K I 1 1 E R
ناظم انجمن
چیزی به نام David Ayer Cut تایید نشده خبر از کجا میارید
David Ayer تو توئیتر گفته ورژن ادیت شده من کامل ـه فقط نیازه منتشر بشه چیزی تایید نشده هنوز ....
سلامسلام
میگم
هیوا و مستر مووی هم به ملکوت اعلا پیوستند؟یا من اشتباه میکنم!؟
از مستر مووی میتونی دانلود کنی؟ کلا میگم نه فقط الانسلام
میگم
هیوا و مستر مووی هم به ملکوت اعلا پیوستند؟یا من اشتباه میکنم!؟
فیلم های که جدیداً آپلود کرده رو نمیتونم دانلود کنم ولی فکر کنم قبلی ها رو بشه!سلام
بامداد امروز continuum رو از هیوا گرفتم بدون مشکل
مستر مووی چند وقتیه که هیچ فیلم و سریالی اضافه نمیکنه،همینجور راکد مونده!از مستر مووی میتونی دانلود کنی؟ کلا میگم نه فقط الان
من با هر نتی امتحان کردم سرعت دانلود از اون سایت خیلی پایین بود
دیجی موویز و پرشین دانلود خوبنمستر مووی چند وقتیه که هیچ فیلم و سریالی اضافه نمیکنه،همینجور راکد مونده!
عهه...الان چندتا فیلم جدیدی که گذاشته رو لینک دانلودشون رو باز کردم دیدم آدرسشون برای bia2movie ـه.دانلودم نمیشه.فیلم های که جدیداً آپلود کرده رو نمیتونم دانلود کنم ولی فکر کنم قبلی ها رو بشه!
EXCLUSIVE: While there is not a Man of Steel sequel in the works, we’re hearing that Henry Cavill is in talks to reprise his role as Superman in the Warner Bros. DC Universe.
لوگان به نوعی پایان دهنده همون خط زمانی سری اصلی هست که از 2000 شروع شد. یعنی ماجراهای لوگان چندین سال بعد از Days of Future Past هست.در مورد فیلم Logan کسایی که سه گانه اختصاصی ولورین و تمام فیلم های سری X-men رو دیدن.
لوگان دقیقا دنباله ولورین 2013 بود، من یادمه آخر ولورین 2013 نیروی فناناپذیری لوگن تو درگیری با ارباب یاشیدا گرفته شد (با همون زره ای که طراحی کرده بود قدرت لوگن رو منتقل کرد به بدن خودش و بعد از اون جوون شد)، بعد این اتفاق، لوگن برگشت به اصل خودش که قابلیت احیا شدن داشت هنوز ولی فنا ناپذیر نبود، شد مثل قبل آزمایش همون دکتر استرایکر که تو X-Men Origins: Wolverine با جزئیات نشون داده شد و تو فیلم های x-men هم قبلا دیده بودیم (X2 اگه اشتباه نکنم). به هر حال، تو فیلم لوگن ولی چنگگ هاش دوباره فلزی بود!
میخوام بدونم این بین چیزی رو نشون نداده، من بهش توجه نکردم؟ فیلم که قطعا سوتی نداده.
X-Men: Days of Future Past که بعد لوگن منتشر شد که خوب داستان اصلیش مربوط به گذشته بود، ارتباطی پیدا نمیکنه. X-Men: Apocalypse هم همچنین وقایعش مربوط به قبل ولورین 2013 بود.
یه نکته دیگه اینکه انقدر ضعف شده بود مطمئننا بخاطر آزمایش هایی بود که استرایکر روش انجام داد. دلیلش دقیق همین بود دیگه چون بعد اینکه اون فلز خاص تو ولورین از بدنش بیرون کشیده شد باز هم تاثیرش رو گذاشته بود و بیماریش تو لوگن بخاطر اثرات همون آزمایش بود؟
با تمام احترام فیلم اش یک کپی دست چندم از بیگانه بود که با المان هایی از فیلم ورطه ترکیب شده بود . از این دست فیلم ها به وفور در سینمای هالیوود ساخته شده که دقیقا همین ساختار رو دنبال می کردن و بعضی هاشون با این که فیلم های رده ب با بازیگران نه چندان شناخته شده بودن اما از این فیلم دیدنی تر بودن . پیشنهاد می کنم deep rising رو ببینید13 . فیلم Underwater محصول سال 2020 ، یک فیلم زیبا و پر از هیجان و فداکاری که من و عجیب یاد بازی Dino Crisis به ویژه قسمت دوم انداخت ، این بازیگر یعنی خانم کریستین استوارت خیلی خوب بازی میکنن و به نظرم اگر روزی قرار شد فیلم یا سریالی از بازی داینو کرایسیس ساخته بشه بهتره برای نقش خانم رجینا از ایشون استفاده کنند .
View attachment 143774 > Kristen Stewart
Paramount Pictures and Sega Sammy confirmed on Thursday that they have commenced development on a sequel to the live-action family comedy. The sequel would reteam the filmmakers, with Jeff Fowler directing, and Pat Casey and Josh Miller writing the script.
According to DCEU Mythic's Jeremy Conrad, the studio has begun early discussions on where Harley Quinn will appear next in the DC Extended Universe.