چیزی به نام David Ayer Cut تایید نشده خبر از کجا میارید David Ayer تو توئیتر گفته ورژن ادیت شده من کامل ـه فقط نیازه منتشر بشه چیزی تایید نشده هنوز ....
امروز داشتم برای بار 5 ام Shutter Island رو نگاه میکردم و نمیدونم چه سحر و جادویی داره این فیلم که هر بار نگاهش میکنم باز مو به تنم سیخ میشه
موسیقی معروف این فیلم On the Nature of Daylight اثر "مکس ریشتر" از لحاظ اتمسفر سنگین و ناراحت کننده بودنش با تِرک All Gone: no escape از بازی Last of Us برابری میکنه
هر وقت این دوتا تِرک رو گوش میدم ناخودآگاه تو ذهنم یه سناریو خودکشی طراحی میکنم
فیلم hail caesar از برادران کوئن یه چیزی از افتضاح هم فراتر بود.به زور به ته روسندم فیلم رو.خیلی افت کردن این برادران کوئن و طبق معمول اکثر آرتیست ها به تکرار رسیدن
سلام
من و یکی از رفقای نقاش یه قراری داریم، من فیلم ارو*تیک معرفی میکنم و اون هم نقاشی میکشه.
و منظورم فیلم سک*سی نیست. یه فیلمی که چند تا نمای خوب از بدن افراد داشته باشه که بشه ازش الهام گرفت و نقاشی کرد.
تا حالا دو تا فیلم معرفی کردم؛ 9½ Weeks و Belle de Jour.
میخواستم که رفقا اگه فیلمی تو انی مایهها میشناسند، راهنمایی کنند.
و فیلم ارو*تیک خوب؛ نه فیفتی شیدز!
ممنون.
سلام
من و یکی از رفقای نقاش یه قراری داریم، من فیلم ارو*تیک معرفی میکنم و اون هم نقاشی میکشه.
و منظورم فیلم سک*سی نیست. یه فیلمی که چند تا نمای خوب از بدن افراد داشته باشه که بشه ازش الهام گرفت و نقاشی کرد.
تا حالا دو تا فیلم معرفی کردم؛ 9½ Weeks و Belle de Jour.
میخواستم که رفقا اگه فیلمی تو انی مایهها میشناسند، راهنمایی کنند.
و فیلم ارو*تیک خوب؛ نه فیفتی شیدز!
ممنون.