دلیل هم بیار برای نظرت خبیکی از اورریت ترین کارگردانای تاریخ میره که به تنهایی اورریت ترین کارگردان تاریخ بشه
تنت نیومده لقب شاهکار گرفته به خودش
دلیل هم بیار برای نظرت خبیکی از اورریت ترین کارگردانای تاریخ میره که به تنهایی اورریت ترین کارگردان تاریخ بشه
تنت نیومده لقب شاهکار گرفته به خودش
به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه؟در توصیف فراستی فقط این عکس کافیه !
حالا اگه کسی کشف کرد که چه چیزی پشت پرده هست که طرف از دستگیری و محکومیت به اعدام از گروهک رنجبران - حزب توده - رسیده به حضور مستمر در شبکه های تلویزیونی !؟؟
به نظر من از اون تیپ افراد هست که به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه. بنابراین هیچ عجیب نیست که قلاده های طلا فیلم قابل قبول از نظر این شخص باشه
اگه میازاکی استاد تعریف کردن داستان عمیق پشت روایت نرم و لطیف گمراه کننده بود Satoshi Kon استاد دست گذاشتن رو همون داستانا به بی رحمی و پیچیدگی هرچه تموم تر بود لعنت به سرطان که نذاشت جا توی پاش بزاره هرچند با این چهار تا فیلم یادش همیشه برام زنده خواهد موند![]()
چرا برای خیلی های دیگه همچین اپشنی وجود نداشته ؟ با کوچکترین حرفی طرف رو کلا ممنوع کار میکنن بعد این میشه تنها منتقد ایران که ۱۰ - ۱۵ سال هست برنامه مخصوص داره و هر هفته میره رو انتن ؟ این رانت و قدرت از کجا اومده ؟!به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه؟
دوست عزیز میدونی مفهوم حکم اعدام چیه ؟
به طرف گفتن یا توبه می کنی یا اعدام
چیزی به مفهوم منافع وجود نداشته انتخاب بین مرگ یا زندگی بوده
-----------
دلیل نمیخواددلیل هم بیار برای نظرت خب![]()
موافقم فقط مشکل اصلیش معماری عربی طور لوکیشناش !!!!( داستان و اینا دیواره کلا)من دیشب بعد از 10 سال دوباره نشستم یه دور Prince of Persia رو دیدمبا اینکه اون موقع زیاد تحویل گرفته نشد ولی به نظرم فیلم/بازی خیلی خوبیه. چه از نظر انتخاب شخصیت ها چه لوکیشن ها داستان و حتی اشارات ریز و درشتش به بازی. حتی به هشاشین ها هم اشاره شده بود اون زمان
![]()
حالا حرص نخور!انتشار فیلم David Ayer's Suicide Squad تایید شد.
وارنر هر چی آت آشغال دم دستش بوده رو دوباره میخواد منتشر کنه! یعنی همین الان اسم دیوید آیر و سوساید اسکواد به چشم خورد سردرد شدم??