Movie Center

هیچ وقت نفهمیدم مشکل ملت با میکس دانکرک چیه
مشکل که نیست به اون شکل، یه ایراد فنیه؛ البته نولان مثل اینکه عمدا این کار رو می‌کنه.

موقع sound mixing تیمی که داره روی صدا کار می‌کنه باید همه منابع صدا رو درنظر بگیره و اولویت بده. افکت‌ها، موسیقی متن، دیالوگ و مونولوگ.

اون چیزی که عرفه اینه که صدای بازیگرها وقتی داره پخش میشه، اصوات پس‌زمینه حجم صدای کمتری داشته باشن تا صدا رو غرق نکنند. شما تصور کن کاراکترها دارن صحبت میکنن ولی تنها چیزی که شنیده میشه موسیقی بیس و ویولن و انفجاره، اگر قراره صدای کاراکتر اینطوری نامفهوم باشه، اصلا چرا هست؟

تو دارک نایت رایزز صدای Bane بعضی جاها کاملا نامفهوم بود بخاطر افکت ماسکش. دانکرک هم همینطور، تنت هم مثل اینکه همینطوره. اینکه تو سینما زیرنویس نیست هم بدترش می‌کنه.

محض اطلاع رسانی گفتم که لینکای پرده اومده . وگرنه بنده غلط بکنم فیلم رو پرده ببینم اونم این فیلم که گفتن تو سینما ایمکس ببینید هم به خودتون احترام بگزارید هم به کارگردان .
خدایا ما را از شر اسپویل تنت راحت بفرما :((

محض اطلاع رسانی گفتم که لینکای پرده اومده . وگرنه بنده غلط بکنم فیلم رو پرده ببینم اونم این فیلم که گفتن تو سینما ایمکس ببینید هم به خودتون احترام بگزارید هم به کارگردان .
خدایا ما را از شر اسپویل تنت راحت بفرما :((
یکی از دوستام خارجه فیلمو دیده...میگه ترکیبی از اینسپشن و مومنتو و تا الان دوبار دیدش و هیچی هیچیییی ازش نفهمیده ولی میگه اکشنش یه چیزه عجیب غریبیه و تو هیچ فیلمی از این جور اکشن ندیده تا حالا

خب منم از چنتا از دوستام كه خيلي هول بودن و فيلم رو با كيفيت پرده اي ديدن پرسيدم نظرشون رو از نظر اونا هم داستان زياد مفهوم نبوده ، يكيشون كه تا الان ٣ بار ديده هنوزم ميگه نفهميدم چي بود اصن و پيچيدگي بيش از حد داستان به فيلم ضربه زده :|
حالا شايدم مشكل از iq دوستم باشه :D

فیلم اگه هایپ شده باشه، دوستان با نسخه HDCAM480 هم تماشا می کنند. دیدیم که خیلی از دوستان زودتر از زمان موعد فیلم جوکر را دیدند، نقد کردند و بحث هایی انجام دادند. لطفا هر بحثی پیرامون داستان تنت اینجا رد و بدل شود، در داخل اسپویل قرار گیرد. فن نولان نیستم و یکجورایی رابطم با سینمای نولان با میان ستاره ای بهم ریخت (ضعیف ترین فیلم نولان!) ولی باز هم یک فیلم مهم است و بهتر است احتیاط را رعایت کنید.

آخرین ویرایش:
سرکار خانم تندی نیوتن البته اگر نمیشناسینش (که حق هم دارید) باید بگم بازیگر زن مقابل تام کروز در MI2 بود نزدیک به یک ماه پیش یه مصاحبه ای کرد بدین شرح

Thandie Newton Shares Her ‘Nightmare’ Tom Cruise Story from ‘Mission: Impossible 2’

بزرگوار سپس در یک اقدام دست پیش گرفته که پس نیفته وارانه اومد چند روز قبل این حرف ها رو زد

Thandie Newton 'thought she'd be in trouble' after Tom Cruise comments

پ.ن: :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: IMANOKA
آقا No Mercy 2010 رو کسی می تونه برا من پیدا کنه؟ :D

هر چی گشتم پولیه، من تو ماه شاید یه فیلم هم دانلود نکنم ارزش نداره اشتراک بگیرم.
shit
منم دارم دنبالش میگردم:D پیدا نمیکنم

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or