Movie Center

در توصیف فراستی فقط این عکس کافیه !
حالا اگه کسی کشف کرد که چه چیزی پشت پرده هست که طرف از دستگیری و محکومیت به اعدام از گروهک رنجبران - حزب توده - رسیده به حضور مستمر در شبکه های تلویزیونی !؟؟
به نظر من از اون تیپ افراد هست که به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه. بنابراین هیچ عجیب نیست که قلاده های طلا فیلم قابل قبول از نظر این شخص باشه
به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه؟
دوست عزیز میدونی مفهوم حکم اعدام چیه ؟
به طرف گفتن یا توبه می کنی یا اعدام
چیزی به مفهوم منافع وجود نداشته انتخاب بین مرگ یا زندگی بوده
--------------

آخرین ویرایش:
اگه میازاکی استاد تعریف کردن داستان عمیق پشت روایت نرم و لطیف گمراه کننده بود Satoshi Kon استاد دست گذاشتن رو همون داستانا به بی رحمی و پیچیدگی هرچه تموم تر بود لعنت به سرطان که نذاشت جا توی پاش بزاره هرچند با این چهار تا فیلم یادش همیشه برام زنده خواهد موند ^:)^

خیلی مواقع آدمای خوب زود میمیرن، کیارستمی، تارکفسکی و خیلیای دیگه ام همینطور
ساتوشی کن تو تاریخ انیمیشن ماندگاره همه فیلماشو دوس داشتم و بهترینش در نظرم "بازیگر هزاره" بود.
مقایسه آبی خالص و قوی سیاه برای من اصلا مقایسه نیست. قطعا میگم آبی خالص...

به خاطر منافع شخصی در یک لحظه میتونه هر چی گفته رو نقض کنه؟
دوست عزیز میدونی مفهوم حکم اعدام چیه ؟
به طرف گفتن یا توبه می کنی یا اعدام
چیزی به مفهوم منافع وجود نداشته انتخاب بین مرگ یا زندگی بوده
-----------
چرا برای خیلی های دیگه همچین اپشنی وجود نداشته ؟ با کوچکترین حرفی طرف رو کلا ممنوع کار میکنن بعد این میشه تنها منتقد ایران که ۱۰ - ۱۵ سال هست برنامه مخصوص داره و هر هفته میره رو انتن ؟ این رانت و قدرت از کجا اومده ؟!
ساده نباشیم !!!
توبه کردن یه چیزه ولی تبدیل شدن به ابزار حکومتی برای یک هدف چیز دیگه هست که شروعش هم با تغیبر نام خانوادگیش بوده

آخرین ویرایش:
من دیشب بعد از 10 سال دوباره نشستم یه دور Prince of Persia رو دیدم:دی با اینکه اون موقع زیاد تحویل گرفته نشد ولی به نظرم فیلم/بازی خیلی خوبیه. چه از نظر انتخاب شخصیت ها چه لوکیشن ها داستان و حتی اشارات ریز و درشتش به بازی. حتی به هشاشین ها هم اشاره شده بود اون زمان:دی

من دیشب بعد از 10 سال دوباره نشستم یه دور Prince of Persia رو دیدم:D با اینکه اون موقع زیاد تحویل گرفته نشد ولی به نظرم فیلم/بازی خیلی خوبیه. چه از نظر انتخاب شخصیت ها چه لوکیشن ها داستان و حتی اشارات ریز و درشتش به بازی. حتی به هشاشین ها هم اشاره شده بود اون زمان:D
موافقم فقط مشکل اصلیش معماری عربی طور لوکیشناش !!!!( داستان و اینا دیواره کلا)

الان من فیلم Bug ویلیام فریدکین رو دیدم. سوال اینکه فیلم تا حدودی داشت واضح پیش میرفت و یکجورایی نسخه تله تئاتری The Fly رو میدیدم ولی یک دفعه داستان تغییر جهت داد.

اینکه تمام اتفاقات فیلم پیرامون حشرات ساخته ذهن بیمار پیتر ایوانز بوده؟ ینی اصلا حشره ای در کار نبوده و بهتر بگیم که در بیمارستان که تحت آزمایش بوده، بهش LSD تزریق می کردن؟ این دیوانگی هم روی آگنس تاثیر گذاشت؟ یا واقعا حشرات تو جون دو شخصیت بودند (به خاطر آمیزش جنسی که با هم داشتند!)

تو آخر تریلر یه هواپیما رو ترکوندن، احتمال دادم که همش جلوه ویژه باشه ولی مثل اینکه واقعا یه هواپیمای واقعی بوده!
نولان در این مورد گفته اولش قرار بوده از مینیاتور و جلوه های ویژه و غیره استفاده کنن ولی وقتی داشتن تو شهر ویکتورویل کالیفرنیا دنبال لوکیشن میگشتن، به تعداد زیادی هواپیمای قدیمی برمیخورن.
بعدش نشستن حساب کتاب کردن دیدن اگه یه هواپیما واقعی در ابعاد واقعی بخرن و بیارنش جلوی دوربین از مینیاتور و CGI و اینا به صرفه تر درمیاد.
منبع : Gamesradar.com
ترجمه : خودم :D

انتشار فیلم David Ayer's Suicide Squad تایید شد.

:wow:

وارنر هر چی آت آشغال دم دستش بوده رو دوباره میخواد منتشر کنه! یعنی همین الان اسم دیوید آیر و سوساید اسکواد به چشم خورد سردرد شدم :sick:??
حالا حرص نخور!
این وارنره پولش رو حروم میکنه نه ما...فوقش اینکه یکم حجم زباله کمتر میشه، وگرنه زباله که هموم زباله هست:دی

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or