آخرین ویرایش:
همین الان No Mercy رو تموم کردم!کلا اگه یه روزی هوس کردید درباره انتقام فیلم بینید چند تا کار کره ای هست که به نظرم رو دستشون وجود نداره انقد که تلخ و حیرت انگیز معقوله انتقام رو نشون میدند :
The Vengeance Trilogy : پارک چون ووک
I Saw the Devil : کیم جی وون
No Mercy : کیم هیون جون
این آخری خیلی چیز غریبیه
اصلا انتظارش رو نداشتم! خیلی غیر منتظره بودChadwick boseman بازيگر فيلمهايي مثل Black Panther , 42 , Get on Up به خاطر سرطان روده توى ٤٢ سالگى فوت كرد!
View attachment 162741
یه سایتی بود بنام هیوا تقریبا آرشیو کاملی داشت ولی الان دیگه روی لینک هاش کلیک می کنی میره تو بیاتومووی اونجام پولیهسایت دانلود فیلم میشناسید معرفی کنید لطفا. فقط سانسور نکنه و رایگان باشه. این فیلم 2 مدیا و مسیتر مووی رو دارم ولی هر چی سرچ میکنی نداره!
سایت دانلود فیلم میشناسید معرفی کنید لطفا. فقط سانسور نکنه و رایگان باشه. این فیلم 2 مدیا و مسیتر مووی رو دارم ولی هر چی سرچ میکنی نداره!
میدونی این نوا مویز چش شد؟ فیلمای روز دنیا رو با بهترین دوبله میزاشت فقط از اون میگرفتم. پولیم بود. اگه دیگه فعالیت نمیکنه لطفا جایگزین معرفی میکنی ممنونیه چیزی برات فرستادم.
در ضمن، فردا دانلود هم لینک اشو رایگان کرده
میدونی این نوا مویز چش شد؟
اگه دیگه فعالیت نمیکنه لطفا جایگزین معرفی میکنی ممنون
سلام
آقا من یه فیلم ترسناک وقتی کوچیک بودم همش میدیدم , از شخصیتش هم میترسیدم اون زمان بعد الان یه مدت هست خیلی دلم میخواد بگیرم ببینم ولی اسمش رو یادم نمیاد
میخوام ببینم از بچه های اینجا کسی هست دیده باشه و بدونه اسمش چیه؟ خیلی زیاد ازش چیزی یادم نیست ولی خب چند تا صحنه رو یادمه میگم شاید آشنا بود براتون.
شخصیتش یه ماسک سفید داشت فکر کنم . دقیقا نمیدونم با چی ملت رو میکشت , شاید یه قیچی بزرگ , شاید اره برقی ... . فکر کنم صورتش یجورایی مثل همون chainsaw اینا بوده باشه.
اما صحنه هایی که یادمه و ممکنه کمک کنه:
تو یکی از صحنه ها چند نفر رو داخل خونه کشته بود ( از وسط نصف کرده بود و برعکس آویزونشون کرده بود )
آخر فیلم هم اینجوری تموم میشد که یه نوار فیلم ( یا چند تا یادم نیست خب ) مینداختن تو آتیش و وقتی این نوار میسوخت و ذوب میشد, اون موجود پلید ( ) هم همون موقع آتیش میگرفت , ذوب میشد و از بین میرفت
اون موقع روی dvd اسمش رو نوشته بودن جیغ 4 ولی خب هیچ ربطی به جیغ نداشت از بچه ها اگه کسی در زندگیش یه چنین فیلمی دیده ممنون میشم یه کمکی کنه من ببینم این چی بود که من اون موقع میترسیدم
یادت میاد مال چه سالی بود؟
بازیگر معروف توش بود؟
یه نگاهی هم اینجا بنداز:
Top 21 Scariest Horror Movie Masks | Den of Geek