Movie Center

مشکلم دقیقا با موضوعی بود که واسه انتقال پیام انتخاب شده بود جنسی و انحرافی نمیدونم تو دبیرستان قصه خسرو رو خوندی یا نه . من الان بگم موضوع فیلم چی بود اسپویل میشه مثلا میتونستن نشون بدن طرف رفته مواد کشیدن یارو رو لو داده بعد اخراجش کردن و باقی قضایا ... حالا خیلی چیزای دیگه ولی این موضوع خیلی ضد خود پیام فیلم بود
دقیقا هدف کارگردان هم همین بوده که پیام فیلم رو با یه مسئله خیلی خیلی ناهنجار و چیزی که همه جای دنیا تابو باشه نشون بده، چیزی که توی بقیه داستان و فیلم ها شبیهش نباشه و بخاطر همینم بیننده رو خیلی شوک زده میکنه....
پیشنهاد میکنم Sympathy for Mr. Vengeance از همین کارگردان رو ببینی، من به شخصه این فیلم رو بیشتر از Old boy دوست دارم چون داستان و شخصیت هاش یه سادگی خاصی دارن و دست روی مسائل جنسی و ... هم نمیزاره و به نظرم از این فیلم شاید بیشتر خوشت بیاد.

دقیقا هدف کارگردان هم همین بوده که پیام فیلم رو با یه مسئله خیلی خیلی ناهنجار و چیزی که همه جای دنیا تابو باشه نشون بده، چیزی که توی بقیه داستان و فیلم ها شبیهش نباشه و بخاطر همینم بیننده رو خیلی شوک زده میکنه....
پیشنهاد میکنم Sympathy for Mr. Vengeance از همین کارگردان رو ببینی، من به شخصه این فیلم رو بیشتر از Old boy دوست دارم چون داستان و شخصیت هاش یه سادگی خاصی دارن و دست روی مسائل جنسی و ... هم نمیزاره و به نظرم از این فیلم شاید بیشتر خوشت بیاد.
علی درسته مسئله تابویی بود ولی بازم در راستای داستان بود، بنظرم برای همین تا به امروز ازش یاد شده...چون کاملا با تم داستان جور در میاد.
همون جریان رو با یک تغییر اساسی توی ورژن امریکایی آورده بودن، رسما جوک شده بود از بس غیر منطقی و حال بهم زن و چرت بود.
قشنگ نشون میده خود تابو مهم نبوده ولی اینکه اینقدر تونسته مخاطب رو درگیر کنه که روش تاثیر بزاره اهمیت داشته.

البته من خودم مانگاش رو نخوندم، دیگه خودت از ذهن ژاپنی جماعت خبر داری، بعید نمیدونم اون جریان تراشعات اون ها بوده باشه:D
فقط شنیدم توی مانگا اونقدر خبری از مبارزات
با چکش نبوده.
---
اولین فیلم سه گانه انتقام اش رو من خودمم ندیدم، مرسی برای معرفی بعدا سراغ اش میرم.

علی درسته مسئله تابویی بود ولی بازم در راستای داستان بود، بنظرم برای همین تا به امروز ازش یاد شده...چون کاملا با تم داستان جور در میاد.
همون جریان رو با یک تغییر اساسی توی ورژن امریکایی آورده بودن، رسما جوک شده بود از بس غیر منطقی و حال بهم زن و چرت بود.
قشنگ نشون میده خود تابو مهم نبوده ولی اینکه اینقدر تونسته مخاطب رو درگیر کنه که روش تاثیر بزاره اهمیت داشته.

البته من خودم مانگاش رو نخوندم، دیگه خودت از ذهن ژاپنی جماعت خبر داری، بعید نمیدونم اون جریان تراشعات اون ها بوده باشه:D
فقط شنیدم توی مانگا اونقدر خبری از مبارزات
با چکش نبوده.
---
اولین فیلم سه گانه انتقام اش رو من خودمم ندیدم، مرسی برای معرفی بعدا سراغ اش میرم.
درست میگی، منظور منم همون بود ولی بد توضیح دادم :-"
من ورژن آمریکاییش رو تحریم کردم و باید بهم پول بدن یا مجبورم کنن تا ببینمش :-" در مورد مانگا هم اتفاقا من چند وقت پیش کنجاو شدم و یکم در مورد تفاوت های مانگا و فیلم مطلب خوندم، مثل اینکه بر عکسه و مانگا پاک تر( :D ) از فیلم هست...
+
حتما حتما mr vengeance رو ببین، به اندازه Oldboy هیجانی و ... نیست ولی شخصیت پردازی و داستانش خیلی خیلی خوبن، آدم موقع دیدنش هم خوشحاله و هم ناراحت اصلا یه وضعی :D

• Like
Reactions: Arima Kishou
درست میگی، منظور منم همون بود ولی بد توضیح دادم :-"
من ورژن آمریکاییش رو تحریم کردم و باید بهم پول بدن یا مجبورم کنن تا ببینمش :-" در مورد مانگا هم اتفاقا من چند وقت پیش کنجاو شدم و یکم در مورد تفاوت های مانگا و فیلم مطلب خوندم، مثل اینکه بر عکسه و مانگا پاک تر( :D ) از فیلم هست...
+
حتما حتما mr vengeance رو ببین، به اندازه Oldboy هیجانی و ... نیست ولی شخصیت پردازی و داستانش خیلی خیلی خوبن، آدم موقع دیدنش هم خوشحاله و هم ناراحت اصلا یه وضعی :D
چون دیدمش همه رو باید توی زجری که دیدم سهیم کنم:)) بیا بهت میگم تفاوت اش چیه:
جریان این شد؛ اینا یک بابایی دارن از بچگی سو استفاده جنس*ی بچه هاش رو میکرده، بعد جریان انتقام دیگه عشق به خواهره نیست، اینکه چرا حرف ملت باعث باباهه به سرش بزنه و بخواد خودش و بچه هاش رو بکشه و خنده دار ترین قسمت اینجاست این داداشه فقط و فقط از این میناله، که چرا شخصیت اصلی باعث این شده که پدر گرامی به تجاوز خودش و خواهرش ادامه نده!:|:|:|:-j:-&
قشنگ داستان فیلم تموم شد داشتم دل سیری میخندیدیم از بس چرت و مضحک بود!:)):))
بقیه فیلم هم رسما کپی فریم به فریم با فیلم برداری افتضاح:D
ای خاک بر سرت اسپایک لی،‌ هر بار فیلم غیر موضوع نژاد پرستی میسازه، قشنگ برای منتقدا هم مشخص میشه چقدر کارگردان دوزاری هست.

ای بابا از ژاپنی جماعت بعید بود.:D

دانشگاه کمرم رو شکونده، یکم سرم خلوت شد باشه حتما سراغ اش میرم.

البته نظرت نسبت به فیلم سوم،‌خانم انتقام چیه؟ اون بخش های سورئال و فانتزی اش رو اصلا دوست نداشتم:D
بشدت گیج کننده بودن:|
اون مسائل جن*سی هم به شکل متفاوتی وجود داشتن.
پس شاید خوشت نیومده باشه، حالا نظر خودم توی این دیگه بعضی صحنه ها قشنگ بی مورد و بشدت ناخوشایند بود.
ولی بعضی از سکانس و خود پلات اصلی داستان جدا دردناک بود، در کل خوشم اومده بود.

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Kurt117
HBO Max Pulls ‘Gone With the Wind,’ While ‘Cops’ Gets Canceled

امسال هر فیلمی که توی فصل جوایز کست/کارگردان/نویسنده سیاه پوست نداشته باشه با خاک کوچه یکسان میشه یـ جوری کمر بستن به سانسور که حتی میخوان حضور اولین زن سیاه پوستی که اسکار برده رو هم محو کنند خودتون دیگه تا ته خط رو برید !!!!

امسال هر فیلمی که توی فصل جوایز کست/کارگردان/نویسنده سیاه پوست نداشته باشه با خاک کوچه یکسان میشه یـ جوری کمر بستن به سانسور که حتی میخوان حضور اولین زن سیاه پوستی که اسکار برده رو هم محو کنند خودتون دیگه تا ته خط رو برید !!!!
البته Cops تقریبا میشه بهش گفت رپورتاژ پلیس آمریکا و همون بهتر که کنسل شد. هر سال که پلیس یه ایالت یا شهری حاشیه‌ساز می‌شد، فصل بعدش Cops میرفت همون ایالت یا شهر تا مثلا نشون بدن که چقدر پلیس‌های اینجا خوبن

ای خاک بر سرت اسپایک لی،‌ هر بار فیلم غیر موضوع نژاد پرستی میسازه، قشنگ برای منتقدا هم مشخص میشه چقدر کارگردان دوزاری هست.

البته نظرت نسبت به فیلم سوم،‌خانم انتقام چیه؟ اون بخش های سورئال و فانتزی اش رو اصلا دوست نداشتم:D
پس شاید خوشت نیومده باشه، حالا نظر خودم توی این دیگه بعضی صحنه ها قشنگ بی مورد و بشدت ناخوشایند بود.
همون بهتر ندیدمش :-" در کل اسم "نسخه آمریکایی/غربی" فیلم های اسیایی رو که میبینیم باید فرار کنیم فقط :-"

فیلم سوم رو هم دوست دارم ولی نه به اندازه oldboy و mr vengeance، برای من یکم خسته کننده بود و به قول خودت بعضی جاهاش گیج کننده :/
+
یادش بخیر من oldboy رو اولین بار که دیدم خعلی کوچیک بودم :-" (13-14 سالم بود) و اون موقع اصلا متوجه Plot twist و اصل ماجرا نشدم :D صرفا بخاطر صحنه های اکشنش یادم بود تا اینکه بزرگتر (منحرف تر) شدم و یه بار دیگه رفتم سراغ فیلم، تا 3 روز دپرس بودم بعد دیدنش :-"

جریان این شد؛ اینا یک بابایی دارن از بچگی سو استفاده جنس*ی بچه هاش رو میکرده، بعد جریان انتقام دیگه عشق به خواهره نیست، اینکه چرا حرف ملت باعث باباهه به سرش بزنه و بخواد خودش و بچه هاش رو بکشه و خنده دار ترین قسمت اینجاست این داداشه فقط و فقط از این میناله، که چرا شخصیت اصلی باعث این شده که پدر گرامی به تجاوز خودش و خواهرش ادامه نده!:|:|:|:-j:-&
قشنگ داستان فیلم تموم شد داشتم دل سیری میخندیدیم از بس چرت و مضحک بود!:)):))

ای بابا از ژاپنی جماعت بعید بود.:D

دانشگاه کمرم رو شکونده، یکم سرم خلوت شد باشه حتما سراغ اش میرم.

حالا این بخش سوتی نسخه آمریکایی اش به کنار . اصلی ترین سوتی و گند نسخه آمریکایی جای دیگ اش بود

آخرین ضربه کاراکتر منفی به کاراکتر اصلی . شما تو نسخه اصلی ببین برنامه ریزی طرف رو . طرف از طریق علم هیپنوتیز و ضمیر ناخوداگاه مرده و دخترش رو عاشق هم می کنه که بعد حالا با یک سری برنامه های خاص اون هارو به سمت انجام عملی سوق میده که ازش استفاده می کنه برای نابود کردن کاراکتر . طرف مثل یک بازی استراتژی دو کاراکتر رو در جایی خاص قرار می ده که اون الگوهای ذهنی اشون رو تریگر کنه . ولی تو نسخه آمریکایی همه چیز خیلی اتفاقیه . طرف زخمی میشه . اد میره تو بیمارستانی که دختره کار می کنه . طرف هم می دونه که خب طبق قانون نانوشته فیلم های هالیوودی هر دختری که نیم تنه عضلانی و زخمی و عریان یک مردو ببینه یک دل نه صد دل عاشق اش میشه و بعدش باهم میرن تو اتاق و .... . اون هم دوربین رو میکاره تو اتاق و منتظر میشه نقشه اش عملی بشه

اتفاقا شاید باورت نشه . اسپایک لی کارگردانیه که دو تا فیلم ساخته که توش هیچ جای ملت رو با شعار های مثلا ضد نژاد پرستی اش ولی در واقع نژادپرستی برعکس اش خون نیاورده که بهترین کار هاشن . یکی ساعت 25 ام و دیگری اینساید من . ایکاش بر می گشت به همون فیلم ها

View attachment 146009

محسن تنابنده و امیر جدیدی بازیگران اصلی فیلم «قهرمان» اصغر فرهادی شدند.

عکس از سایت سلام سینما.

پ.ن: انتظار تنابنده را نداشتم!​
این امیر جدیدی بازیگر خوبیه خوشم میاد ازش. صداشم خوبه

اخطار به کاربر به دلیل ارسال مطالب نژادپرستانه

این صنعت دیگه تا چند سال به کثافت کشیده شد رفت... نژاد پرستی سیاه محور بیداد میکنه دیگه...

تازه تازه ملت داشتن به این نتیجه میرسیدن که دلیلی نداره چون فیلم با محوریت یه اقلیت عه، مثل سیاه پوست ها و همجنس بازها و ...، دیگه باید برهنه شد و همه رقمه بهش حال داد !!
گوشی دست خود این منتقد ها و مراسم های Politicaly correct احمقانه هم داشت میومد که بسه دیگه...گندش در اومد ....

ولی با این انقلاب شکم سیری جدید آمریکا، همه چی به باد رفت, یه چندین سالی پرت شدیم عقب...

photo_2020-06-10_22-38-45.jpg
ایشون فرمانده کل پلیس Minneapolis هستن, منم مثل شما فکر میکردم نژاد پرستی در آمریکا به حدی شدیده که فقط میتونن ۸ سال رییس جمهور کل کشور بشن , نگو متاسفانه اوضاع خرابتر از این حرفهاست :(
=====
مدیریت انجمن : پست نقل قول نشود .

Last edited by a moderator:
تاریخ اکران جدید فیلم آینده کمپانی برادران وارنر:

Tenet - تاریخ جدید اکران فیلم ۳۱ جولای (۱۰ مرداد) خواهد بود.

Wonder Woman 1984 - تاریخ اکران جدید فیلم ۲ اکتبر (۱۱ مهرماه) خواهد بود.

Godzilla vs. Kong - تاریخ اکران جدید فیلم ۲۱ ماه می ۲۰۲۱ (۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) خواهد بود.

The Matrix 4 - تاریخ اکران جدید فیلم ۱ ماه آپریل ۲۰۲۲ (۱۲ فروردین ۱۴۰۱) خواهد بود.

تاریخ اکران جدید فیلم آینده کمپانی برادران وارنر:

Tenet - تاریخ جدید اکران فیلم ۳۱ جولای (۱۰ مرداد) خواهد بود.

Wonder Woman 1984 - تاریخ اکران جدید فیلم ۲ اکتبر (۱۱ مهرماه) خواهد بود.

Godzilla vs. Kong - تاریخ اکران جدید فیلم ۲۱ ماه می ۲۰۲۱ (۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰) خواهد بود.

The Matrix 4 - تاریخ اکران جدید فیلم ۱ ماه آپریل ۲۰۲۲ (۱۲ فروردین ۱۴۰۱) خواهد بود.

این آخری رو کنسل کنن من ممنوم می شم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or