Movie Center

سلام
من و یکی از رفقای نقاش یه قراری داریم، من فیلم ارو*تیک معرفی میکنم و اون هم نقاشی میکشه.
و منظورم فیلم سک*سی نیست. یه فیلمی که چند تا نمای خوب از بدن افراد داشته باشه که بشه ازش الهام گرفت و نقاشی کرد.
تا حالا دو تا فیلم معرفی کردم؛ 9½ Weeks و Belle de Jour.
میخواستم که رفقا اگه فیلمی تو انی مایه‌ها میشناسند، راهنمایی کنند.
و فیلم ارو*تیک خوب؛ نه فیفتی شیدز! :D
ممنون.

اولا پیرامون قرارتون بگم که (وات د هل؟!) ولی باز هم راهنماییت می کنم (امکان پاک شدن پست اصلی خودت، من و سایرین هم بخاطر محتوا وجود دارد)

La Bonne 1986
Le Secret 2000
Monamour 2006 (برادر تینتو براس! هرچی که میخوای اسمش رو بزاری تو آن زمینه قاب بندی های بی نظیری می گیره که امضای کار خودشه!)
Nuit d'été en ville 1990
Melissa P 2005

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: javid48
بچها يه فيلم بود يكي يه حكومتي داشت كه همه جا رو سياه و سفيد كرده بود بعد به مردم اون شهره يه چيزي تزريق ميكرد كه اينطوري بنظر بياد و ببخشيد خيلي بد توضيح دادم فيلم رو اگه كسي اسمش رو ميدونه بگه :دي آخرشم يكيشون فرار ميكنه از اون شهره :دي

بچها يه فيلم بود يكي يه حكومتي داشت كه همه جا رو سياه و سفيد كرده بود بعد به مردم اون شهره يه چيزي تزريق ميكرد كه اينطوري بنظر بياد و ببخشيد خيلي بد توضيح دادم فيلم رو اگه كسي اسمش رو ميدونه بگه :دي آخرشم يكيشون فرار ميكنه از اون شهره :دي
Giver

سلام
راهی هست بشه اون black bar های بالا و پایین فیلمها رو بدون اینکه صفحه رو stretch یا zoom کنیم از بین ببریم؟ یعنی پلیر یا نرم افزار خاصی باشه که این کارو انجام بده.

• Like
Reactions: atzoriha
سلام
راهی هست بشه اون black bar های بالا و پایین فیلمها رو بدون اینکه صفحه رو stretch یا zoom کنیم از بین ببریم؟ یعنی پلیر یا نرم افزار خاصی باشه که این کارو انجام بده.

وقتی نسبت تصویر فیلمت 9-21 باشه روی tv رایج که 9-16 هست پلی کنی بالا و پایین اسکرین سیاه میشه چون تصویری برای اون قسمت سیاه بالا و پایین صفحه وجود نداره برای پرکردنش تصویر کش میاد
تتها راه اینه مانیتور یا tv با نسبت تصویر 9-21 بگیری

• Like
Reactions: Sport
سلام
اصلا امکان حذف black bar بدون کشیدن تصویر هست مگه؟
تو kmplayer رو خود تصویر کلیک میکنی و گزینه view و بعدش گزینه (Full Screen (stretch رو میزنی، اگه صفحه پلیر کوچیک شد دوباره همون گزینه رو بزن.
این گزینه باعث میشه تصویر تمام صفحه نمایش رو کاور کنه و اون black bar ها حذف بشن (قاعدتا باید تصویر کش بیاد).
گزینه های دیگه ای هم kmplayer داره مثل چرخش تصویر، زوم و غیره

• Like
سلام
سلام
این مورد دقیقاً روی مخ منم هست!
اصلاً نمی‌دونم مرض دارن بر میدارم بالا و پایین فیلما رو سیاه میکنن!
طرف پول ۵۵ اینچ داده اندازه ۴۹ اینچ فیلم نشونش میدن! :D

• Like
سلام من یک فیلم دیدم اسمش انگار تعریق بود ولی هر چی تو گوگل میزنم نمیاد فیلمه قدیمیه یک گروه یک کامیون قاچاقی را از بیابون میخوان رد کنن اخرشم انگار میرن تو مین کل محوریت فیلمم همینه ببخشید کسی اسمشو میدونه؟

سلام
این مورد دقیقاً روی مخ منم هست!
اصلاً نمی‌دونم مرض دارن بر میدارم بالا و پایین فیلما رو سیاه میکنن!
طرف پول ۵۵ اینچ داده اندازه ۴۹ اینچ فیلم نشونش میدن! :D

همونطور که دوستمون گفتن این به خاطر نسبت تصویر هست که چون فیلم ها رو برای پرده سینما فیلمبرداری میکنن نسبت تصویرش 21:9 هست و برای همین وقتی ما فیلم رو روی نمایشگرهامون که 16:9 هست پلی میکنیم بالا و پایین تصویر سیاه میشه.
این مورد رو توی سریال ها نمیبینیم یا خیلی کمتره چون اونا برای همین نمایشگرهای خانگی فیلمبرداری میشن و قرار نیست روی پرده سینما برن.
خیلی رو مخه لامصب نصف تصویر رو میگیره ولی مثل اینکه چاره دیگه ای نیست و باید همینجوری تحمل کنیم چون اگه stretch هم بکنیم کلا تصویر عوض میشه و مثلا یه آدم قد کوتاه و چاق رو رشید و لاغر اندام میبینیم :D

یه فیلمی شبکه نمایش نشون داد...کلاسیک بود.
یه زن یه دختره رو اغفال میکنه می برتش خونشون تا با کمک شوهرش پوست صورتش رو بِکنن بزارن رو صورت دختر خودشون...
میدونید اسم فیلمش چیه؟

یه فیلمی شبکه نمایش نشون داد...کلاسیک بود.
یه زن یه دختره رو اغفال میکنه می برتش خونشون تا با کمک شوهرش پوست صورتش رو بِکنن بزارن رو صورت دختر خودشون...
میدونید اسم فیلمش چیه؟
Eyes Without a Face
چه فیلم‌های اعصاب خرد کنی نمایش میدن.

وقتی سمندون برای گروه سنی خردسال پخش میکنن از بقیه شبکه ها و انتظاری داری
دقیقا حتی انتخاب انیمیشن خارجی (که انتظار لااقل تو این بخش خیلی فیلتر داشته باشن) امروز داشتم اتفاقی نگاه میکردم با برادر 10 ساله ام یک چیز مخوفی بود که ترس ورم داشته بود اصلا عجبیب یعنی انیمشین قحطی بوده انگار!! خیلی بازیسنتر رو دوس دارم یک حرف هایی هست نمیشه اینجا زد ولی گاهی فکر میکنم و به قطعیت میرسم یه جای مملکت لیبراله یه جاییش سوسیاله یک جاییش ارتجاع شده این آش شله قلمکار بگذریم نمیخوام بن بشم
آف تاپیک نشه فیلم Invisible men رو دیدم نفهمیدم واسه چی این رو ساختن یعنی الان نمیتونم ژانرشو تشخیص بدم به اسم ترسناک دان کردم ولی هر چی بود جز ترسناک هدف کارگردان چی بود؟

• Like
Reactions: MOHSEN 007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or