Movie Center

امروز بالاخره بعد مدت ها موقعیت پیش اومد و تونستم فیلم شاهکار Old Boys رو ببینم ، موندم چجوری این شاهکار رو تا الان ندیده بودم :| .
بچه های این تاپیک که فکر اکثرا دیده باشن این فیلم رو ، ولی اگه هستن دوستانی که ندیده باشن پیشنهاد میدم سریعا برن سراغش.

البته همچنان ندیمه بهترین و محبوب ترین فیلم پارک چانگ ووک برای من هست ، منتهی Old Boys هم خیلی فاصله نداره باهاش از نظر من.
View attachment 130499

راستی سایت 30نما تا آخر سال قسمت پخش آنلاینش رو رایگان کرده ، حتی نیازی به ساخت اکانت هم نیست .
من خودم Old Boys رو به همین صورت دیدم.
البته Old Boy اهه!:D
یک ورژن امریکایی هم اسپایک لی زده(خدایی یک کارگردان اورریتد باشه... قطعا ایشونه) داستان رو با استاندارد های امریکایی و هالیوودی(دیگه خودت حدس بزن چیان:D) تغییر دادن!
نتیجه اش اشغالیه، که هرکی نسخه اصلی رو دیده نباید نزدیکشم بره.

حتی اگه بیان بهم پول بدن حاضر نیستم فیلما رو سانسور شده با زیرنویس تحریف شده ببینم!
اگه 30نما رو میگی، سانسور شده نمیزاره.
اتفاقا یه جورای کاملترین ارشیو فیلم های غیرسانسوری رو داره. ولی خب اشتراکیه. دانلود و تماشای انلاینش.
یه مدتیه فقط رایگان کرده تماشای انلاین رو
موقتا

اگه 30نما رو میگی، سانسور شده نمیزاره.
اتفاقا یه جورای کاملترین ارشیو فیلم های غیرسانسوری رو داره. ولی خب اشتراکیه. دانلود و تماشای انلاینش.
یه مدتیه فقط رایگان کرده تماشای انلاین رو
موقتا

من که چند وقته پیش اکانت کاربریمو تو فردا دانلود ارتقاء دادم. :D

future is here :D

من که چند وقته پیش اکانت کاربریمو تو فردا دانلود ارتقاء دادم. :D

future is here :D
اون شنیده بودم ایمیل دعوت میفرسته
برا من نفرستاد.
وگرنه من خودم معمولا از فردا دانلود استفاده میکردم همیشه.
این بیچاره ها از همه بیشتر بلا سرشون اومد...
فک کنم دو سه باری سایتشون تعطیل شد ولی باز شروع کردن.

این بیچاره ها از همه بیشتر بلا سرشون اومد...

به نکته خوبی اشاره کردی، بعد از راه اندازی سرور جدیدشون، یه حمله DDOS روش انجام دادن که باعث شد سرعت دانلود به شدت افت کنه و منم به شدت عصبانی کنه:Dx-(

خوشبختانه همه چیز اوکی شده

میخوای دعوتنامه برات بفرستم؟>:):D

• Like
Reactions: mobin.hb96
البته Old Boy اهه!:D
یک ورژن امریکایی هم اسپایک لی زده(خدایی یک کارگردان اورریتد باشه... قطعا ایشونه) داستان رو با استاندارد های امریکایی و هالیوودی(دیگه خودت حدس بزن چیان:D) تغییر دادن!
نتیجه اش اشغالیه، که هرکی نسخه اصلی رو دیده نباید نزدیکشم بره.
من که قصد دیدن ورژن آمریکاییش رو نداشتم چون شنیده بودم خراب کردن اساسی و اصلا در حد فیلم اصلی نبوده .
معمولا وقتی میان ورژن آمریکایی فیلم های شرق آسیا رو میسازن تهش خرابکاری میکنن و گند میزنن.
معلوم نیست ورژن آمریکایی قطاری بسوی بوسان رو چی میخوان در بیارن .
البته به این میشه امیدوار بود ، آخه جیمز وان تهیه کننده اش هست.

بحث اورریتد که میشه، اولین چیزی که به ذهن من میاد 12Years a Slave هست. :دی فیلم خوبی بود، ولی به نظر من چیزی فراتر از خوب نبود و به مرز عالی و فوق‌العاده نمی‌رسید. وقتی بیشتر پی به اورریتد بودن این فیلم می‌برم که یادم میاد توی اسکار اون سال چقدر فیلم عالی داشتیم و آخرش 12Years a Slave جایزه رو برد:
Her
Gravity
Nebraska
Dallas Buyers Club
The Wolf of Wall Street

بین مثال‌های بچه‌ها هم با Black Panther خیلی موافقم. این یکی هم فیلم بدی نبود، ولی در حد نامزدی اسکار؟! بی‌خیال! :|

لیست جالبی بود . ولی یک سری فیلم ها به نظرم اصلا اور ریت نبودن . یعنی اون قدر بولد نشدن که حالا حقشون باشه یا نه . مثلا سلام بر سزار بین طرفدر های سینه چاک برادران کوئن هم جایگاه پایینی داره و من فردی رو یادم نمیاد که این فیلم رو قبول داشته باشه . یا پترنو که یکی از کارهای فراموش شدنی پاچینو بود یا غول بزرگ مهربان که کمی موفق بود ولی الان کمتر کسی ازش یاد می کنه

اووریت اینجا قطعا فقط در کانتکس تحویل گرفتن بیش از حد در فصل جوایز نیست وگرنه قطعا جوکر یا بوهمین راپسودی هم اضافه می کردم. کانتکس بیشتر حول تحویل فیلم از سوی اهالی سینما و منتقدان است. در نظر بگیر که من در بخش Audience Score دارم به این فیلم ها که Critic Score بالایی گرفتن نمره می دهم.

ممنون از جواباتون

برد من، گرویتی، لیدی برد و هتل بوداپست بنظرم فیلمای عالی هستن و مرسی که نابودشون کردین :D
بحث اورریت ۹۹ درصد سلیقه ای هست و برا همینم جذابه،

اینم لیست خودم:

12 سال بردگی فیلم خوبی است از نظر بصری شاهکاره اما شخصیت پردازی کاملا فلجی داره و محتوای انسانیش درست و خالصانه وارد نشده.

شکل آب که اسکار بهترین فیلم گرفت آر یو کیدینگ می؟

۳ بیلبورد پر از شعار خارج از میزوری

بوهیمین رپسودی، چیزی نمیگم محض رعایت ادب :D

مونلایت فیلم خوبی بود ولی نه در این حد

بوی هود خیلی خوب واقعا لذت بردم ولی بنظرم فیلمنامه اش ایراد داشت و مستحق متای ۱۰۰ نیست.

درخت زندگی خیلی خوب و فیلمبرداری شاعرانه فک برانداز اما روایتش مشکل داشت و اینکه فیلمای دیگه ای همین موضوع رو بشکل خیلی «رو زمین» تر و قابل ارتباط تر به تصویر کشیدن، مثل شاهکار کره ای Secret sunshine...

و در آخر دارن آرنوفسکی که کلا باهاش مشکل دارم و حتی وقتی فیلماش نمره متوسط میگیره بازم بنظرم اوورریته :D

فعلا اینا یادم بود

آخرین ویرایش:
اوریتد..

مون لایت تو برو بالای لیست، یعنی هولی شت به این فیلم

خب :D در رتبه دوم ۹۹٪ فیلم هایی که قهرمان سیاه پوست دارن، فیلمهایی که عشاق همجنسگرا سیاه پوست دارن یا سفید پوست یا قاطی!، فیلمهایی که یه زن رو در حد رستم قوی نشون میدن و‌ در مجموع فیلمهایی که میخان شعارهای مسخره و عدالت و حقوق زن و حقوق مرد و.. نشون بدن (۱۲ سال بردگی هم جزو این رتبه است)

رتبه سوم ۹۵٪ فیلمهای سوپر هیروئی (البته میشه برای جلوه های ویژه احترام زیادی براشون قائل بود)

الان یادم نمیاد اما خیلی زیادن، شکل آبم همینطور فیلم خوبی بود ولی نه در اون حد..، ولی خب دیدم کساییم که خیلی باهاش ارتباط گرفتن ولی اسکار؟ چی بگم..

روز روزگاری در هالیوود به عقیدم در اندازه اسکار اصلا نیست اما مثل اینکه فیلمیه که آمریکایی خوب درکش میکنن، مثل اینه که ما یه فیلم در مورد دفاع مقدس بسازیم شاهکار باشه ولی بقیه ارتباط نگیرن.. نمیدونم از یه طرفیم میگم فیلم خوب فیلمیه که هر آدمی در هر گوشه جهان باهاش ارتباط بگیره

دیگه.. زیادن و الان یادم نیست

پ.ن: Birdman عالیه :D

Hair Caesar اووریتده؟! این بدبخت به نظر من اتفاقا آندرریتده. یه هوبی دویل می‌ارزه به کل فیلم تارانتینو برا من:D
چیزی که من زیاد دیدم برا کسایی که فیلمو دیدن پیش‌اومده اینه که فیلم اتفاق و شخصیت خیلی زیاد داره و شاید تو تماشای اول آدم گیج بشه و پس بزنه.

اوورتدها رو هم بخوایم بشمریم میشه ۹۵٪ فیلمای هر سال چون معمولا سر موضوعشون بولد می‌شن. در مورد آندرریتدها حرف میزدیم جذاب‌تر می‌شد. شاید خودم یه لیست نوشتم.

به نکته خوبی اشاره کردی، بعد از راه اندازی سرور جدیدشون، یه حمله DDOS روش انجام دادن که باعث شد سرعت دانلود به شدت افت کنه و منم به شدت عصبانی کنه:Dx-(

خوشبختانه همه چیز اوکی شده

میخوای دعوتنامه برات بفرستم؟>:):D
اره. چجوریه سیستمش؟ ثبت نام و ... نداره؟
فک کنم الان گیر اوردن اشتراک نتفلیکس از فردا دانلود راحت تره.

• Like
Reactions: che-jaleb
به بردمن این بهترین فیلم دهه میگین اورریتد؟؟؟؟
ضمنا شیکاگو هم بهترین موزیکال تاریخه برای من. موزیکاش ورای فوق العادن و نکته خیلی مهمتر اینکه کاملا با فرم فیلم هماهنگن. این خیلی مهمه. 90 درصد موزیکالها قادر نیستن اینو رعایت کنن و همین باعث میشه فقط دیالوگاشونو آهنگین بخونن یا همینجوری شروع کنن خوندن :D

اورریتدهای اصلی:
بلک پانتر
تقریبا اکثر کارهای دنیس ویلنو خصوصا زندانیان و arrival
همه فیلمای وس اندرسون
دانکرک
مونلایت اینام که دیگه مشخصه اورریت هستن :D

آخرین ویرایش:
اره. چجوریه سیستمش؟ ثبت نام و ... نداره؟
فک کنم الان گیر اوردن اشتراک نتفلیکس از فردا دانلود راحت تره.
من متاسفانه دعوت نامه ندارم(امکان دعوت نامه برای هر کاربر بسته به پولی که میده فعال میشه).تو اینستاگرام هم هر چند هفته اعلام میکنن و یه تعداد دعوت نامه ثبت نام میکنن.بعد که وارد سایت شدی باید حتما اشتراک بخری(ماهی 10 تومن).اون اوایل کمک مالی اختیاری بود ولی الان که اجباری شده واقعا این همه مخفی کاری ارزششو نداره.تو تکمیل کردن آرشیوشون خیلی کندن و صرفا به درد دانلود فیلمای روز میخوره که اونارو هم راحت میشه جاهای دیگه پیدا کرد.الان تو دسته بندی فیلما حدود 470 عنوان و سریال ها کمتر از 220 عنوان داره.

===
اورریت‌ترین فیلم چند سال اخیر: روما8-|

آخرین ویرایش:
من متاسفانه دعوت نامه ندارم(امکان دعوت نامه برای هر کاربر بسته به پولی که میده فعال میشه).تو اینستاگرام هم هر چند هفته اعلام میکنن و یه تعداد دعوت نامه ثبت نام میکنن.بعد که وارد سایت شدی باید حتما اشتراک بخری(ماهی 10 تومن).اون اوایل کمک مالی اختیاری بود ولی الان که اجباری شده واقعا این همه مخفی کاری ارزششو نداره.تو تکمیل کردن آرشیوشون خیلی کندن و صرفا به درد دانلود فیلمای روز میخوره که اونارو هم راحت میشه جاهای دیگه پیدا کرد.الان تو دسته بندی فیلما کمتر از 470 عنوان و سریال ها کمتر از 220 عنوان داره.
اگه اینجوری همون 30نما گزینه خوبیه
هرچند هنوزم تو سایت های رایگان و یه سری کانال تلگرامی تقریبا پیدا میکنم هرچی میخوام ولی خب اگرم بخوام پول بدم، میدم به 30نما. اقلا ارشیوش خیلی کامله.

همین الان سناریو یا چنتا سایت فری دیگه از فرصت استفاده کردن و دارن خودشونو میکشن بالا.
خیلی احمقانه است که فکر کنن تو سال ۲۰۲۰ با این برخورد ها گازانبری، بساط دانلود فیلم غیرسانسوری جمع میشه. ۱۰ تا سایتم بزنن، تو ۱ ماه ۱۰ تا دیگه درمیاد.
عملا توان مقابله باهاش رو ندارن.

• Like
Reactions: saeed_sg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or