Movie Center

بحث اسم فیلم و اینا شد، من یه فیلمی رو در واقع ندیدم ولی پلات کلیش رو خیلی وقت پیش یکی گفت و کنجکاوم در موردش. در مورد شخص یا اشخاصیه که نقش سگ آدمای پولدار رو بازی میکنن:Dکشور و اینارو نمیدونم ولی احتمالا از این فیلم چندش رو مخیاست:Dاگه کسی بگه که ممنون میشم، یکی دو ساله گوشه ذهن من مونده.

لینکای تنت پرده ای امد...
این فیلمو اگه با این کیفیت ببینی یه بار به خودت ظلم کردی دوبار به نولان :D
دوربین آیمکس رو با اون وزنش حمل کردن از اون طرف هواپیما رو واقعا ترکوندن که جلوه ویژه نباشه...حیفه کیفیت Cam ببینی

امروز فیلم پرتغال کوکی رو دیدم، اولش که این طوری میگفتن اصلا خشونتی نداشت غیر از اون صحنه های S ک/س ،:D که هیچ هر وقت من قیافه شخصیت اصلی رو میدیدم از خنده روده بر میشدم:D موسیقی و شخصیت پردازی فیلم عالی بود، ولی من نمیدوم فاز فیلم چی بود و اصلا چه معنی و مفهومی رو میخواست برسونه؟

خدایی صدا گذار ی و نحوه حرف زدن شخصیت ها خیلی عالی بود، دوبله ایرانیش رو خواستم ببینم اینقدر بد بود و کیفیت صداش مزخرف با زبان اصلی دیدم xD

لینکای تنت پرده ای امد...
نقدای کاربران IMDB رو می خوندم حسابی از میکس صدای ضعیفِ فیلم شاکی بودند، طوری که انگار موسیقی متن مزاحم شنیدن دیالوگ های کاراکترهاست.
حالا فرض کنید طرف تو سینمای آی مکس که کوچک ترین جزئییات صدا رو از هم تفکیک میکنه همچین شرایطی داشته، فیلم رو با کیفیت پرده ای ببینید دیگه چی میشه:wow:

• Like
Reactions: MO021 and IMANOKA
نقدای کاربران IMDB رو می خوندم حسابی از میکس صدای ضعیفِ فیلم شاکی بودند، طوری که انگار موسیقی متن مزاحم شنیدن دیالوگ های کاراکترهاست.
حالا فرض کنید طرف تو سینمای آی مکس که کوچک ترین جزئییات صدا رو از هم تفکیک میکنه همچین شرایطی داشته، فیلم رو با کیفیت پرده ای ببینید دیگه چی میشه:wow:
باز دوباره ? نولان از بعد TDK نمی‌دونم چه علاقه‌ای پیدا کرد که تو میکس‌صدا دیالوگ‌ها رو نامفهوم بذاره یا با موسیقی خفه‌شون کنه. دانکرک هم همینطوری بود.

• Like
Reactions: MO021 and IMANOKA
همین الان فیلم The.Shining رو دیدم، ذره ذره هر پشمی که تو وجودم بود ریخت، این سومین فیلمی بود که بعد از اودیسه فضای و پرتغال کوکی از کوبریک دیدم، واقعا من در عجبم این فیلم چطوری ساخته شده تو 40 سال پیش؟ در به در دنبال یک نقد و بررسی بودم که اتفاق های درون فیلم رو نقد و بررسی کنه، نبود که نبود :/

این فیلم با اختلاف بسیار، بسیار زیاد شد بهترین فیلمی که تو عمرم دیدم، فقط فیلم رو دیدید با زبان اصلی، و حتما حتما با هدست و به تک تک جزئیاتی که نمایش میده با دقت تماشا کنید.

همین الان فیلم The.Shining رو دیدم، ذره ذره هر پشمی که تو وجودم بود ریخت، این سومین فیلمی بود که بعد از اودیسه فضای و پرتغال کوکی از کوبریک دیدم، واقعا من در عجبم این فیلم چطوری ساخته شده تو 40 سال پیش؟ در به در دنبال یک نقد و بررسی بودم که اتفاق های درون فیلم رو نقد و بررسی کنه، نبود که نبود :/

این فیلم با اختلاف بسیار، بسیار زیاد شد بهترین فیلمی که تو عمرم دیدم، فقط فیلم رو دیدید با زبان اصلی، و حتما حتما با هدست و به تک تک جزئیاتی که نمایش میده با دقت تماشا کنید.
البته اینجا اکثرا به زبان اصلی میبینن شما فکر کنم تازه اومدی :دی

تا حدودی مستند Room 237 (2012)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or