر که طولانی است! (البته کتاب بد نداره هری پاتر) حتی خود J.K هم گفته اضافه زیاده تو اون کتاب، برای همینم به نظر من فیلمش خوب بود چون خیلی چیزای اضافه رو حذف کرده بود.
واقعا هیچوقت نمیتونم درک کنم که:
چرا باید اون همه از خاطرات ولدمورت حذف بشه و چرا باید یکی از بهترین رومنس‌های کتاب تبدیل به اون فاجعه بشه :دی

The Guilty 2018
خوب فیلمیه

Metalhead 2013
اینم بدک نیست اگه متال باز باشی و با حوصله.

On Body and Soul 2017
نامزد اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان شده بود، یه درام کامل با فضای سرد و بی روح.

سری فیلمای دختری با خالکوبی اژدها هم احتمالا خوبن. خودم ندیدمشون.

• Like
Reactions: Arash122
ظاهراً Jamie Foxx قراره در فیلم Spider-Man 3 دوباره در نقش الکترو برگرده.

Into the Spider-verse؟؟؟ :D

oawk_effnvvi.png
بین این همه ویلین سری های گذشته دست رو چه موردی هم گذاشتن . به جاش ونوم یا موربیوز رو وارد می کردن بهتر بود . به نظر میاد دوباره گند اسپایدرمن 3 قبلی قراره تکرار شه .

آنتبلوم = برو بیرون

به خدا اونطوری که شما ما سفیدپوست رو بد و کثیف نشون میدین نیستیم!

یکدونه پلان صحیح و درست از یک فرد سفیدپوست تو فیلم نداشت. یک آدم سفیدپوست خوب بود که اونم از پایین تنه نشونش میداد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or