Movie Center

سه گانه ارباب حلقه هارو دوباره دیدم و بعد گذشت ۱۹ سال از شماره یکش که ۲۰۰۱ اومد هنوزم که هنوزه فیلم رو دستش نیومده!
واقعا عجیبه پیتر جکسون چی ساخت که حتی با هابیتم نتونست نزدیکش بشه :Dبعد آدم نبرد Endgame رو میبینه خندش میگیره!

سه گانه ارباب حلقه هارو دوباره دیدم و بعد گذشت ۱۹ سال از شماره یکش که ۲۰۰۱ اومد هنوزم که هنوزه فیلم رو دستش نیومده!
واقعا عجیبه پیتر جکسون چی ساخت که حتی با هابیتم نتونست نزدیکش بشه :Dبعد آدم نبرد Endgame رو میبینه خندش میگیره!
چه جالب! منم چند هفته پیش بالاخره بعد از سال‌ها نسخه‌ی اکستند رو با تلویزیون خونه دیدم. حالا درسته ۱۰۰ اینچ نیست:)) ولی خب از ۱۳ تا ۱۹ اینچ لپ‌تاپ و فلان که بهتره!:D
حقیقتاً اون سه شبی که داشتم می‌دیدمش همش توو دلم می‌گفتم بعضی آدما توی یه برهه از زندگیشون یه کارایی می‌کنند که دیگه غیر ممکنه بتونن همونو تکرار کنن، بهتر بودن پیشکش!
همه چی خوبه و مخاطب رو سرگرم می‌کنه و به قول این خارجیا؛ آدم وارد یه سفر پر ماجرا میشه!
ناگفته نمونه در بعضی از صحنه‌ها ضعف جلوه‌های ویژه نمود پیدا میکنه اما خب با توجه به سال ساخت و عظمت پروژه اصلا به چشم نمیاد مگه اینکه آدم ریز بین باشه...

برای اولین بار فیلم The Ten Commandments1956 رو دیدم عجب پروژه سنگینی رو 60 سال پیش درست کردن
چطوری اون جلوهای ویژه رو اضافه کردن
60 سال پیش اونا چی میساختن الان ما چی میسازیم

برای اولین بار فیلم The Ten Commandments1956 رو دیدم عجب پروژه سنگینی رو 60 سال پیش درست کردن
چطوری اون جلوهای ویژه رو اضافه کردن
60 سال پیش اونا چی میساختن الان ما چی میسازیم

بن هور هم ببین و کف کنی چه طوری 60 70 سال پیش فیلم اکشن میساختند

هرچند از لحاظ داستانی و باقی موارد هم خیلی خفنه

بن هور هم ببین و کف کنی چه طوری 60 70 سال پیش فیلم اکشن میساختند

هرچند از لحاظ داستانی و باقی موارد هم خیلی خفنه
البته منظور من جلوه های ویژشه
مثلا رودو چطوری از وسط به دو نیم تقسیم کردن با کامپیوترای قدیمی یا بعضی از صحنه ها بکگراندش دیجیتالی بوده

البته منظور من جلوه های ویژشه
مثلا رودو چطوری از وسط به دو نیم تقسیم کردن با کامپیوترای قدیمی یا بعضی از صحنه ها بکگراندش دیجیتالی بوده
دیجیتالی در دهه 50 میلادی؟? چیزی به اسم دیجیتالی و کامپیوترهای قدیمی در اون دوران وجود نداشته. اونا مت پینت هستن نه دیجیتالی. یه منظره رو روی شیشه نقاشی میکردن و جلوی دوربین قرار میدادن تا نقش بک گراند رو بازی کنه. گشوده شدن دریا هم مجموعه ای از تریک های کامپوزیتی هستش و هیچ چیز دیجیتالی درش وجود نداره.

دیجیتالی در دهه 40 میلادی؟? چیزی به اسم دیجیتالی و کامپیوترهای قدیمی در اون دوران وجود نداشته. اونا مت پینت هستن نه دیجیتالی. یه منظره رو روی شیشه نقاشی میکردن و جلوی دوربین قرار میدادن تا نقش بک گراند رو بازی کنه. گشوده شدن دریا هم مجموعه ای از تریک های کامپوزیتی هستش و هیچ چیز دیجیتالی درش وجود نداره.
آخه بعضی چیزاش اصلا شبیه نقاشی نبود

آخه بعضی چیزاش اصلا شبیه نقاشی نبود
خب نقاشی هاش خفن بوده:دی البته تکنیک های صفحه آبی هم اونموقع وجود داشته ولی کامپوزیتش یه عملیات فیزیکی بوده و هیچ کار دیجیتالیی درش اتفاق نمیوفتاده، یعنی اصلا کامپیوتری نبوده که بخوان دیجیتالی کار کنن:دی

خب نقاشی هاش خفن بوده:D البته تکنیک های صفحه آبی هم اونموقع وجود داشته ولی کامپوزیتش یه عملیات فیزیکی بوده و هیچ کار دیجیتالیی درش اتفاق نمیوفتاده، یعنی اصلا کامپیوتری نبوده که بخوان دیجیتالی کار کنن:D
فکر کنم اولین نسل کامپیوتر دهه 40 اومد
حالا نمیدونم برای کارای محاسباتی و اطلاعاتی بوده یا چیز دیگه
ولی خوب داشتم فکر میکردم فیلمی که 60 سال پیش ساخته شده اونم 4 ساعت به این شکل بعد فیلمای ما کجا فیلمای اونا کجا بوده

ولی خوب داشتم فکر میکردم فیلمی که 60 سال پیش ساخته شده اونم 4 ساعت به این شکل بعد فیلمای ما کجا فیلمای اونا کجا بوده
منظور همون استفاده از کامپیوتر در صنعت سینما و سرگرمی بودش.تقریبا 2 دهه بعد این فیلم پای کامپیوترها به سینما باز شدش

• Like
Reactions: TheGodfather
پیشنهاد میکنم فیلم اودیسه فضایی رو هم ببینی تا ببینی چطوری 52 سال پیش همچین فیلمی ساختن.
من خودم هر شب که میخوابم با خودم میگم چطوری 52 سال پیش که نه کامپیوتر های پیشرفته بوده، نه ان چنان دوربین های قوی فیلم برداری مثل الان، نه تکنیک های که الان برای ساخت فیلم ها بکار میبرن، چطوری دقیقا این فیلم رو ساختن؟ مثلا یک قسمت تو فیلم نشون میدن یک تلویزیون تو فیلم هست، که چوبی و سیاه و سفید هستش، یعنی تکنولوژی اون زمان هنوز در حد تلویزیون های سیاه و سفید بوده اینا چطوری این فیلم رو با این همه جلوه های کهکشانی و بزرگ ساختن :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or