خریدم ولی برای خودمم سوالهکسی از bia2movies اشتراک خریده؟ چون شکل درگاهش یه طوریه
اگر حسابت خالی نشده پس اکیه کی خریدی؟ البته حسابا رمز پویا داره سخت میشه بدزدن ازش.خریدم ولی برای خودمم سواله
دو روز پیش، فعلا که خبری نیستاگر حسابت خالی نشده پس اکیه کی خریدی؟ البته حسابا رمز پویا داره سخت میشه بدزدن ازش.
فیلم رو با چه ظرافتی هم نقد کرده، خسته نباشه واقعا! کمر هرچی منتقد هست شکوند.گیماسپات به New Mutant نمره ۶ داده بعد اینو اورده تو نکات مثبت فیلم
The Good
واقعا این نکتهای هست که ادم رو مجاب کنه فیلم رو ببینه ؟
- Centralized queer romance in a superhero story
برای بعضی ها بلهگیماسپات به New Mutant نمره ۶ داده بعد اینو اورده تو نکات مثبت فیلم
The Good
واقعا این نکتهای هست که ادم رو مجاب کنه فیلم رو ببینه ؟
- Centralized queer romance in a superhero story
آقا هنوز مشکلی پیش نیومده؟ من چند روز پیش خواستم بگیرم خیلی مشکوک میزد. درگاه پرداختش رو زده پارسپی ولی کلا همچین سایتی وجود ندارهدو روز پیش، فعلا که خبری نیست
والا هنوزم نه ولی یکی از دوستان گفت کلاه برداریه.آقا هنوز مشکلی پیش نیومده؟ من چند روز پیش خواستم بگیرم خیلی مشکوک میزد. درگاه پرداختمش رو زده پارسپی ولی کلا همچین سایتی وجود نداره
کلا درگاههای پرداخت معتبر چندتا دونه بیشتر نیستن و با یه سرچ در گوگل میتونید ببینید چیا هستش لینک هاشون. هر چی غیر از اونا فیشینگهآقا هنوز مشکلی پیش نیومده؟ من چند روز پیش خواستم بگیرم خیلی مشکوک میزد. درگاه پرداختش رو زده پارسپی ولی کلا همچین سایتی وجود نداره
اگه نظر من رو میخوای حساب رو مسدود کن چون کلاهبرداری فقط به برداشتن پول نیست و فعالیت های غیرقانونی دیگه هم از طریق اطلاعات کارتت میتونن انجام بدنوالا هنوزم نه ولی یکی از دوستان گفت کلاه برداریه.
من که رفتم رمز کارتم رو تغییر دادم.
اون اس ام اسی که میومد چی بود پس؟ نرم افزار موبایلی سکهوالا هنوزم نه ولی یکی از دوستان گفت کلاه برداریه.
من که رفتم رمز کارتم رو تغییر دادم.
من Inception رو از سایتشون گرفتم سانسور نداشتن.دوستان این سایت دیجی موویز که فیلمها رو با زیر نویس چسبیده میزاره فیلمها رو سانسور میکنه؟